🤔🤔😂😂
Geç cevap verdim diye mi trip attı acaba 🤔 Tüh kaçırdık kıymetli dolarları ve önemsiz bir ayak kölesini 😂😂

🤔🤔😂😂
Geç cevap verdim diye mi trip attı acaba 🤔 Tüh kaçırdık kıymetli dolarları ve önemsiz bir ayak kölesini 😂😂

Profilde
Saçma sapan link varsa dolandırıcı fake vesaire
Yani linktree olur genelde bunlarda o link doğru fakat içine eklenen link reklam olabilir virüs vesaire
Yetişkin modelleri kullanır çünkü
PH xhams vesaire Instagram Twitter için
Bende kullanıyorum linktree com/sentinustm olarak
Ve uyarı gelir sakıncalı içerik diye
Bunların içinde uyarı olmaz tek bir şey olur yani bunların linktree amasia olur girersin ne Instagram ne Twitter bir tane bir link olur virüsü kaparsın
Bazende profil sağlam yani gerçekten kendisidir
Çünkü bunlar öyle Instagram da takipçi beğeni şöhret falan ilgilenmez sosyal hayatları ile meşgullerdir
Gerçek olma ihtimali profilini vesaire inceledikten sonra anlarsın takipçi az olsa da normal
Link mink yok. Kendi halinde bir ırıspı muhtemelen. Gerçek veya sahte olması önemli değil 😂
Tribini attı ve gitti dolarlarıyla :(
Cevap
6Cevap
:D fake bunlar bana günde 2-3 mesaj geliyor böyle
Muhtemelen. Profili ırıspı profili gibi duruyor. Kadın her fotosunda memelerini kameraya sokmuş 😂
Bu ne la sen ayak fotomu atıyon karıya çok ilginç. Ok dedine göre okey deseydi ilgilimi oluyor. Ok kısa sanirım tm gibi evet tribi yemişsin.
Bizim kızlar için ok demek trip atmak. Dünyanın her yerinde aynıdır herhalde 😂
Gerçekten tuhaf. Acaba Türk olduğun için mi öyle dedi ki?
Kurban olsun Türkiyeye o 🙄 Zaten ayaklarımı onun gibi koca memeli birine uzatmam 😒
Erkek ayak seven kadın da garip, hiç duymadım.
Sen hangi dünyada yaşıyorsun böyle 😂 Birçok kişiyle konuştum öyle. 😂
Erkeklerde var da ne bilim kadınlar da olması garip geldi. Hani onlarda gene ojedir, pedikür, losyon vs var bir de numara olarak küçükler yani erkek öyle değil.
Cinsel olarak kimi arzuluyırsan fetişin de ona oluyor. Ayak fetişisti birçok gay var mesele erkek ayağına ilgili olan. Kadınlarda da yaygın bir durum. Ama femdom daha ön plana çıktı hep. Ve kadınlar biraz daha gizli takılıyor. Şimdiye kadar erkek ve kadın birçok kişiyle görüntülü ve sesli konuşup kimisiyle de buluştum. İnan bana kadınlar sandığın gibi masum değiller 😂
Sjsjksjdjdj gec cevap vermekten degil turkiyeyi gorunce sıvışmıştır
Benim ayaklarıma layık değil zaten 🙄
Ama dolarlar gitti ona üzülüyorum bak 🥺
Bayrağı tanımamış aplamız anskskasndka
Türk bayrağını nasıl tanımaz 😡 Ona ayak mayak yok 😡😂😂
Mayyak qarı
Her kıza yazarsan öyle olur
Ben kimseye yazmam 😂
kaçırmışsın kızı başka sefere artık 😂😂
Dolarlar gitti dolarlar 😭 kız elbet bulunur yine :(
gülmene bozuldu herhalde
O bana sormadan kalpli gülümseme attı ben ona bozuldum mu 🙄😂