- Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılÖnceliği olmadığın kim varsa sal gitsin. Senden daha değerlisi yok. Unutmaki sen kendine ne kadar değer biçersen senin değerin de okadardır... ve herkeste sana o değeri verir. Kuyumcu altına 1 derse 1 e ve 2 dersede 2 ye alırsın. Sen kadınsın altından daha değerlisin bunu bil ona göre yaşa 😱🙏
11 Yorumla- +1 yıl
😇🙏
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Böyle ilişki olamaz hep sen hep sen ilişkide bir çok şey karşılık lı olmalıdır. Ki seni seviyorsa sen yazmadan da yazar eğer böyle değilse ayrıl
017 Yorumla
Soran+1 yılValla yazmıyor egolu olduğu için
Soran+1 yılHani derler ya aşk ota konar bokta da yani kalp bu kimi seveceğini bilmezsin 4 yıl oldu
Soran+1 yılBide o gelir tekrar kafasında olunca iyice itici oluyorlar kendilerini bulmayan hint kumaşı sanıyorlar galiba
Soran+1 yılSenin de mi sevgilin var geçmiş olsun 😂
Soran+1 yılAyrılmak tek çözüm ya da karşına alıp konuşacaksın
Soran+1 yılGüzellikle anlamıyorsa tek çözüm ayrıl başka bir seveceğin yok
Soran+1 yılValla bende öyleyim
Soran+1 yılTabi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,3b cevap paylaştı.
u +1 yılDeğer vermiyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Benim eşimde öyle her şeyi benden bekliyor anladım ki yeterince sevmiyor değer vermiyor şimdi bende öyle yapıyorum sende sana nasıl davranıyorsa öyle davran.
11 Yorumla
Soran+1 yılBoşuna dememişler çok değer başı öne eğer diye
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSen, o ne fark eder. Bence buna takılmamalısın. İlişkide ben, sen değil biz duygusu hakim olmalı.
17 Yorumla
Soran+1 yılFark eder bence hep ben adım atıyorum olmaz öyle şey
- +1 yıl
Gerçekten seven bunun hesabını tutmuyor emin olun.
Soran+1 yılcanım yerine koyulmak aşka dahil mi hep aynı kişi yazıyorsa tuhaf yani
- +1 yıl
Sevip değer veriyorsa takma. Ancak sevmiyorsa önemsemiyorsa gereken mesafeyi bırak.
Soran+1 yılÖnemsemiyor öyle düşünüyorum artık
- +1 yıl
Bir süre sesiz kal. Üzülme lütfen. Hatasını anlayacaktır seviyorsa. 😐
Soran+1 yılSanmıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yıltaviz verme sende ondan bekle seven kişi yazar sen yazıyorsun seviyorsun o sevmiyor yazmıyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Sende akilli ol yazma o yazana kadar. Neden yazmiyosun der isim vardi de arkadaslaydim de salla. Ne kadar ciddiye alirsan o kadar basitlesirsin. Birak yoklugunu hissetsin
00 Yorumla
+1 yılbulunmaz bir nimet bu adam çünkü henüz çevrimiçi özelliğini kapatmamış 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılYorumuna çok güldüm 😂👍
Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı. Profil resmi orjinal ve bu kadına yazilmiyorsa... kotuymus
01 Yorumla
Soran+1 yılYapacak bir şey yok
+1 yılbu soruyu ona sorup mantıklı bir cevap almayı denemelisin
08 Yorumla
Soran+1 yılHep benden beklediği için yazmayı bıraktım
- +1 yıl
mantıklı olan aslında konuşup sorunu çözmek hem sen kızsın o erkek normalde ilişkide kız kaçar erkek kovalar sizde tam tersi olmuş demekki kız olan kendisi...
Soran+1 yılYa zaten gelirsin kafasında olduğu için biliyor geleceğimi yani ondan yapıyor hiç bir şey olmadıği halde konuşmayı kesti
- +1 yıl
bence hiç zamanını boşa harcama gerekte yok zaman geçiyor daha iyi olacağın zaman dilimini bulmalısın
Soran+1 yılValla bilemiyorum olur mu olmaz mı
- +1 yıl
saçmalama, hayat ve zaman senin bir başkası için değmez hele ki hak etmeyen ve benimsemeyen insanlar için asla
Soran+1 yılYani orası öyle
- +1 yıl
tavsiyem bu yönde bence olması gerekende tamda dediğim gibi
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılBöylelerini nereden buluyorsunuz? Ben de aksine yazan taraf olsam hep sıkmış olurum. 🤔
01 Yorumla
Soran+1 yılNerden bileyim hep bizi buluyor böyleleri
bu kadar açık şeyleri kendin de görebilirsin.
