kezban olmayan, aklı başında, kendine dikkat eden, sigara içmeyen bir kadın bulmak neden bu kadar zor?

kezban olmayan, aklı başında, kendine dikkat eden, sigara içmeyen bir kadın bulmak neden bu kadar zor?

Bu ülkeden bulamassiniz ben rusyali sayılırım ve Türkiye. berbat kadınların resmen egosu. masallah kim kaldirdiysa hepsinde bir Kibir. En cirkini bile bana trip atabiliyor. siz erkekler. yokmu abazaliginiz. yuzunden. eholarjna. bakkkkk
Dediklerine katılıyorum Ama şöyle bir gerçek de var ki erkeklerin bir şey yapmasına gerek yok bizim kadınların %90'ı zaten Yürüyen Ego yolda yürü sen onu tanı veya tanıma hiçbir şey yapma bir adres sor bir şey sorabilir miyim diye hemen seni böyle bir tersler işte onun için ben kendi ülkemin insanından gerçekten artık son derece nefret ediyorum kadınından da erkeğinden de
@Клвдияивановна bi gün buluşup herkese sövelim:D
Ya yok o kadar değil o kadar saygısızlığa gerek yok ama kendi milletinden hoşlanmıyorum İngilizcem car ruscami da geliştiriyorum kısmetse Antalya tarafına yerleşmek istiyorum
Cevap
4Cevap
Yabancılarda bunları araman lazım yabancı dilini geliştir Mümkünse O ülkeye git yani yabancı dilini öğrendiğin ülkeye git
:D :D bayadır yoktun
aaaa özlemedin mi beni yoksa:D
Sorma ne özledim nshshsh
Kızımızında maşallahı var, bak bunda aradıkların olabilir
Yok be Buda çok güzel baksana şuna su gibi
Konuşmadan bilemezsin tabii ama çok seksi ya baksana şuna
Vay müdür yine değilmiş nik, çok var bulursun be
Eyvallah kardeşim, seninde aynısı olsun 😅😅
İkisi bir arada zor bulursun. Ancak rüyanda...
kalça önemli tabbi
Kalp önemli tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?