birisinin kocasiyla beraber oldum, sonra pisman oldum, simdi bosandilar, ama hersey daha duyulmadi, kadin ara sira sizi rezil edecegim diyor, yedi senedir cikiyorduk, son iki senesi ortaya cikti, kadinin ofkesi dinmedi, ofkesinin gecmesi icin ne yapabilirim? Onu tenhada nasil yakalarim, napacaksa yapsin, fakat beni toplum icinde rezil etmesin, ofkesini nasil cikarmak istiyosa cikarsin, ama onun beni yanliz yakalamasini nasil saglarim? Yani tek alisverise cikiyor, calisiyor, kardesine gidiyor baskada bisey yapmiyor, pesime takilsa takilmiyo, konusmaya calisinca kabul etmiyor, ne yaparsam dikkatini cekerim kiskirtmadan, fakat pesime takilsin, ve nerde öfkesini cikarmasini saglarim? Ormanmi, otelmi, yani ne yapabilirim? Kurtulamadim, anca bu sekil kurtulcam anladim yoksa rezil olcam?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sen bence bi sure ortalıklarda gözükme gozlerden uzak ol. ya da ailene de iftira atıyorlar üstüme de boyle bise kulaginiza gelirse inanmayın de kadin kocasiyla anlaşamadı sucu bana yıkıyor lekelemk icin de onlarn kulagna gitmeden sen bi girişimde bulun. Yarin öbür gün zavalli annen baban şok gecirmesn ve karsi tarafa vericek cvbi olsun.
Iste oyle bi cevap ariyorum, ama mesajlar var, inkar etmeyi dusundumde adamin mesajlastigi telefonu almis saklamis delil diye, zaten anlasamitorlardi suc gercektende bana kaldi, yani onlarinin sorunu yuzunden adamin ilgisi bana kaydi, yani benimde o siralar genctim yani dusuncesizce hareket ettim sonra pisman oldum, annemi rezil olmasini istemiyorum cok dogru diyosun iste bundan korkuyorum , ortaliklarda gezmiyorumda kadin bi sokak ötemde oturuyo napacam, tasinamamda bizde evlenmeden tasinmak yok, yani napacam, baska nasil bi cevap vercem, aslinda anlasamitorlardi sucu bana yiktilar bunu kesin dicem, ama sonrasinda asik oldum o tarzda mesajlar var ona ne dicem? Iste o durumu mahfediyo?
Simdi canm adama ask oldun anlıyorum seni. Ama eger ailenin rezil olmasını sorun çıkmasını istemiyorsan adamı hayatindan ciddi anlamda çıkartman gerekicek cunku sonuçlari kotu olucak. Ya adami hayatından çıkarıp duyuldugunda sucu adama yikicaksin tehdit etti zorla yaninda tuttu sana asik oldum benim olucaksn gibi tehditler savurdu ki bunuda yapamicaksin biliyorum. ya da aileni tamamen silemicegine gore bu adamla evlenmedrn bu şekilde gizli bi iliskiye devam ediceksin oda nereye kadar. Simdi sen herkesden linc yemissin burada ama ben sende suc bulmuyorum kimseden gormedigin ilgili alakayi sevgili bu adamdan gördüğün icin bağlandın aşka dönüştü belliki. Yani kadinc bunu şu an açığa çıkaramaz senin kişilik haklarıni zedelemis olur suç bu. Ama mahkemeye sunsa bu delilleri ama elaleme kendni açıklarsn iftira atiyo kocasi sorunlarindan dolayı onu boşadı bunu kendne yediremedi beni lekelemeye kalkiyor. Ailene mesajlarıds yollasa shop yapmis dersin biraz profesyonel davranman lszm
Sana bisey soyliyimmi az onceki lafımı geri alıyorum. Gözlerden falan uzak olma bu daha çok hakliya çıkartır onu rahat rahat marketine pazarina git sana hicbisey yapamaz
Demem o ki elalemi bi sekilde susturursun sakin korkma. Sen beni dinle annene durumu anlat anne Bana iftira aticaklar de kadin bu duruma hazirliksiz olmasn kulağına geldiginde vericek cvbi olsun arkanda dursun.
