arkadaşlar ben özel bir şirkette calısıyorum beni işe alan müdür adam yıllarca yurt dısında yasamış 2 unıversıte bıtırmıs biri neyse kendi beni işe aldı etti ama şöyle bir şey var adamın bana ilgisi var aramızda 16 yaş farkı var hiç evlenmemiş kendide çocugu felan yok ama yas farkı cok fazla geldı bana sızce? birde çok ciddi bir tip
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılE tamam işte Zaten Böyleleri el üstünde tutulmaz mı yani arkadaşlar Adam kariyerin zirvesini yapmış e çocuğu da yok evlenmemiş Daha doğrusu evli değil E o zaman Sıkıntı ne bence hiçbir engel yok Kaan'ın önünde zaten ikiniz de 18 yaşından büyüksünüz
04 Yorumla
Soran+1 yılyas farkı 16 ama
- +1 yıl
E olsun?
Soran+1 yılçok fazla
- +1 yıl
Senin kararın bisey diyemem
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba güzel insan aslında yaş çok önemli değil fakat bu yaş farkı sorun yaratabilir sonuçta o insan elden ayaktan kesilecek estetik açıdan çok iyi görünmeyecek ayrıca na karşı iyi şeyler hissetmeyebilirsin sonuçta her insan bir şeyler ister güzellik ister çekicilik ister buna dayanarak asla böyle bir şey yapmanı tavsiye etmem daha gençsin büyük hatalar yapma
08 Yorumla
Soran+1 yılmesela dun bana bırseyler ıkram ettı sureklı edu-iyor kendısı neyse bende tesekkurler Şu an ıstemıyorum dedım ısrarla ıkram ettı dedım kı sizimi kırcam harun bey alıyım dedım acaba bunlarımı yanlıs anlıyor
- +1 yıl
Güzel insan bu kişi muhtemelen size yakınlaşmaya çalışıyor belki de birliktelik istiyor yatak arkadaşı da arıyor olabilir benim tavsiyem çok fazla yakınlaşma bu yaşta aşk olayı fazla olmaz niye evlenmediğini belki anlamış olabilirsin bu arkadaş sadece günlük yaşıyor olabilir dikkatli ol
Soran+1 yılyok öyle bir tip degıl bellı sadece karıyerı ıcın yasayan bir tip ama bana ılgısını anlıyorum mesela bolum benımle cok alakalı degıl ama havada kaptı felan gorusmede
- +1 yıl
Güzel insan ilgisi olabilir ama sırf parası için sen yakınlaşma bu kişiyi minim bu insandan hoşlanmak zor olur sevmek zor olur çünkü yaş olarak zaten aynı değil kendine daha diri daha genç birini seçmeni tavsiye ederim ileride çok pişman olursun
Soran+1 yılonu sectım demedım zaten ama ılgısının farkındayım sacları felan beyazlamıs ben yasımdan daha kucuk duruyorum
- +1 yıl
Anatomik olarak 40 yaştan sonra ne kadında ne erkekte çekicilik kalmıyor ortadogu coğrafyasında böyle 40 a dayandinmi artık fiziki olarak zaten bitiyosun ama yabancılarda 60 yaşında bile kadın erkek çekici olabiliyor
Soran+1 yılhersey cekıcılık degıl ben paraya karıyere hırslara basarılara onem veren bırıyım
- +1 yıl
Aferin böyle ol Çünkü günümüzde hele hele ki Ortadoğu toplumlarında şu Saygın özellikteki insanların sayısı yıl geçtikçe değil Gün geçtikçe azalıyor hal böyle olunca etrafta zaten bilinçli kariyerli böyle tuttuğunu Koparan hırslı başarılı insan sayısı azalıyor yani böyle insanların değerini bilmek çok önemli bence Hele ki Altını çiziyorum Ortadoğu toplumlarında bu önemini daha da çok arttırıyor
+1 yılTabii ki çok 16 yaş diyorsun hani 3-4 yaş falan olsa neyse diyeceğim yani şöyle düşün şimdi sen onunla beraber oldun evlendiğini düşün evlendikten sonra da o insanın yaşı geçecek sen genç kalacaksın aranızda kıskançlıklar olacak yani bazı şeyleri mantıklı düşünerek hareket etmek gerekir.
