Nazikçe reddedişlerde bir şey yapılmaz ki, yedirememiş asla konuşma engelle geç. Yüzünü bile görme. Üzülmeye değmez ama insanlar artık bunu faaliyete geçiriyor o sıkıntı, neyse çok şey biliyorum, kötüye kötülük öğretmeyelim şimdi, sevginin, ci*ns*e+lli*ğ*in afrikasını yaşıyoruz ülkece, kimse kimseyi istemiyor gençler bile yalnız. Karamsar duygular çoğaldı. İnsanlar göz ucuyla bakıyor insanlara. Nefret öyle bir şey ki sevgi onu güzelleştirir ama "sevgiyi bilene" rastlamadım. Yıkık derler ya o insanlara asıl yıkık sevmeyi bilemeyenlerdir, siz için değil ama her insan bir duygudur. O duyguları kıramam ben. Ne biçim bir hayatsa artık. 😏👋
Tipik karakter yoksunluğu göstergesi. Olgun ve karakter sahibi olan insanlar anlayışla karşılayabilir sadece.. Bunun için de ağlama yani.. Ne ağlıycaksın allahını seversen ucuz atlattım diye sevin hatta bas engeli geç.. Keyifli akşamlar..
Engelle malı üzülme ve üzerine alınma, zamanında anasına aynısını yapmışlar sonra kendisi gibi bir bok ortaya çıkmış, ondan dolayı her kadını aynı sanıyor 😏.
Üzüle üzüle bu yıkığa mı üzüldün? Ömrü boyunca dışlanmış bi yıkığın serzenişleri olm bu boş ver. Laf söylemeye bile değmez buna.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ne üzülüyorsun ya. Sen de ona yaz bir şeyler. Sen ancak evdeki A101 ürünü tuvalet kağıdını kullanır atarsın. Reddedileyi kaldıramayacaksan kestir erkeklere yaz aslan parçası. Bak bu tarz şeyler yaz hemen insan olur skjdfskjfhs
@bebekgirll evet söylüyor olabilir ne bileyim ben? Görmüyor musun paylaştığı gibi olabilir ama ben öyle sanmıyorum diyorum bu konuşma bundan ibaret değil bence diyorum, hem sanane ya benim görüşümden yorumum dan?