Babanla iliskin nasıl bilmiyorum ama belliki seni sevgiye aç bırakmışlar ben seni asla yadirgamiyorum o adamin ilgi alakasi senin üzerinde olduğu icin bunu eve yansitiyodur kadin bu kadin yüzünden evliligim bozuldu derse mahkemede sevgilinde desin karılık gorevini yapmiyodu olay biter
Senin gibi cahil birisi yok karşında uğraşma fazla bırak zamana
Biraktim zamanla dahada beter oluyo
Senden 21 yaş büyük evli anlamıyorum siz kafınları erkek mi bitti de evli baban yaşında adam ile
Erkek bitmedi, benim niyetim okulum bitince kendime gore birini bulup evlenmekti, ama oyle sandigim gibi gitmedi, adam asik olunca benimde kafami karistirdi biz onla cok iyiydi aramiz ama bu sekil olacagini ikimizde kestiremedik yani duygular bi anda yogunlasti boyle oldu ben pismanim
Nasıl tanıştınız ve böyle aşık oldun ki
İlkin bu mu yoksa bakire misin hala
Komsumuz, aramiz buyuzden iyiydi yani bisey olcagi aklimiza gelmezdi, buyuzden iste kafam
Cok karisik, bu ilk ve son
He bi anda gelişti peki bu kadar senden büyük biri ne oldı da aşık oldun neyi çekici geldi yasak olması mı yoksa sana karşı yakın olması mı ve aranızda cinsel bir işişki oldu mu
Bence yasak olmasi, ya da beni boyle kimsenin sevmemesi, herseyini feda etti, herseyi geride birakip geldi, evini barkini arabalarini herseyi, yani onca seyi feda etti, sifirdan baslamak icin, bu devirde hersey para olmus, kimse kimse icin evini barkini birakip gelmez, ustelik yuvasini asla yikmaz, belkide benim icin yaptigi onca seylerden etkilendil, cinselikte oldu zaten ilkim oldu, bilmiyorum bence cogu seyden dolayi belki ilkim oldugu icin, yani herseyin ilkini onla yasadim, yani sevmeyi hepsini ondan ogrendim
Boy kilon nedir emin ol genç ve güzelsin diye bunlar çekici olduğun için
?
Kadın haklı. Hak etmişsin böyle olmasını. Sana yapılmasını istemediğin bişeyi keşke başkasına yaşatmasaydın.
Haklisin, keske yasatmasaydim, zaten bunun ömur boyu suclulugunu yasicam biliyorum, hem bu tarafta hemde ahirette, ama zamaninda dusuncektin derler ya, iste zamaningeri alamiyorum, yaptigim cok yanlis bisey, Zaten bedelini ödedim, sevgilim bile yoktu boyle bisey yasadim, nasil toparlicamndiye senelerimi kaybettim, artik evlenemicemde, yani aileme karsi boynum egildi, zor zamanimda beni bukadar manipule etmeseydi kendine iki sene boyunca asik etmeye calismasaydi zaten bunlar yasanmicakti yani adam esinde gormedigi sevgiyi ilgisizligi bende aradi, uzun zaman ugrasti vensonundada basardi artik bende ona karsi biseyler hissediyorum, ama napacam :(
Cok cikmazdayim bazen öfke nöbetleri geciriyorum, gecen evin heryerini dagitim ailemde anlam veremedi, bende onlarin sevgisizligini bu adamda yasadim, ben napim bilmiyorum, polislerle kavga yaptim öfke nöbeti gecirdim icimdeki duygu gecmiyo cunku duzeltemiycgeim bi hata yaptim ve bunu kahrediyor
Ne yaparsan gene olmaz anca senin kocan olsa oda sana yapardi pesini birakirdi kadinlar cok kipirlidir bence
Ozaman evleneyimi? Evlensede rezil edecegim bisey degismez dedi kafasina koymus?
Baskasiyla evlenmen lazim oda kacanla birlikte olur anca oyle olur yoksa her firsatta yapar sana birsey icinde ki ates sonmez
Iyide ben baskasiyla evlenememki, ben adamla birlikte oldum, artik baskasiyla evlenemem, yani bunun ameliyati filan var dersin ama oyle islerede kalkamam, napacam ila benden intikami alcak? Hel benim evlendigimle evlemeez kadin icin cok genc? Ben kadindan 20 yas kucugum kadin 50 yasinda ben 30?
Adam kac yasinda pekii
Adam 51 yasinda
Durum biraz degisik sanirim yas farki var galiba onun is yerinde flan mi calistin komsu flan mi aklima o geldi
Komsuyuz nerden bildin? 😂 yas farki var dogru, iste oda sorun evlenmek istese ailem karsi cikacak, yani olayi duzeltemiyorum, bide babam yuzumden bu olaylar adam ailemi alt ust edince, bu adamda komsum olan guya bana babalik yapiyodu, sonra duygular karisti araya, simdide olaylari duzeltemiyorum, bide ustune ustelik babamla yedi sene sonra arayi, yeni duzelttim napacam bilmiyom
Sana yardimci olayim ben bu konuda ilk bunu bil ayni sehirde evlenemessiniz baska sehirde olursan bu sefer aile sana karsi gelecek
Niye ayni sehirde evlenemeyiz?