03 Yorumla
Soran+1 yılzaten bırsey degılız Şu an adam benı kıskanıyor mesela bır ıs arkadasımla musterıye gıdıcez musterıler erkek bana dıyorkı sen gıtme dısarı cıkcam ustune bırseyler al usume dısarda dıyor felan
- +1 yıl
Anladım yani kısacası ilgi gösteriyor yine de dikkatli ol bu devirde insanlara güven olmuyor
Soran+1 yılevet yurt dısında yasamıs 45 yasında hıc evlenmemıs cocugu yok pek normal degıl cok egoıst bırı ondan bence
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaş gerçekten sorun değil emin ol sizinki çok değil ama asla değil 16 yaş adam bakımlıysa sorun olmaz ama adam ilgisiz diyorsun sorun yaş değil sorun adamın ilgisiz olması.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlk olarak aradaki yaş farkı abartılı seviyede fazla.
Sorunda ciddi birisi diye belirtmişsin ama bunu bilemezsin yani sen söylüyorsun kariyer sahibi, yurtdışında yaşamış ve bu yaşa gelmiş hala evlenmemiş yani eli yüzü de azıcık düzgünse bunun iki nedeni olabilir ya gerçekten çok seçici ve istediği kişiyi bulamadı veya o ciddi kişiliğinin altında sakladığı her limanda bir durak anlayışı var.
Bu kişi 60 yaşına geldiğinde sen hala 44 yaşlarında birisi olacaksın yani bu durumu bu şekilde düşün bence.
110 Yorumla
Soran+1 yılmesela dun kit kat almış geldi bana ıkram ettı ıstemedım tesekkur ettım neyse bır daha ısrar ettı sizimi kırcam harun bey dedım aldım acaba bunları yanlısmı anlıyor departmanda bır suru ınsan var gelmıs bana tutuyor
- +1 yıl
Olabilir tabiki yani kendince anlam çıkarmaya çalışıyor olabilir.
Soran+1 yıliş aldı benı kac kez sordu evlımısın hıc evlendınmı
- +1 yıl
Yani baştan art niyetli davranarak almış o zaman.
Soran+1 yılbelkide
- +1 yıl
Sen bu durumdan hoşnutsuz isen eğer mesafeni daha sıkı şekilde koru bence.
Soran+1 yıldün müşteriye gitmemiz lazımdı dısarda mülterilerde erkek bana dedıkı senın gıtmene ızın vermıyorum ne komık
- +1 yıl
Yani bence biraz mevkisini kötü şekilde kullanıyor gibi eğer başka iş alternatifin varsa doğrudan başka iş alternatiflerini de araştırmanı öneririm çünkü sen bu kişiyi açıkça reddettiğinde hali tavrı çok fazla değişedebilir.
Soran+1 yılişten bile cıkarır bızım bolumun muduru
- +1 yıl
Yani işten çıkarmasa da tavrı rahatsız edici boyuta ulaşabilir.
Her neyse sonuç olarak iş senin karar senin.
Hayırlısı olsun.
+1 yılLütfen saçmalama adam mı kalmadı 29 sun 30 olmamissin yaşlı adamda ne bulmuş olabilirsin evlenecek? Saç ma la ma
Adam 3yas daha büyük olsa baban olabilirdi. Adamın arkadaşları baban yaşında yani o arkadaşlarından biri baban da olabilirdi. Lütfen erkek kalmamış gibi davranma
02 Yorumla
Soran+1 yılbenmı basarılı hırslı zengın erkeklerı begenıyorum adamda hepsıde var ustunde gıydıgı mont 5 mılyarlık dusun yanı bana cok degeer verıyor mesela dısarda ısım olsa ustune bırseyler al oyle usursun felan dıyor kıskanıyor
- +1 yıl
Senin için alışveriş maddiyat ilk sırada sevgi ise hiç sıraya girmemiş bile.
ya ne saçma yorumlar bunlar. bende o yaşlardayım , ne varki bu yaşlard., erkek 70 yaşına kadar atış yapıyor, kadın 50 ye geldimi , direk menepoz. aynı yaşda olsan, sen menepozdayken , adam, ikinci, hatta üçüncü , hatuna gidicek mecbur. yaş farkı olursa direk sende, kalıcak. öyle düşün. a. k sanki hiç yaşlanmıcaksınız hep aynı kalcakmışsınız, gibi düşünüyor herkes.
