Kocami evde tutamiyorum?

Merhaba. Ben iki yillik evliyim birtanede bebegim oldu ve artik durumumu hic bir sekilde duzeltemedigim icin birde buraya basvurmak istedim. kocam benimle hic ama hic vakit gecirmiyor oturup bir bardak bas basa cay icmisligimiz bile yoktur dogru durust tatli bir sekilde.. hergun aksama kadar calisip aksam yemegini acele telas yiyip daha ben yemegimi yerken hemen dusunu alip « kahveye » gidiyor ve sadece yatmaya geliyor hic bir zaman evde durmuyor ayrilmak istedigimi soyledim duzelsin diye baba evine gidecem dedim aylarca ugrastim kustum olmadi kizdim olmadi binlerce defa konustum olmadi benim niyetim ayrilmak bosanmak degil evliligimi kurtarmak bi dusunuyorum benle evlenmek isteyen yillarca ugrasan ne cok insan vardi asiri guzelim elim yuzum cok duzgun bebek gibi kizim ama hala kocami evde tutamiyorum , kadinligini kulan bilmem ne derseniz hergun asiri seksi giyinirim hergun kadinligimi disiligimi kullanan biriyim asiri temiz titiz duzenli bakimli her sabah gune dusla baslayan makyajini yapan evde oldugum halde cok cok guzel giyinen biriyim herneyse yakinlarimdan yardim istedim olmadi ailesiyle konustum ailemle konustum olmadi hala duzelmedi dogum gunumde bile yanimda durmayan gununu geceye kadar arkadaslariyla gecirdi kendi dogum gununde bile bes dk evde zor durdu aldigim pastayi falan yemek icin herneyse ben evliligimi kurtarmak istiyorum esimin kotu bir huyu olmadigini dusunuyorum ( bi ara telefonunu benden aylarca saklamasina kriz gecirmesine ragmen) cocuk olduktan sonra asla disari cikmam dedi cocuk yaptim hala bisey degismedi.. lutfen yardimci olun bana….

Kocami evde tutamiyorum?