- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam benimle olma sebeplerim şunlar olurdu çok güzel ve çok seksi seviyor gerçekten seviyor olurdum çok içten hani normalde bir insan sevildiğinden emin olması iç bir zaman her zaman kendi sevgisinden emin olur ama karşı taraf benim sevgimden emin olurdu.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılKlişe haline gelen ya da abartılı övgüler ile kendimi olmadığım biri gibi tanıtmak da saçma. Sorguya yanıt verenlerin kişisel övgüleri, vaadleri, eğlence ve mucizeler ile dolu hayatları bir hafta hayli samimiyetsiz ve bir o kadar da sahte.
Belki karşımdaki kişiyi sıkabilirim. Belki renksiz bile gelebilirim. Bazı konularda yetersiz dahi kalabilirim.
Fakat emin olduğum tek şey ona verdiğim değeri mümkün olduğunca hissettirmek. Çünkü fazlasıyla yalnızlığı tadanlar, değer vermeyi pek çok kişiden daha iyi bilir.
20 Yorumla
+1 yılÇok sevimliyim. bitmeyen enerjim var Nasılsam öyle davranırım doğalım hem davranış olarak hem de fiziksel olarak biraz da saf kalpliyim. (biraz da değil ama neyse ksksjdkdjdjs). Ve kendimle barışığım. Karşımdaki insanın fikirlerine saygı duyarım. Bu yüzden kendimle birlikte olurum.
36 Yorumla- +1 yıl
@dincbeyer teşekkürler
- +1 yıl
@dincbeyer hayır yawwşaklarla uğraşamam gece gece
- +1 yıl
@dincbeyer hadi yallah
+1 yıl
Mesela; Şöyle karşılıklı çakır keyif olup muhabbetin dibine tatlı tatlı dalmak için olurdum
35 Yorumla- +1 yıl
Afiyet olsun 🥂😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🥂🌷
- +1 yıl
Afiyet olsun ama hiç ısıtılırmı güzelim Rakı ... 🥂
- +1 yıl
@AntibakTeriyel foto için koydum sadece anlık, görsel olarak yakıştı hani )) teşekkür ederim 🥂
- +1 yıl
@PiLLy_BheBek görsel için ise güzel olmuş ambians yüksek bir foto... 👍 afiyet olsun iyi eğlenceler... 🥂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
+1 yılYaşamazdım sanırım. Çok uçlarda biriyim. Herşeyi üst seviyede yaşıyorum. Bu da yorucu bir hal alabiliyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılEnerjim yüksek, mutluluk anahtarım var, huzur sihrim var, sadakat paktım, sevgi çığım, aşk meyvem var, hakikat kristalim, kültür destanım var.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Çünkü benden bir tane daha yok 😬😬😂🤦♀️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 43,3b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Hayatı dolu dolu gülerek yaşamak için...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 264,6b cevap paylaştı.
u +1 yılGerçekten sevdiğim ve karakterim için
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 839 cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam benimle olma sebebim duygusal, dürüst, meraklı, ahlaken kendini yetiştirmiş, empati kurabilen, zaman zaman eğlenceli, hayata dair görev ve sorumluluklarının farkında olan, hayatın gerçeklerinin farkında olan yardımsever, kafa dengi, iyi bir müzik zevki olan, karşısındakini dinlemeyi bilen biri olduğum için birlikte olurdum.
20 Yorumla Sevdiklerime göre yufka yürekliyim, tanımadık insanlara karşı itinalı, bazen çok çabuk sinirlenir ve çabuk sakinlerim. Karıncayı bile incitmekten çekinen birisiyim. Bazen ciddi ve bazen karışık eğlenceli birisiyim boş zamanlarda doğaya keşif yaparım, bende karmaşık bir mimik var. Hep bana yaşından genç gösteriyorsun ruhun genç yüzün nurlu derler. Çok aktif birisiyim enerjim hiç tükenmek bilmiyor. Bilgiye aç birisiyim sürekli araştırırım. Çalışkanım hedeflerime doğru gidiyorum…ve s. Ki bu hayat neler gösterir her gün göreceğiz benim gibi eylenceli türden lakin eksiklerimi tamamlayacak birisi çıkarsa tanışırız:)
10 Yorumla
+1 yılSelam,
belki güven verdiğim için! Belki de kolay kolay kimseyi yolda bırakmadığım için!