011 Yorumla
Soran+1 yıldemekkı sen aldatmaya cok ısteklısın her sen degıl
Soran+1 yılpatron degılll kendısı bızım 7 kısılık departmanın muduru
Soran+1 yılben sarısın uzun boyluyum adam benden kısa zayıf neyse deprtman muduru ama 50 bın alıyordur maas
Soran+1 yılevet mesela bu bölüm benımle cok alakalı degıl ancak adam beni işe aldı begendı sanırım ondan güzelsen her kapı açılıyor bence
Soran+1 yılsadace guzel degılım egtıımlıyım ıs hayatında tecrubem cok ıyı bır okuldan mezunum
Soran+1 yılhayır
+1 yılCanım şahsen tercih etmezdim ya. Kuşak farkı falan var çevreden gelen tepkiler de sizi olumsuz etkileyebilir. Anlaşmasına anlaşabilirsiniz fakat her şey anlaşmak değildir. Mesela o senden önce yaşlanacak gözün kendi genç yaşıtlarına kayabilir veya cinsel olarak ileride sana yetersiz gelebilir 16 yaş sonuçta baya fark var.
10 YorumlaKanka adamın sana ilgisindeki sebep şu? Senle vakit geçirmek. Yemek içmek ve yatak. Bunlardan sıkıldığında başka kadınlara yürücek. Bu yaşına kadar evlenmemiş. Demekki evliliği bağlı kalmayı sevmiyor.
bana ilgi gösteriyor ayağına kapılma. Sonra hem işimden oldum hemde aşk acısı çekiyorum diye burada ağlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaynı durumu ben de yaşamıştım affetmesi gerçekten çok zor oluyor ben olsam bırakırdım diyorsun en azından vursa kırsa dökse belki zoruna gitmeyecek ama affedip içine atması çok zoruna gidiyor ben sürekli eşime sarılıp ona hep hediyeler alıyordum sürekli ilgileniyor kötü hissettikçe onu mutlu etmeye çalışıyordum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılbak aramızda 16 yaş çok diyosun sonra gelip burada milletten akıl alıyorsun. söyleyeyim ben burdaki önerilerin senin düşüncen minvalinde olanları dikkate alıp diğerlerini atacaksın. vermişsin kararını zaten yani cevaplanacak bir şey yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılsence peki
- +1 yıl
Ben bu tip durumlarda hep 10 sene sonrasını düşünürüm. Kendimden büyük biriyle evlenmek cazip gelebilir ama bi 10 sene sonra bunun farklı yönlerinide göreceğimi düşünürüm. Umarım bu açıklayıcı olmuştur.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaş farkından önemlisi mizacınızın uyup uymayacağıdır. 25 yaş kadın-40 yaş erkek ilişkisi uyumlu olabilirken, 25 yaş kadın-28 yaş erkek ilişkisi uyumlu olmayabilir. Denemek lazım. Bazı durumlarda yaş farkı sadece bir sayıdır.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Şu andaki yaşın kaç onun kaç? Yani şu anda belli olmaz da ama ilerde çok farkeder. Birisi daha gençken diğeri ölüme doğru enerjisiz oluyor. Sonra bir şeyler oluyor işte..
04 Yorumla
Soran+1 yıl29 45
Soran+1 yılsacları felan beyazlamıss onun ben yasımdan kucuk duryorum 26 felan
İstediği kadar ciddi olsun parası var bu zamana kadar çok kadin elinden gecmistir onun anlasamassin bosuna hayatini mahfeyme
14 Yorumla
Soran+1 yılbilemem kım gecmıs elınden gecmısı benı ılgılendırmez
Soran+1 yıladam 3 dıl bılıyor yıllarca fransada ısvıcrede yasamıss ne dıyorsun ne katılı
- +1 yıl
Ben örnek verdim ama dediğin şekilde de katiller var bu arada ben adam katil demedim sadece örnek gosterdim geçmisi şu şekil olsaydı diye ted bundy bu adamda kendi kendini savundu mahkemede katil olmasına rağmen kızlar peşindeydi yani sizin gözleriniz kör bu konuda kimseye güvenmiceksin hele parası olan birisine
+1 yılSen bu yaşına gelmişsin hayattaki beklentilerini sana verebileceğinden emin misin? Seni ileriye mi götürür geriye mi? Sana bir katkısı olur mu? Yanına yakışır mı beraber birşeyler paylaşabilir misin? Bu tip soruları kendine sorup cevabı kendin bulman daha mantıklı olur
00 Yorumla
+1 yılYas farki cok fazla uzak dur. Ayrica evlenmemis adamlar hayatlarina bi kadin almakta daha cok zorlanir. Cunku alismis oluyolar yalnizliga. Zor yani biraz. Bosuna umut besleme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Sana evlenelim dedimi yoksa yakınlık gostermesindenmi bu sonucu çıkardın. Ona göre cevap vereyim
02 Yorumla
Soran+1 yılyakınlıktan
- +1 yıl
Yakınlığı sana işe girmede kolaylık göstermesi nedeniyle olamazmı böyle durumda adam bir süre kullanır bırakırım amacı olabilir veya ciddi olup seninle evlilik amaçlı olabilir. Bence iyi biriyse evlilik için fazla yaş farkı değil ancak yaşın çok genç olması senin için avantajdır bir sürü seninle evlenecek yaşına yakın adam çıkabilir. Yaşın 30 olsaydı gözü kapalı olur derdim. Şimdide daha gencini istersen onunde 5 yıl var bu konuda iyi düşün tercihini yap mutluluklar dilerim sorarsan cevaplarım
Gizli Üye(25-29)+1 yılAradaki fark çok fazla. Sen 35 yaşındasın desek adam şu anda 51 yaşında yani şimdi çocuk olsa 51 yaşında baba olacak çocuk 20 yaşına geldiğinde adam 71 yaşında olacak. Normlale 71 yaşında 20 yaşında çocuğu değil torunu olması lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılben 29 o 45 burada yasım yanlıs gırmısım
+1 yılKendin de 30 yaşına gelmişsin artık bence bir yaştan sonra aradaki o fark kapanıyor
12 Yorumla
Soran+1 yıl16 yas fark ama
- +1 yıl
Dışarıdan bakan biri olarak kendi fikrimi söyledim 30 ve 45 normal geliyor kulağa çünkü sen de olgunsun artık tabi adam senin kafa dengindir değildir ilerisini belki göremiyorsundur onu da kendin biliceksin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kadar fazla yaş farkını ben hiçbir zaman doğru bulmuyorum. Yaşı küçük olan için travma yaratacak olaylar doğabiliyor. Böyle insanlardan birini tanıdığım için biliyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılsizce cokmu fark
- Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılBenimde şu an sevgilimle aramda 10 yaş var ama sorun yok belki sizde daha fazla olduğu için sorun olabilir
00 Yorumla
+1 yılBelki sadece ilişki niyetindedir evlilik düşünmüyodur olamazmi
08 Yorumla
Soran+1 yılbelkıde bılemem ama kıskanclık felan yapıyor
- +1 yıl
Fiziğini bilmediğim ve işyerindeki giyimini bilmediğimden yorum yapamıyorum ama mini veya çok dar giyiyosan belki seni arzulayip isteye bilir
Soran+1 yılhayır sarısınım felan uzun boyluyum begendı heralde
- +1 yıl
Frikikler vererek deneye bilirsin şuanda isyerindemisin
Soran+1 yılevet ama kendısı yok dısarda ıslerı vardı
- +1 yıl
Gizliden çıkıp yazarmisin? Yarın mini giyinip frikik vermeyi denesene dar ve mini alta sadece tanga olsun direk sana hareketinden anlarsın düşüncesini