İyi düşünürsek eğer meşgüldur. wp açık kalıp telefonu bırakmış olabilir
gerçekci düşünürsek eğer. Sevmiyor kanka seni sevse çevrimiçiyken direkt sana yazar.
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyse üzer beni cidden
Soran+1 yılYanlış hisse kapılmak istemiyorum veya kafamda kurmak illaki bir nedeni vardır diyorum kendime dünden sonra yazmadı bilemiyorum artık
Soran+1 yılTsk ederim tavsiye için denerim
Gizli Üye(18-24)+1 yılYazmıyorsa sevmiyordur ya da başka biri vardır net bilgi asla şaşmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyle değildir üzer beni bu durum
Cevap sahibi+1 yılAynısı bende de vardı yani sen ayrıl avantajlı ol derim
Soran+1 yılEskisi gibi ilgili değil hep ben yazdığım için onu biliyor yazar diye düşünüyor bende yamamaya karar verdim
+1 yılSana yazmayan salağın önde gidenidir seni isteyen çok olur gidip nerde * var onu buluyonuz
01 Yorumla
Soran+1 yılOnlar bizi buluyor 😂
+1 yılsana yazmıyorsa başkasına yazıyordur da ondan
022 Yorumla
Soran+1 yılPek bir şey diyemem
- +1 yıl
acı gerçek bu maalesef hislerin sana ne söylüyor
Soran+1 yılİlgisiz olduğunu veya benden sıkıldığını hissediyorum
- +1 yıl
ozaman kendini hazırlasan iyi olur zor bir süreç seni anlıyabilirim tecrübelerime dayanarak söylüyorum sevgilini en iyi analiz edebiecek sensin sana karşı tavırlarında değişiklik hissediyorsan doğrudur ama erkekler hep cepte bir yedek tutmak ister sıkılır şansını dener başarısız olursa sen zaten ceptesin
aldatılmak kadınlarda hırsa yol açar nasıl beni aldatabilir gibi saçma sapan bir yenilgi egosuna sakın girme böyle bir durumda çünkü karşındaki adam bundan keyif alır ve vaybee ben nasıl bir erkekmişim diyip kendisiyle gurur duyar ve egosunu beslersin kendini hazırla ve emin olduğun noktada bidaha asla görmüycekmiş gibi hayatından çıkar derim konuşmasına fırsat verirsen iki güzel söz bir kaç yalan ile tekrar filmi en başa sararsın buda senin zamanından çalmak olur öyle bir insana ikinci bir şans vermek dünyanın en büyük saçmalığıdır çünkü birincide affedilen bir şey ikincidede affedile bilir
Soran+1 yılKendisi aslan burcu ve egolu bir yapısı var yani zaten gelir kafasında olduğu için hepte gelen oldum ben o fırsatı ona vermiş oldum hiç bir zaman itiraf etmez ben geldim diye aşk olduğunu sanmıyorum alışkanlık oldu bunu kendi de demişti öyle de hissettim
- +1 yıl
kendine bu kötülüğü yapıcakmısın peki çünkü sevgilin şu an vazgeçilmez olduğunu düşünüyor ve bu eser sana ait bir ilişkinin temelini huzur ve güven oluşturur huzurun kaçmış kafanda deli sorular e güveninde belliki bitmiş bitmeseydi bu soruyu yazmazdın şu an aslında güzel bir yoldasın bi karar vermek üzeresin bence sonuna kadar arkasında dur ozaman daha iyi hissedeceksin ve üzerindeki yükün hafiflediğini hissedeceksin
Soran+1 yılBen bu konuyu fazla düşündüm düşünmedim değil eskidi gibi değerli hissetmiyorum hep bir eksiklik var doğru düzgün konuşamıyoruz bir konu bulamıyoruz mutlu ve değilm arasındayim monoton sürüyor hersey ben fazlasıyla değer verdiğimi düşünüyorum onda o kadar değer görmüyorum
- +1 yıl
