Yengec erkegi neden dengesizdir?

yengec burcuydu eski sevgilim. Tam nisanlanmadan ayrildik sebebsizce gibi diyecemde ailesi biraz cok karismaya basliyodu ama cok buyuk bisey yokgu ortada 3 hafta once yani 1 yil sonra tekrar dondu. Kapimdaydi. Asla beklemiyodum. Pismanmis sans istiyomus kabul etmedim gittim yanindan. Bir kac gun sonra mesaj atti bende biraz bekleyip cevapladim. Sonra gorusme karari aldim neden oyle lldu falan diye. Kafam karisikti hatalar yapdim yuzde 80 ben sucluyum dedi. Engelden cek sadece bunu istiyom dedi tekrar hayir dedim. Sonra tekrar sustu ve 1 hafta sonra mesaj atti. Pismanim kalbim kirik affet falan. Oyle az az cevap yazdik. Ama gunde 1 mesaj atiyor arkadas bi caba da yok. Yengecler ne dengesizmis. Cuma tekraf mesaj atti kalbim cok kirik.. vs. Benimde canima tak etti. Mesaj attim baya dogrulari soyledim, annenden bile ozurdilemek istiyom diyipte neden devami gelmiyo? Dedim sonra iste onun gelip gitmelerinden ugrasamam ben birakiyorum dedim. Hala cevap vermedi ya neden boyle dengesizler? Herseye alinan tip bunada alinmistir ama ben cevap yazmam daha. Sanirim o yazacak cunku oda peki mira, nasil istersen diye bitirmis olurduk ama susuyo. Ve iliskide hep ben kosardim sessiz duramazdim. Sizce yazar mi mesajima cevap sogler mi? Lutfen seri

Yengec erkegi neden dengesizdir?