Soran+1 yılsaçmalama oyle seyler yapamam egoıst sınırlı bır tıp zaten
- +1 yıl
Sinirli olmasına bakma ayak yapıyordur sana karşı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen dürüst olacağım. Baya abartı ! Sadece benim hoslandığım kız da o kadar fark vardı. Ben uzak durdum. Zaten mesafeliydi.. :) Eğer mesafeli olmasaydı? Bilmiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılDün mesela 7 kisyi, departmanda sadece bana biskuvu tuttu tesekkurler almiyim dedim sonra israr etti sizimi kırcam harun bey dedim aldim acaba yanlismi anliyor birde mesela dün bizim bolumden bir erkek arkadasimla musteriye gitmemiz lazimdi bana dediki sen gitme hic oralaraa musterilerde erkek kisksniyor sanirim
+1 yılAmacın cinsellikse çok değil yaşa gitsin evlilikse çok bence
09 Yorumla
Soran+1 yılAmacini daha anlamadim
Soran+1 yılDün mesela 7 kisyi, departmanda sadece bana biskuvu tuttu tesekkurler almiyim dedim sonra israr etti sizimi kırcam harun bey dedim aldim acaba yanlismi anliyor birde mesela dün bizim bolumden bir erkek arkadasimla musteriye gitmemiz lazimdi bana dediki sen gitme hic oralaraa musterilerde erkek kisksniyor sanirim
- +1 yıl
Adam evlimi dulmu
Bu konuşmalarla seninle ilginediğini ifade ediyor direk gel seks yapalım diyecek hali yokya
Soran+1 yılyok evli değil cocugu felan yok amac seksmı bilemem ama benden hoslandıgını bılıyorum sureklı kıskanclık yapıyor benı bır erkegın yanında gorse hemen yalandan cagırıyor
- +1 yıl
Kendine sordunmu sen o adamla evlilik düşünürmüsün yoksa birşeyler paylaşmak yaşamakmı senin amacın beklentin
Soran+1 yılbiraz sinirli ve egoist evlılık dusunmem sekste
- +1 yıl
Ozaman salla gitsin neden takıyorsun
Sen istemedikten sonra bakarsa baksın kıskanırsa kıskansın önemli olan kadının istemesi
Soran+1 yılaynen 16 yaş çok zaten bıde alırken kac kere soru bana bekarmısın evlılık dusunuyor musun felan dusun bölüm mümarlık agırlıklı benım oncekı yaptıgım iştende alakasızdı
- +1 yıl
Gizli olmasan birşeyler sorardım ama buradan olmaz
+1 yılBenimde yaş farkım öyle sayılır 29 yaşında bir kadın kendi kararını verebilir bu sana kalmış. Seviyorsan hiç birsey hiç kimse önemli değil.
00 YorumlaAdamın niyeti ciddiyese kaçırma bu fırsatı. sonra çok pişman olursun
07 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılmutluluk yaşlamı alakalı adam benı kıskanıyor dun erkek bır iş arkafdasımla müşteriye gitmemiz lazımdı benim gitmeme izin vermedi müşterilerde erkek
Soran+1 yılsacları felan beyazlamıs pek degıl
Hemen ilerisi için bişey ler düşünme adam belki vurup gecici.
03 Yorumla
Soran+1 yılmesela dun bana bırseyler ıkram ettı sureklı edu-iyor kendısı neyse bende tesekkurler Şu an ıstemıyorum dedım ısrarla ıkram ettı dedım kı sizimi kırcam harun bey alıyım dedım acaba bunlarımı yanlıs anlıyo
Soran+1 yılfazlamı kıbar davranıyorum yüz buluyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. O yaşta hala evlenmemiş adamlarda bir arıza oluyor. Denedim de biliyorum. En az 2 yıl beraber yaşa. Sonra ciddi düşün...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılİkiniz de yetişkinsiniz o yüzden eğer beklentileriniz, kafa yapınız uyuyorsa fazla değil
00 Yorumla
+1 yılYanlış anlama ama bana bu anlattığın şeylere sahip olan biri ilgi duysa kendime bi sorardım bu adam bende ne bulmuş da ilgi duyuyor. Benden daha iyisini istese bulurdu her şeye sahip zaten. Ben pek inanmiyorum aşk meşk işine bu kadar yaş farkı olunca
01 Yorumla
Soran+1 yılkendısı sureklı okumus boyle entel bır tıp zaman bulamamıs olabılır
+1 yılevet çok yaş farkı gerçekten aileler sorun çıkarabilir.