ismini bilmiyorum ama sen güzel kalpli bir insansın ve güzel kalpler maalesef hep kırılırlar bende senin gibiydim hep herşeyi iyi yönleriyle görmek isterdim herkese karşı iyi kimseye hayır diyemezdim insanları kırmak ya da üzmek yerine kendime zarar verdim ama sonunda kendi yolumu buldum şimdi kontrol bende kimsenin beni kırmasına izin vermiyorum çünkü aynanın karşısına geçt, ğ, mde bana kendimi değersiz hissettiricek insanları görmüyorum ben herşeyden değerliyim ve benim mutlu olma hakkımı kimse elimden alamaz çünkü her insana lkarşı sınırlarım var sende artık kendini sevmeye başlamalısın ozaman işte çevrendeki herşeyin nasıl daha fazla güzelleştiğini görüceksin unutmaki bu dünyaya bir kere geliyoruz ve bizim mutlu olma hakkımızı kimsenin eline bırakacak değiliz sen mutlu olduğun yolda huzur bulduğun yerde olmalısın orada olki nefes aldığını hisset şu an okadar kasılmışssınki bunu ben klavyenın basından bile hissedebiliyorum içindeki sıkıntıyı ve oyüzden senin iç huzurunu yakalamana faydam olabilirse ne mutlu bana
Soran+1 yılYazdığın sözlere katılıyorum evt haklısın bir kere bu dünyaya geliyoruz iyi değerlendirmek lazım hiç bir şey için değmez üzülmek için insanlar hayatında gelip geçiyor yeni insanlar tanıyorsun iyi ve kötüyü öğreniyorsun en önemlisi kendine değer vermek onun için hayatına giren insanları iyi seçmek lazım üzülmemek için ama değer yönden de iyi bir ders oluyor
- +1 yıl
harikasın evet olay budur. düşün karar ver uygula ve yoluna devam et saçma sapan okadar çok şy varki bu hayatta ailen hariç hiçbir şey için değmez gerçekten zaten sen mutlu olduğun okadar iyi analiz edebiloyorsunki herşeyi ozaman insanlar senin özgüveninin farkına varıp zaten yanlış yapmaktan korkuyolar evet ben preety nick nameli kadına karşı birhata yapmaktan çekinir hale geliyolar çünkü sen güçlü bir kadın oluyorsun sana tavsiyem meditasyon yap nefes al ve ver doğru nefes almaı öğrenmelisin çok önemli ozaman bilinç açılacak ve olaylara duygusal değil mantığınla bakıcaksın
- +1 yıl
ben iznini istiycem çünkü yarın toplantım var kafana takılan bir şey olursa seve seve cevaplarım tamam takma kafana her şey gelip geçici önemli olan sensin bunu unutma
Soran+1 yılEn güzeli önüne bakmak lazım hersey boşa oluyor üzülmek ne kimse senden daha önemli değildir bunu öğrenmek gerek seni üzeni üzeceksin empati kurmayı bilmiyorsa hayatından tamamen çıkarmak lazım kimse bulunmayan hint kumaşı değildir sırf o var diye hayatında onunla güçlü olmuyorsun o yoktende güçlüydün bir şey değişmiyor yani
- +1 yıl
bak bu yazdıkların beni mutlu etti evet öyle empati dünyanın en güzel şeyidir bunu yapamayan insanlar bizden uzak dursunlar bi zahmet
Soran+1 yılÇok doğru gerçekten
- +1 yıl
varlığında kıymetini bilmeyenleri yokluğunla terbiye etmek lazım sen hep vardın şimdi yok olki yok ettiklerin kıymetini bilip ben ne yaptım desin
Soran+1 yılÖyle de denedim ortadan kayboldum hiç bir işe yaramadı
- +1 yıl
emin ol asla ama asla senin gibi güzel kalpli bir insan bulamıycak bunu bilmen yeterli benim ayrıldığım insanlar aradan yıllar geçse bile hala arayıp pişman olduklarını söylüyorlar bana ama geçti bolu pazarı sür eşşeği niğdeye derler bu saatten sonra ben kaybetmedim onlar kaybetti
Soran+1 yılAslan ve balık burcu uymuyor o mantık ben duygusal olunca hep bir kavga bir anlaşılmasızlik oluyor kırılgan bir yapım olduğu için belki öyle artık onuruna bıraktım
- +1 yıl
kesin emin olabiliriz ozaman bu adam sevmiyor salla gitsin zaman kaybı
Soran+1 yılSeviyorum diyordu sevmiyor olsaydım bunca zaman seninle olmazdım dedi bana
- +1 yıl
