Kıza nasıl açılıcam yardım edin?

arkadaşlar 1 ve 2. sınıfı beraber okuduğumuz bi kız vardı her neyse lisede de aynı binada okuyorduk ama onun bölümü farklıydı yani anlıyacağınız hiç konuşmuşluğumuz bile yok. Neyse Ağustos ayında bi arkadaşımın storysinde gördüm sonra baya tutuldum buna önceden kapalıydı açılınca baya güzel olmuş dedim ardından bi hafta sonra başka arkadaşın storysinde gördüm sonra takip attım gt yaptı o günden beri ben bu kıza deli gibi bağlandım aşık mı oldum bilmiyorum ama o günden bu yana her gün aklımda her gün fotoğraflarına bakıyorum. Cumartesi günü story atmıştı sonra storysine kalp attım sonra akşam baktığımda storysini profiine sabitlemişti halen duruyor. Sorun şu ki sevgilisi olmadığı kesin sayılır ama storysine kalp atınca onun geri dönüş yapmasını bekledim ama herhangi bi şey yazmadı o yüzden biraz bozuldum yazmak istese yazardı diyorum kendi kendime. Ayrıca normalde burada yaşıyor ama üni için farklı bi yerde şu an ama uzak mesafe değil maks 2 saatlik yolda üniversiteye gitti. Diyorum ki eğer konuşmaya başlarsak görüşmemiz sıkıntı olur diyorum yine moralim bozuluyor. Yani kısaca anlatmak istediğim ben deli gibi bağlandım ama açılmaya aşırı utanıyorum her zaman utangaçtım zaten şimdi de böyle bir şeye kalkışmak benim için çok zor olur 20 yaşındayım şu ana kadarda 1 tane sevgilim oldu sayılır oda 2 aylık olmuştu onda bile kendim gidip açılmamıştım kıza. Bana taktik verin nolur biraz daha böyle giderse kafayı yiyeceğim.

Kıza nasıl açılıcam yardım edin?