00 YorumlaKariyerli ama hersey o değil yani açık olmak gerekirse bişwyler hissetmesen gönlün yaştan dolayı başkasına kayar felan iyi düşün sewe bilirim diyosan skntı yoktur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaki fark çok fazla
10 Yorumla Sen seviosan bişey diyemem (ama bana) (göre çok bence)
00 Yorumla
+1 yılBunu kabul eden para avcısından başka bir şey değildir 16 yaş çok fazla ileride kafa olarakta beden olarakta uyuşma zıtlığı yaşarsınız
00 YorumlaEğer manyaksan git ama akilli bir insansan otur oturduğun yerdee
041 Yorumla
Soran+1 yılneden gir derken
Soran+1 yılfazla benden buyuk duruyor sacları felan beyazlamıs
Soran+1 yılkımseyı buldum yok aynı departmanda 7 kısıyız aksama kadar beraber calısıyoruz
Soran+1 yılsinirli sorunlu bir tipe benzıyor benı işe alırken benım sozumden farklı hareket edemezsin felan dedi ego resmen
Soran+1 yılişe alırken kac kere sorun evlımısınız hıc evlendınızmı sankı nıkahına alcak
Soran+1 yılbelkı neden bu bolumdeyım cozebılmıs degılım oncekı ıslerımle alakasıda yok :)
Soran+1 yılburası iyi kalsın
Soran+1 yılproje koordınasyon
Soran+1 yıladam bırde garıp bır sekılde benı kıskanıyor dün bir erkek arkadasla bızım departmanda dışarda musterıyle gorusmemız vardı dıyorkı departman arkadasıma buse gelmesin senle :.)
Soran+1 yılkomik dimi hyaa musterılerde erkek ondan kıskandı sanırım :)
Soran+1 yılahhahah komık yaa valla daha bırsey degılız kendınce benı kıskanıyor
Soran+1 yıl45..
Soran+1 yılçok yüz buldu soguk davrancam
Soran+1 yılhahahah gömmeyi unutmuşlar
Soran+1 yılevet ama bugun kendısı yok ogleden sonra gelcekmiş
Soran+1 yılöyleyim
Soran+1 yılvalla dıgerlerı hep kaytarıyor ben az
+1 yılBu kadar olmaz bence yanlıştır yaşıtlarına yonelmeni tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılBeni de işe aldırır mısın adamla kanka oluo
18 Yorumla
Soran+1 yılhahah nıye
- +1 yıl
Çünkü işssizim
Soran+1 yıldıl bılıyorum unv mezunuyum tecrübem var sende var mı bunlar
- +1 yıl
Ne mezunusun
Soran+1 yılişletme
- +1 yıl
Saglık
Soran+1 yılsağlıgın ozel yabancı sırkette işi nekı almazlar
- +1 yıl
erkekle kadın kanka olamaz ama sonu kötu bıter
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılO benmiyim acaba beni sormuşsun 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılyok
- +1 yıl
Beni soymamissin 😂
Soran+1 yılanlamadım
- +1 yıl
Beni sormamissin şimdi aradı beni senmisin ksdeki dedim hayır dedi 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen kaç yaşındasın ki
02 Yorumla
Soran+1 yıl29 o 45
- +1 yıl
Fark çok sen ona göre çıtır kalırsın hiç evlenmediği için genç birini istiyor olabilir
+1 yılanlaşıyorsan yaşın önemi yok
01 Yorumla
Soran+1 yılkendi biraz sinirli ve katı
+1 yılsana yetersız gelır 2 yıl sonra
014 Yorumla
Soran+1 yıladam bırde garıp bır sekılde benı kıskanıyor dün bir erkek arkadasla bızım departmanda dıasarda musterıyle gorusmemız vardı dıyorkı departman arkadasıma buse gelmesin senle :.) :)
- +1 yıl
hımm demekkı buse cok dıkkat cekıo
Soran+1 yılevet dıkkat cekıyorum sarısınım baya guzelım adam kıskanıyor sanırım
- +1 yıl
kendınden önce biri aklını almasın demıstır busenın
Soran+1 yılgoruscegım kısılerde erkektı ondan sanırım
- +1 yıl
ewet bırının elınde kalırsın dıye korkmustur
Soran+1 yılderken
- +1 yıl
genc ıse cocuklar onlarla takılırsın dıye ıste
Soran+1 yılbılmıyorum artık komik ama :)
- +1 yıl
hangısı komık
Soran+1 yıladamın benı kıskanması
- +1 yıl
hıı aynen 2 9 yasındakı kadını kıskanmak sacma
Soran+1 yılne alakaa
- +1 yıl
cocuk dglsın ıstedıgını yaparsın yanı
+1 yıladamın şeyi hala kalkıyorsa sorun yok demektir.
