23 -33 ?
Aramızda bi çekim var ama ileride sorunlar çıkar mı bilmiyorum? 33 yaş erkeği hayatında ne ister?
Aramızda bi çekim var ama ileride sorunlar çıkar mı bilmiyorum? 33 yaş erkeği hayatında ne ister?
Seviyorsan yaş farkının bir önemi yok milletin lafına kulak asma benim ablam ve eniştem arası 11 yaş ve 23 yıldır evliler önemli olan kafaların uyuşması aranızda kuşak farkı var felan diye mifak tohumu sokmaya çalışanlar olabilir sen onları dinleme sen kalbinin sesini dinle gerisi hep hikaye
Cevap
9Cevap
Çok büyük sorun olur. Vazgeç 33 yaşında biri ile takılma arkadaş olma selam bile verme. Kendi dengini bul.
Ne gibi sorunlar olabilir. Ayrıca takılma diye tabir etmeniz çok yanlış. Sonucta yetişkin insanız.
Takılma dediğim cinsellikle alakası yok bu toplumunda zaten aklı hemen oraya gidiyor sen üstüne alma dediğim takılmadan kasıt cafede oturma cinema ya gitme yemek yeme su içme her yetişkin yılanın zehirlimi zehirsiz mi olduğunu çözemez. İlim lazım göz lazım şuhur lazım feraset lazım kalp lazım. Biz çooook kendini yetişkin görüp otobüse bile yetişemeyen insanlar gördük.
Yine de sen üstüne alınma.
Hayat senin benden Bu kadar.
Siz anlaşıyorsanız, ne mutlu size. Şunu bunu ister yok. Siz birbirinize bakın, anlaşın, sen sor kendine sevgilin ne ister. Sen cevapla...
Çok ortak yönümüz var lakin polis olması biraz itiyor beni..
İlişkide olan yaş farkları sorun edilecek şeyler değil bence. Anlasabilmek önemli
21-31 arkadaşlar evlendi 1 çocukları var Allah bağışlasın mutlular
Olabilir. Benim için olurdu.
Yani biraz fazla gibi max 8 yaşı geçmese daha iyi
7 fazlası sorunsal ya
Aşkın yaşı olmaz
Ten uyumu nasıl
olmamali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?