Yas farki bir senin baban srun yapar vermez 2 kadin dugunu basar 3
Babam sorunmu yapar? Ozaman zamaninda cekip gitmiyecekti, zaten yeni affetim onu, zaten manidar degilmi onun yaslarinda birinden ilgi gormek sevilmek, kadin dugunu basabilir dogru :( ya ben napacam bu kadinla 3 ne?
Kadin sence de hakli degil mi kendince
Haklimi
Sevdigini elinden aldin sonucta
Nasil bir his
Onun icin kotu bir his sen nasil yakinlik kurdun onu anlamadim ben
Pesimde cok kostu normalde yuz vermem ama o siralar zaten hayattan bikmistim yasama sevincim bile kalmamisti, o beni tekrardan hayata bagladi ama simdi hayatim cikilmaz hale geldi🤣🤣
Sevgi yok bence arqnizda sen kurtulmak istiyorsun sadece yasamak istiyorsun dogru mu anladim
Neyden kurtulmak istiyorum? Yasadiklarimdan biktim onlardan kurtulmak istedim ama simdi dahada beter bi cikmaza girdim,
Baska sehirde yasamaya ne dersin pekii
Cok istiyorum, ama annem cok hasta geride birakamiyorum benle gelemezde tedavisi burada suruyor, annem olmasa zaten ben coktan cekip gitmistim belki adamlada evlenmistim ama anneme bu aciyi yasatmamak icin korkumdan bunlari kendi icimde yasiyorum
Nerde yasiyorsun pekii
İyide senin yüzünden mi boşandılar niye seni rezil ediyor
Benim yuzumden olmus oluyo, adamin gönlu bana kayinca
Ben sorumlu oluyom, kac kezde dedim yuvani yikma diye, isi inada bindirdiler, cogu aldatiyor ama cogu bosanmayla bitmiyor, ilk defa aldatti, bende duzeltmeleri icin elimden geleni yaptimda kadin rahat durmadiki adam dondugunden beri basinda hergun hatasini soyelyip duruyomus hergun yuzune beni aldattin diyomus, sonrada bosandilar yani beni sucluyorlar
Peki sen niye evli biriyle birlikte oldun erkekmi yok çevrende
Niyetim onunla birlikte olmak degildi, sadece sorunlarimizi konusup paylasiyorduk, yani oladar yas farki biriyle birlikte olacagima ihtimal vermedim, zaten biraz olsun bukadar yakinlasacagimiz aklima gelseydi asla baslamazdim buna, ama ihtimal vermedigimiz icin yanildik, sevdik asik olduk, yani imkansiz gibi biseydi bu evli ve yas farki var ve yani sadece arkadas gibiydi aile gibiydik yani imkansiz gibiydi nasil oldu bazen bende dusunuyorum, iste oyuzden oldu yoksa asla evli birine bakmazdim ben, biraz durumu hafife alsdigim icin oldu yani asik olma ihtimalinni hic dusunmedim oyuzden boyle oldu olaylar
Yaşlarınız kaç peki ve siz nasıl tanıştınız
Bizim illeriki mahaleden, benim yas 30 o 51
Peki ne kadar süre sonra ilişkiye girdiniz ve bakirelini bumu bozdu
Oyle oldu aradan uc dort sene gecince bosanmalari sabitlenince gibi yani ben oyle saniyodum tabi sonradan adam bisey dememis ailesine ama olan oldu ama birakmadida beni savundu
Peki Şu an yine adamla birlikte misin
Bakirelini ne zaman bozdu
Birlikteyil, alti sene once
Peki cinsellik oluyormu
Oluyor
Peki analda yapıyor musun
Neden
Söyle bi
Dua et kadin sana tazminat davasi acmasin
Onu nasil acacak? fransada oyle bisey var mı acaba?
Boşanmasına sebep olduğun icin basbayagi tazminat alabilir
Tuh :( napacam aklina gelirmiki, ama bunlar benden oncede kavga ediyodu agir sorunlari vardi ailevi sorunlari kac kez polislik oldular, ustelik mesejalari okurlarsa olayin benden kaynaklanmadigini adamin yedi sene pesimdenkostugunu gorurler yani, tabi sonra bende asik oldum birakmadim, ama yani bu duruma gelmesinin en buyuk sebebi adam, kadinla aralarini duzeltsinler diye bunlari birlestirdim hatta, ama kadin hatasini unutmamis eve geri dondugunde her gun yaptigi hatayi yuzune vurmus, yani ben napim daha?
e ama sen yani kötü kadınsın ynai ne diyelim
Kôtuyum ama pisman oldum ve daha kotu seyler olmasini engelemeye calisiyorum, duyulursa aileler birbirni harcar kan dökulur
gereken yapılsın güle güle haketmişsiniz bye
Bunun icin ölmekmi lazim?
bilmiyorum kardeşim ben anlamam iyi geceler
Rezil etsin seni oh mis
Beni rezil etmesi sorun degilde ailemin rezil olmasi biraz zoruma gidiyor, hem benim yuzumden belki kan cikacak bu koktaya gelmesini istemiyorum oyuzden kadinla benim aramda kalsin istiyorum oyuzden mis degil
Bence mis olan olsun sonuçta ailene bişey olmaz olan sana olsun
:( kadinda bildigi halde sustu oda zarar gorur hepimiz zarar goruruz biliyorum
Ona bişey olmaz olsan sana olcak
Sucu nasil ustune yikarim bu isten nasil siyrilirim? Ben kadina rahat birak dedigim halde rezil etcekse suc ustune kalmali nasil yaparim? Ustelik kendiside az deyil, adama yapmis zamanina yapcagini, ustelik susalim diye kac bin euro para aldi, heryerde rahat birakmadi kufretti rezil etti kucuk dusurdu ama evime gelirse kôtu olur kiyamet kopar, yani zaten adamada az etmemis heo guruyla oynamis, sen erkek degilsin demis, hem kucumsemis, adam eve maas getirdigi halde hic bi ise yaramiyosun deyip hep cocuklarinin onunde hor gormus, hatta demis cekip gidecem evlencem gorursun demis, kadinda evlenmezsen adam degilsin demis ama gercekten evlencegi aklina gelmemis, yani insanlarin icinde hep hor gormus kucuk dusurmus hep kavga hir gur adamda sonunda bi yerde biraz ilgi bulunca oraya gitti, yani kadinda simdi hatalari var yani, onca seyler yaptirdi bize tehditle evine barkila kadar aldi yani dahada napsin bi canimiz kaldi, oda yetmiyo galiba? Napalim? Nasil suc bastir yapariz ya da nasil kurtuluruz? Hem benim
Olayla alakamnyoktuki onlar beni olayaa dahil ettiler benim yuvalariyla alakamnbilenyoktu adam pesime takildi rahatsiz etti sonunda aklimi karistirana kadar ama simdi ben kötu kadin oldul usteliknyuvasindagilmasinndiye kac kez geri adil attigim
Halde
Öyle desene be knkcım kadında az değil o zaman be
He neler yapti bi bilsen, yani uyanik her turlu uste cikiyo, adam dindar biri oldugu halde adama dinsiz imansiz bilgisiz cahil gibi dacraniyodu, buna hediyeler alsiginda hediyelerini basina firlatiyomus, once adam abartiyo sandim, cunku bende kadinim oyuzden kadini anlarim, ama gercektende yapmis bunlari kadin, sinirliymis oyuzden yapmis, yani herzaman köpek yerine koymus adami, evde kalinca sorun oluyomus disarda oluncada soeun oluyomus hic bi yere sigdiramiyomus, evlatlari bile gidince umursamaz takildilar gercekten sebebini bilmiyorum anlam vermeuee calisiyorum anlamiyorum, benimde babam aldatti annemi ama yinede yuvalari dagilmasin diye ellimden geleni yaptim, ama bunlar hicbisey yapmadi hatta davayi hizlandirmak icin annelerile yardimci oldular, avukata para verdiler davayi hizlandirmak icin, ben bisey anlamiyorum?
Neden senden rüşvet aldı
Adama ev aldirdi, borcu nerdeyse bitiriyo, hala adama odetiruyor adam aatzn icinde yasamyi ustelik borcu bize yiktin diye nankorluk yapiyorlar, zaten adam senelerce odedi o evin borcunu, artik bikti cekti gitti evi istemiyo hala adama odetiyorlar otumuycagi bi evin parasini hala ona odetiyorlar
Knk kafam karıştı sakince özelden yazsana
Evli misin sende
Ben evli degilim, ama galiba bu adamla evlencegim, fakat bu yasanilanlardan dolayi cekiniyorum evlenmeye hersey ortaya cikacak diye, evlenmemiz bunlar duyulduktan sonra ailemde nasil bi etki yaratir bilmiyorum
Konuşmak isterdim
Harun abi neden sahte hesap kurdun
@ekremyilmaz20022022 harun kim? Yukardan birimi? vala aranizda anlasin banada soyle kim oldugunu ona yazamyim ozaman
O gizli üye harun abi sahte hesap kurmuş abla ondan uzak dur
@ekremyilmaz20022022 tsk ederim :)
Rica ederim :)
Devamı Esra erolda
Yok umarim oyle bisey olmaz :(
Umarım rezil eder
Rezil etmesi sorun degil kan cikar :/
Hak etmişsin rezil edilmeyi
Hak ettimde bu dereceye gelmesini engelememnlazim aileler duyarsa savas cikar aileler arasinda
7 sene hissetmedi mi
İğrençsin kadınlığımdan utandim senin yüzünden
:( normalde benimde utanmam gerekiyor dimi? Eskiden utanirdimda zamanla onuda kaybediyor insan :(