ben yatıyorum artık konuşmaya ihtiyacın olursa bu benim numaram ama sakın yanlış anlama sadece konuşmaya ihtiyacın olursa diye veriyorum aksini düşünmen beni üzer çünkü öyle bir düşüncem yok arayabilirsin ya da whatsapptan yazabilirsin 05317177579 iyi geceler dilerim sana bence artık yatmalısın sabaha kadar soruna cevap aramana gerek yok cevap çok basit
Soran+1 yılYok yanlış düşünmedim tsk ederim iyi geceler
+1 yılpek se inkayle qlmiyor sanirim
02 Yorumla
Soran+1 yılNe konuda
- +1 yıl
sevgi
+1 yılCevurmeciyle bunun ne alakası var işi coktur
08 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman çalıştığını biliyorum olabilir mi yine olsa öyle yazar
- +1 yıl
İş sırasında mi yazmıyor yoksa sürekli mi ayni
Soran+1 yılZamanı oldukça yazan biri bugün işi yoktu tuhaf hep benden beklediği için belki öyle alıştı
- +1 yıl
İlgisizlik başlamış demekki ne kadar süredir sevgilisiniz
Soran+1 yılSonu ayrılık olduğunu düşünüyorum başka bir açıklaması olamaz
- +1 yıl
İlgisizlik demek mutsuzluk ve sorun demek tek taraflı ilişki yani sonu ayrılık maalesef
Soran+1 yılÖyle bir şey varsa konuşmak lazım zaten kafada kurmak olmaz
- +1 yıl
Öyle birşeyi sen baslatirsin genelde ayrılıklar ilgisizligi gören kişi başlatır eskisi gibi olmadığı için bunun farkına varır ve konuşur
Ne zamandır sevgilisiniz ki, daha yeni mi.
011 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıl oldu
Soran+1 yılIşi olan kişi bakıp hemen çıkmaz öyle düşünüyorum bende beklediği için bunu yapıyor
Soran+1 yılValla öyle biri olduğunu düşünmüyorum bana bu hissi de vermedi ki
Soran+1 yılBenim hislerim kuvvetli bu konuda umarım öyle bir şey yoktur
Soran+1 yılAyn öyle yazık olur
Soran+1 yılSağol
+1 yılBaşkasıyla görüşüyordur
00 Yorumla
+1 yılKuzu cevirmeci mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe zamandr sevgilisnz ve sevgilinn burcu ne
011 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıl ve aslan burcu
Cevap sahibi+1 yıl4 yıldr hep böyleymiydi eski sevgiln oğlak burcu senn sevgilin gibiydi çevrimiçş görüyodum yazmıyodu
Soran+1 yılHayır öyle değildi değişti zamanla aslan ve balık zor burçtur birisi mantık değer duyusal olunca kolay olmuyor
Cevap sahibi+1 yılSen balık mısın bnde balığım yükselen aslan sana bişey diym kendim gözlemledm balık kadını yengeç erkeğiyle çok iy anlaşıyo
Soran+1 yılEvt bağlılım aslan burcu gerçekten eglu oluyor kendini ulaşılmaz sanıyor anlaşmak zor onunla peşinde koşulan sanıyor kendini hiç bir adım atmaz karısı taraftan bekler
Cevap sahibi+1 yılÇok zor anlıyom seni oğlak burcuda dediğin gibi böyles artk eski sevgilimi sarsmak istedşm sen napıyon diye düşün karar ver oğlak burcudan ayrıldık snra yengeö burcuyla flört ettm Allahm ya nimet resmen
Soran+1 yılBalık balıkta olmuyor daha beter aslandan gerçekten çok dengini bulmak
Cevap sahibi+1 yılAynn doğru 2balıkta olmuyo ama yengeç balık su grubu ya yani benim konuştuğum kişi çok ilgiliydi sevgisini gösterrdi hakkında hayıtlısı bide aslan ve oğlak inatçı ahh ahh Allah biliyo oğlakla anlaşayım diye her şey yaptm ama olmadı işte
Soran+1 yılOlmayınca olmuyor işte uğraşmaya değmez cidden
Cevap sahibi+1 yılAynn senn içinde hayırlısı güzeli olsun
Soran+1 yılInşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇevirmeci ne demek ne çeviriyor ki 😂
00 Yorumla
+1 yılEgolu şımarık
01 Yorumla
Soran+1 yılAyn
+1 yılSevmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol dediğin için
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çok sevdiğinde