00 YorumlaHyr bence uzakndur citir seviyo iste adam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bi oturup konus gorus bakalim hayirlisi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKafa uyumu guzelse sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılBayaa
21 Yorumla- +1 yıl
İnsan yasitlari ile cokmu anlasiyor, iliskide onemli olan kafa uyumu
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen kaç o kaç
013 Yorumla
Soran+1 yılben 29 o 45
Cevap sahibi+1 yılbence çok değil anlaştıktan sonra benimde eşimle aramda 9 yaş var sorun yok
Soran+1 yılsenmı buyuksun 9 ıle 16 arasında fark cok ama kıbar okumus zengın ondan cekıyor benı
Cevap sahibi+1 yılben büyük tabiki nasıl yani seni çekmemesi için bir sebebi olabilirmi
Soran+1 yılevet ama bıraz egoıst hatta cok egoist
Cevap sahibi+1 yılsizin amacınız ne ciddi mi takılmalık mı çok egoist ile ciddi olunmaz
Soran+1 yılben evlenmek ısterım ılerde anlasırsak ama o ne amacla yaklasıyor bılmıyorum
Soran+1 yılDün mesela 7 kisiyiz departmanda sadece bana biskuvu tuttu tesekkurler almiyim dedim sonra israr etti sizimi kırcam harun bey dedim aldim acaba yanlismi anliyor birde mesela dün bizim bolumden bir erkek arkadasimla musteriye gitmemiz lazimdi bana dediki sen gitme hic oralaraa musterilerde erkek kisksniyor sanirim
Cevap sahibi+1 yılöyle görünüyor ama çok fazla ileri gitme onun amacının evlilik olduğunu sanmıyorum
Soran+1 yılneden sanmıyorsun ki
Cevap sahibi+1 yılegoist çünkü bencil erkek kendinden başkasını düşünmez bencil insanla evlilik olmaz
Soran+1 yılama benı cok dusunuyor dısarı cıkcak olsam ustune bırsey al usursun felan dıyor
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsin
Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Sen istedikten sonra kimene değil mi
00 Yorumla
+1 yılevet çok
10 YorumlaBaya çok bence.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Çok fazla
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFark biraz fazla ama özveriyle aşılır.
00 Yorumla
+1 yılBence çok değil aşkın yaşı olmaz
00 YorumlaÇok evet ama zina yapma
04 Yorumla
Soran+1 yılne zinası be adamda evlı degıl bende
Soran+1 yıllan sızın kafanız nasıl calısıyor yazma bos beyın
+1 yılSen kac yasindasin ki
06 Yorumla
Soran+1 yılben 29 o 45
- +1 yıl
Bence sorun yok. Sen biseler hissediyor musun ona
Soran+1 yılyok
- +1 yıl
Baska seyler mi yasamak istiyosun
Soran+1 yılhayır yas farkından ıstemıyorum
- +1 yıl
Yakin olsa olabilirdi diyosun
+1 yılSenin de gönlün var
03 Yorumla
Soran+1 yılmesela dun bana bırseyler ıkram ettı sureklı ediyor kendısı departmanda 7 kişiyiz ama bana sürekli ikramda cıkolata gofret neyse bende tesekkurler Şu an ıstemıyorum dedım ısrarla ıkram ettı dedım kı sizimi kırcam harun bey alıyım dedım acaba bunlarımı yanlıs anlıyor
- +1 yıl
Olabilir
Soran+1 yılfazla kibar olmamak lazım
Evlenmek için değildir o ilgi 😊
04 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
Soran+1 yılne patronu departman muduru kurumsal sırket
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok fazla
10 YorumlaYurdışı olunca ne oluyor hissin neyse öyle davran
00 Yorumla
+1 yılBayağı çok bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılCok evet.
00 Yorumla
+1 yılCookk
00 Yorumla
+1 yılAdam çekici geliyorsa sana tanımaktan zarar gelmez
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi