Direkt gelip "Tanışalım mı?" veya "Bir kahve içelim mi?" demek yerine taktik yaparak tanışmaya çalışıyorsunuz?
Birisinden hoşlanıyorsan, hoşlandığını söyle. Geçen zamana ayıp ya
Birisinden hoşlanıyorsan, hoşlandığını söyle. Geçen zamana ayıp ya
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer tabi öyle dersiniz belki beğenmiceksin belki korkucan o an korkudan terslicen vs ilk pırıltıyı vericeksin başka türlü erkek yaklaşmaz cesaret edip. kadın kısmına güven olur mu beğenmezsen bu tacizci dersen polise gidip. uğraş dur. en güzeli sen pası vericen erkek doksana takıcak.
Ne gibi bi pas
Var zaten ona bakıyorum hep o da bana bakıyor hatta dediğin gibi afallıyor uzun derin bakıyor ama ben utanıp kafamı çeviriyorum çünkü çok uzun bakıyor
Ama derin bakamıyorum çünkü o öyle bakıyor ki utanıyorum
İstemsiz oluyor göz göze gelince kafamı çeviriyorum
Nasıl yapıcam refleks oluyor
Ama mesela sohbet ederken hep gözlerine bakıyorum o da bakıyor güzel bi enerji oluyor aramızda ama dışarıda yabancı gibiyiz bazen selam bile veremiyorum çekiniyorum
O bir kere buluşmak için bi bahaneyle davet etti, bir kere de arkadaşı davet etti ama ikisinde de işim vardı gidemedim acaba o bu kız benden hoşlanmıyor diye düşünmüş müdür ya ama gerçekten işim vardı o da biliyordu
Çok ta ısrar etti ya offf ama gerçekten işim vardı ertelenemezdi hatta ne işim olduğunu da söyledim
Sen inandın o inanmadıysa
Amannn
Erkek milleti öyledir avına sinsice yaklaşmayı tercih eder ki saldırının şoku daha yüksek olsun ve avını sersemletsin
Pis erkekler. Başardı da o taktiklerle daha da çekti kendine ee ne zaman gelecek ama? 😄😄
Tam tamam ya bırakıcam bunu düşünmeyi diyorum bir şey yapıyor tekrar düşüyorum. 😄😄
İlk kez aşık oluyorum galiba
Hiç aşık olmadım bu adamdan baya hoşlanıyorum
maçı kazanmak için
Haa kazanılıyor yani böyle? Peki seven insan hemen birseyler olsun istemez mi böyle boşuna uzatmak zamana yaymak saçma değil mi?
değil yavaş yavaş acele yok
Peki 35 yaş üstü bir erkeğin bunu yapması normal mi?
çok normal üfleyerek yiyor yoğurdu
Ama yani o benden hoşlanıyor çok net, ben ondan hoşlanıyorum bana çok saçma geliyor bu durum. Bu kadar temkinli yaklaşmak neden yenemeyeceğim sonuçta adamı olursa olur, olmazsa olmaz zaten.
adam ne düşünüyor bilemem başka biri vardır belki de hayatında onun bitmesini bekliyordur
Yok. Herkesle pat diye sohbet edebilen samimi olabilen biri ama bana çok seviyeli ufak ufak yaklaşıyor. Sürekli bana bakıyor gözü hep bende çok ta güzel bakıyor konuşurken çok iyi samimi, yüzünde kocaman bi gülümseme oluyor hatta 1 saniye susmuyor ama bir o kadar da mesafeli. Açılsın istiyorum ama yok öyle bakışlar bakışlar...
zamanı gelmemiş daha az daha dur sende
Yeter ya 2 ay oldu 😄😄😄
sabırlı olmak lazım :) günaydın
Günaydın. Sabır tükeniyor artık
belki de sen biraz daha işaret vermelisin birlikte yürüyelim iş çıkışı gibi aynı yöne gidiyoruz gibi
Aynı yöne gitmiyoruz ki 😄😄 ya ben mesela bi ortamda o varsa o konuşurken hep ona bakıyorum sohbet ederken gözlerine bakıyorum tipimde aptal bi gülümseme oluyor anlasın bi zahmet
Bütün odağım onda oluyor
anlıyor belki ama durumu müsait değildir evliyse
Evli falan değil
Boşanmış
hım o zaman ilişki istemiyor şu an hazır değil belki boşanmış ya zamana bırak en iyisi sen sabırsızlık yapma elinden bir şey gelmez
Ama o da hoşlanıyor belli ya
nerden belli?