Sevdiklerimi koruduğum için de olabilir!
Doğrusunu isterseniz, bende ne bulduklarını da bilmiyorum, anlamaya da çalışmıyorum!
Hayırlı günler!
10 YorumlaYerine göre esprili yerine göre ciddi olduğum için, sadık olduğum için ve severken güzel sevdiğimi düşündüğüm için. Bir de cömer, hayvansever, yardımsever olduğum için. Son olarak da insan ilişkilerimin iyi olması ve sosyal hayatımın renkli olduğu için. Eh bir de biraz sempatik olduğum için 🙃
10 YorumlaEvde vakit geçiren bir insanım bazen dışarı çıkarım hava iyi olunca yani iyi kalpliyim bir engelliyim aldatma yalan söyleme gibi şeylerde bulunsam bile direkt olarak ortaya çıkar zaten ama şu var ki ben bile kendimi sevmiyorum bu hayattayken sadece bende değil benim gibi olan tüm engelliler
10 Yorumla
+1 yılKadın olsam Benimle olmazdım!!!
Tehlikeliyim ben , uçlarda yaşamayı aşırılıgı seviyorum,
Hayatın dayattıgı Kurallara uymayan, kendi kuralları ile yaşayan biri , kendi kırmızı çizgileri olan ...
Kimsenin yanında yöresinde biri değil her zaman öncü olan
Hayatı yüksek tempoda yaşamayı seven action dolu çok yaramaz adamım ben... 🥂12 Yorumla- +1 yıl
Bu zamana kadar ne ekşının oldu mesela? Yani hayatı ekşınlı yaşamışsın ya dün ne gibi bir ekşın yaşadın? Yarın nasıl bir ekşının olacak? Son 1 yıldır ne gibi bir ekşının oldu?
- +1 yıl
Yorumu okuyup farklı bir algı yarattıgımı düşünerek bu yorumu yapıyorsun sanırım o yüzden boş ver diyorum geç gitsin.. 🥂
+1 yılBen olsaydım benimle olmazdım. Serseri değilim çünkü. İşimde gücümde gece hayatı olmayan biriyim. Sıkıcıyım. Aldatmam, kadına şiddet uygulamam, seversem kalbimden eksiltemem şimdiki devirde kim ne yapsın bunları. Boş.
53 Yorumla- +1 yıl
Eline sağlık gerçekten çok güzel özetlemişsin olayı
- +1 yıl
Sen gerçekten dediğin gibiysen adamsın adam. 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻Millet tutturmuş şöyle deli doluyum şöyle ekşınlı bir hayat yaşıyorum. Nereye yaşıyorsun mk sabah akşam işe gidip geliyorsun cumartesi pazar tatilin varsa ve fatura, kira, yeme içmeden sonra maaşından para kalıyorsa ve o parayla hafta sonu bir yerlere kaçabiliyorsan bir hobin varsa ona zaman ayırabiliyorsan zaten şanslısın. Neyin ekşını? Yorumlarda herkes deli skmiş gibi. 😂😂😂😂😂😂
+1 yılDürüst ve güvenilir olduğum için olurdum Tek kelimeyle
10 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Ben olsam benimle her şey olurdum. Çalışkan gelişime açık neşeli ve anlayışlı biriyim. Bence benden müko bir dost olurdu. Ben dostum olurdum 🍀
40 YorumlaNe desem kendimi övmüş olacağım 😀 Tanıyan bilir diyelim.
16 Yorumla- +1 yıl
Biraz da övün ki alıcınız olsun işte daha ne 😂 taliplere duyuru niteliğinde olur
- +1 yıl
Herkesin seçimi farklı olabilir neticede 😂 öyle düşünmek lazım
- +1 yıl
😄 est ne demek biz teşekkür ederiz.. Mutlu geceler..
- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılNe istediğimi bildiğim için karşımdaki bene de ona göre davranırdım dünyanın en güzel çifti olabilirdik , keşke böyle bişey mümkün olsa , asla bırakmam
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadın olsaydım ben de her kadın gibi hipergaminin etkisinde olacağım için ben de benim gibi naif, şair ve felsefeci erkeklerden nefret ederdim. Black Pill asla yanılmaz...
10 Yorumla
+1 yılÇok düşünceliyim, eğer sana katıksız güveniyorsam çok samimi olurum. Utangacımdır biraz, herşeyden memnun kalırım. Küçük bir çiçek koparıp versen bile bununla mutlu olurum. Gözüm yükseklerde değildir bir sahil kenarinda sarılıp oturmak bile bana yeter... çok severim , seversem bırakmam, sıkılmam. Buyuzden kendimi mutlu edebileceğimi düşündüğüm icin kendimle olurdum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar sorun seviyor ben de sorun çözen adamım kavga istemem tartışma istemem trip yiyemem de dolayısıyla ortalama türk kızına uygun bir erkek değilim ama önemli değil zaten ruh eşimi buldum
10 Yorumla
+1 yılOlgun
Anlayıslı
Kadınına deger veren
Hep yanında olan
Maddi manevi destek olan
Mutlu etmek için çabalayan
Kısıtlamayan
Anlayışlı vs vs❤️❤️❤️10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılDürüstüm, yerine göre davranmasını bilirim, hayatımda birisi varsa eğer başkalarıyla hiç alakam olmaz, değer veren bir insanım bu yüzden neden ben olsam beni tercih etmeyeyim ki
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Benden çok güzel arkadaş olur, iş sevgililiğe gelince ben biraz sıkabiliyorum karşımdakini haklı olarak tek ben olmak istiyorum en iyi yerde olsun istiyorum ama ama...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe istediğimi nasıl birini istediğimi biliyorum.
Malzeme belli.
Açık ve netim çoğu konuda.
Sakladığım bir şey yok en nihayetinde.
Gizemli biri değilim dışardan öyle görünmese de.10 Yorumla
+1 yılOlmazdım, dengesizim ben sabah veya akşam bir an da pat diye bırakır giderim
30 Yorumla
+1 yılBen aşık olana kadar hayattan bezdiririm bakalım katlanacak mı diye sonrasında ödül olarak kendimi bırakırım
10 YorumlaÇok tatlıyım bazen diyorum benden bir tane daha olsa ona hep sarılsam öpsem onu hahaha güzelim hem güzel olup hem tatlı olmayı acaba nasıl başarıyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılAnlayışlı ılıman açık görüşlü sahiplenen ön yargısız ve sevdiğine zarr vermeye kalkışana yıkıcı olduğum için olurdum
10 Yorumla
+1 yılYaşamak iciin önce beni tanımak gerekir kesinlikle..
20 YorumlaÇok değer veriyorum sadece sevgi istiyorum empati kuruyorum dürüst davranıyorum
25 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çünkü ben olmak var bide benle olmanın farklı ayrıcalığı diyelim
21 Yorumla- +1 yıl
Seninle olmanın ayrıcalığı kesinlikle farklı olacaktır lakin seni tanımak isterim
+1 yılKötü gün sevgilisisiyim iyi günde herkes var
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Her şeyin yeteri kadarı mutlu olan ve olmayı bilen biri olduğum için.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Çekilecek adam değilim ben ya 😊 bence hiç muhattap olmasın hayatına baksın 😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Dürüst sadık ve sevdiğimden başkasına bakmadigim icin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılCesur, ilgili, içten, güvenilir olduğum için olurdum.
