Yıllar önce kocama bi hata yaptık. Şimdi hatayı birlikte yaptığımız kişi beni tehdit ediyor. Ne yapmalıyım?

Kocamla üni başlarında tanışmıştık çok fırtınalı bi aşkımız vardı 4 kişilik arkadaş grubumuz vardı onun yakın arkadaşı erkek ve benim yakın arkadaşım çift olduk işte hepimiz. Üni bitmek üzereydi ara tatildeydik yavaş yavaş düğün mevzuları konuşuluyordu. Ama yakın arkadaşlarımız ayrılmıştı kız memleketine döndü bizde 3 kişi kaldık. Düğün mevzuları yaşayan bilir çok sıkıntılıdır çok kavga edilir en çok o dönemde ayrılık yaşanır zaten. Bizde saçma bi nedenden dolayı kavga edip ayrılmıştık ben çok sinirliydim her zaman gittiğimiz bara gittim dağıttım biraz arıyo arıyo açmıyorum çünkü sinirliyim. O arkadaşı arattı işte o orta yolu buldu tamam seni almaya geliyorum dedi. O gelene kadar ben zaten uçmuştum. Eve getirdi beni konuşmaya çalıştı ben zırıl zırıl ağlamaya başladım sarıldı teselli etti çok yakın olmuştuk bi anda ben hem sevgilimden intikam olsun diye ona yaklaşmıştım hemde çok sarhoştum. O gece kötü bişey oldu işte aldatmak sayılmaz birlikte değildik çünkü ama kötü işte yanlış kocamın duymaması gereken bişey. Ertesi gün kısaca bu günü unutalım dedik ortak bi yalan uydurduk ve 6 yıldır hiç bi zaman konuşulmadı bu olay. Sevgilimle de barışıp evlenmiştik işte sonra o da biriyle oldu ve evlendi ama 1 sene önce boşandılar. her şey hala normaldi ben unutmuştum resmen o olayı ama bu bi akşam bana "o günü hiç unutmadım her gece o geceyi hayal ederek ederek uyuyorum yazdı" ben saçmalama yok öyle bişey unut falan yazıp engelledim uzatmasın diye. Bu çat kapı bizim eve geldi boşandığından beri böyle gelmezdi şaşırdım korktum o engeli kaldır falan dedi kocama bi bahane buldu muhabbet ettiler falan. Ama zamanla bu tehdit ilerledi ve gerçekten tekrar görüşmek istiyo yoksa herşeyi kocana anlatırım diyo. Kocam ne yapar ne tepki verir bilmiyorum. Çok korkuyorum şu an eşimle çok mutluyuz bozmak isteniyorum. Eşim ona inanır mı ne yapmalıyım lütfen yoardım edin

Yıllar önce kocama bi hata yaptık. Şimdi hatayı birlikte yaptığımız kişi beni tehdit ediyor. Ne yapmalıyım?