Bakışlarından hareketlerinden anlıyorum yani çocuk değilim ki
bir ilerleme olmadı dünden beri aranızda
Zaten görmüyordum bugün gördüm. Selamlaştık sadece naber nasılsın diye
senin yüklediğin anlamı o yüklemiyor ilişkinize gibi görünüyor
öylesine takılıyor görünüyor ilişkiniz
Zaten aramızda bir samimiyet yok ki henüz. Arkadaş bile değiliz
seni ona çeken şey nedir yakışıklı olması mı tam olarak ne?
Yok yakışıklı veya zengin değil bende farklı bir şey var birini ilk gördüğümde bi çekim oluyor neye göre bilmiyorum ama çok güzel gülüyor ve güzel bakıyor bunlar olabilir
sen özelsin ama tüzel gibi görünüyor boş ver bence hayırlısı olsun demen lazım
Tabi ki hayırlısı olsun zaten amacım tanımak direkt sevgili olalım ölüp bitiyorum modunda değilim yani
aşık olmuşsun ama
Galiba ama bana zarar verecek potansiyel görürsem uzaklaşırım. Her zaman önce kemdim
seni daha yakından tanımak istiyorum sohbet etmek için
Cevap
10Cevap
Çünkü taktik yapmak daha etkilide ondan hem evlenince nasıl tanıştınız denirse anlatılacak bir seyimizde olur 😉
İnşallah işe yarar da plir
*olur
Taktik olmadan olmas. Farklı olmazsan kadınlar konusunda değil her konuda başarısız olursun. Tanisalimmi kadar basit sıradan bir cümle yok. Bunun yerine çeşitli algı oyunları manipülasyon ile kadını tavlamak daha guzel. Farkında olmadan bı bakiyosun kız sana pas vermeye baslamis. Kendiside anlamıyor olayı 😂
Çok kötüsünüz
Nie
Niyetini direkt belli et gel ya da git böyle olmuyor
Sen öyle düşünüyorsun her kız aynı düşünmüyor ki 39 takla attırlıyırlar bende senin gibiyim varsa niyetin direk söyle kardeş
Yoruyor ama ya
Kesinlikle haklısın galiba biz düz mantığız
Pat diye söyleyelim hanzo muyuz biz
Azıcık hanzo olsun bu kadar seviyeli değil kimseye zaten herkesle gidiyor pat pat samimi oluyor bir tek bana mı bu medeniyet
Ben yapamam çünkü badboy erkek değilim ve bu yüzden de hep kaybediyorum
Bodoslama giden reddedilir
Hoşlanıyorsa neden reddetsin
Hoşlandığını düşünmesi için bir kadın neler yapmali peki
Ama erkek bir adam akıllı hoşlandığını önce belli etsin
Bu kadar kolay değilll
Karşı tarafı yormak daha kolay
Karşı taraf harekete geçsin ozaman
Sen taktik yapınca karşı tarafa bir duvar örmüş oluyorsun ama
Öyle ama birazda siz kızlar harekete geçin ya
Sana yemin ediyorum gidip ben teklif edecektim ki. Bu taktik yapmaya başladı hemen geri çekildim
E biz erkekler buna alışık değiliz işte ne taktik yapılmasına nede birinden böyle şeyler almaya oda senin sorunun yani eğer böyle şeyde soğuyorsan yapıcak bişey yok knk
Soğumak değil kafamı çok karıştırıyor ben net olur diye beklemiştim
Ya netlik önemli tabide karşıdakinin ne düşündüğünü bilmediğin zaman o netlik aradan ister istemez kalkıyo
Direk gelince oluyor mu
Karşındaki senden hoşlanıyorsa neden olmasın
Nerden bilecez dışardan gördüğün tanımadığın olursa tanışmak için
Bir kere dedim kız afaladı böylemi teklif edilir dedi
Nrden biliyon ya taktik yaptigina ne alaka
Biliyorum görüyorum çocuk değiliz anlıyoruz
Tanjsma varmiydi sohbet falan
Var
Ama az
A zNsil oluyo ya
Sohbetimiz çok yok ama sohbet ederken 1 dk susmuyor sürekli gözlerime bakıp gülümsüyor, bahaneyle dokunuyor yani toplasan 3-4 kez sohbet etmişimdir ve hepsinde çok samimi çok sıcak
Ya boş yapma ya sonra sapık oluyoruz
Şuana kadar birçok erkek geldi benimle tanışmak için ve hiçbirini kaba bir şekilde reddetmedim bunun içinde gerçekten sapık olanlarda vardı
Bilmiyorum herkes sen değil
Tanışalım mı?
Ne alaka yaa 😄😄
Tanisalimmi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?