10 Yorumla Ben olsam benimle olurdum çünkü insan benimleyken sıkılmaz elimden geleni yaparım onu güldürmek veya eğlendirmek için. Ben kendime küssem yine tatlı dilim ile tatlı sözler söyleyerek barıştırırdım kendimi 🥳😂bu iyi bir sebep bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı. Ben olsam benimle olmazdım. Ama insanların neden benimle birlikte olduğunu düşünürsem eğlenceli neşeli bol kahkahali anı yaşamayı seven enerjik cilveli pozitif bir insanım ve çok iyi flört ederim bundan olsa gerek.
10 Yorumla
+1 yılZeki, maceracı, gezmeyi ve eğlenmeyi sevdiğim için olabilir
10 Yorumla
+1 yılBir süre sonra kendimlede anlaşamaz ayrılırdım gerek yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılkaçırılmayacak hatunum. görsem hiç kaçırmazdım kendimi. maşallah bana.. tütütü
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇünki ben 1 numarayım sonunada başınada. 0 koysan değişmez.
10 Yorumla İlgili düşünceli biri olduğumu düşünüyorum bu yüzden olurum sanırım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam beni hiç kaçırmazdım asla sınır tanımam fantezi heyecan hepsi bende 😁
10 Yorumla
+1 yılBen olsam beni oyalar sonra ilk fırsata terk ederdim 🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılOlmazdım çünki dengesiz biriyim saatim saatimi tutmuyor herşeyden çabuk sıkılıyorum.. hergün başka moddayım karmaşık biriyim sinirliyim ama aynı zamanda iyi niyetliyim uyum da sağlıyorum bazen... 😏
21 Yorumlakisilik olarak iyi biriyim kendimi taniyorum yapabileceklerimi ve yapamayacaklarim acikca belirtili dürüstüm asla aldatmam aklimda bile gecmez ve eger birini seviyorsam ona bagimli kalirim olumsuz bir kavga olup anlik ayrilma olunca baska biriyle olmam hemen ayrica eglenceli ve zevk sahibi biriyim bence guzel zevklerim var o yuzden ben benimle birlikte olurdum tek sorun inatciligim olurdu sanirim
10 Yorumla
+1 yılEğlenceli biri olduğum için olabilir..
10 Yorumla
+1 yılGüler yüzlü daima her an gülümseten✌️
10 YorumlaBen olsam benimle neden olurdum... herseyden önce vicdan sahibi bir insanım. Dürüst, sadık, ilgili, sevgi dolu, hayat dolu... daha ne olsun 😊
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. İlişkiye değer veririm kötü hiçbir şey yapmam. Ve hep severim daima.
20 Yorumla
+1 yılBu Kız bana iyi bakar beni bırakmaz yürekli kız bu kız bununla bir ömür her şeye varım der evlenirdim
00 Yorumla
+1 yılCikmazdim sıkıcı olurdu. Aşırı bağlanan hep beni düşünen başkasına bakmayan. Kız olsam herhalde sıkıcı gelirdi çünkü öylemişim :/
00 YorumlaBen olsam benle olmam, varoş yıkıgın tekiyim. Kimseye faydam olmam, mutlu edemem, maddi olarakta manevi olarakta.
00 Yorumlakimsenin bir birine güven mermedigi bir zamanda yasiyoruz kimse dürüstlükten güvenirlikten ask tan bahsetmesin !
10 Yorumla
+1 yılCenneti bu dünyada yaşamak ve doyasıya sevilmek için. 😌
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenim gibisi zor bulunur falan asfg
13 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar mütevazi olma ama 🤣 ashh
- +1 yıl
Aa ayıpsın prenses 😀😀🧚
- +1 yıl
Teşekkürler piremses 🥂😄
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılPandora'nın kutusu misali açılana kadar bir özellik açığa çıkarmam.
10 Yorumla
+1 yılEğlenceli ve herşeye rağmen açık ve dürüst olduğum için.
00 Yorumla
+1 yılne bilim işte bıcır bıcır dolaşıyorum ufak tefek kendimi sevmek için olurdum ben benle 😒
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılben olsam ilk bana verirdim daha iyisi mezarda :D
00 Yorumla - Devamını Gör (86)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat