Çocuk beni kullanıyor gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım?

Çok sadık masumum kandım yine bir canım erkeğe benim kızlığımı kullandım sarıldı falan bende iyi niyetten sarıldım kabul ettim. Benim hickimsem yok ailem dışında işte de çok yoğun çalıştığım için ailemle de vakit geciremiyorum burada bir çocuktan hoşlanır gibi bir şey oldu ama ilk öncelik isteğim onunla arkadaş olmaktı. Bana başta sarilmak istedi ceketini verdi falan bende malım beni düşünüyo sandım megersem erkeklilk isteklerine gidermek için. Beni çok tersliyo kendi çıkarı için iyi davranıyor. Cinselliğe ihtiyaç duyunca beni istyo... Bende bu çocuk herhalde herkese böyle falan sandım iş ortamında kızlara erkeklere diğer kızlarla gayet samimi dost benle sohbeti yok , aslında ben ciddiyetini ona yakinlasarak bozdum farkındayım şu an napicam bilmiyordum ve Görseniz çocuk yakışıklı değil tatlı değil uzun değil zayıf biri yani ama ona karşı sempatim vardı. Geçenlerde de başıma gelen işle alakasız bir durumu gidip müdüre söylemiş gulmusler belki de normal tamam ama her geleni geçeni söylenmesi hoşuna gitmiyo benim. Hani her olan biteni bilinmesine gerek yok. Ama ben saf olan gidip sizin elemaniniz bana taciz etti demiyorum işte fark var
Çocuk beni kullanıyor gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım?