Hatalısın diyelim..
Aşk, dostluk, arkadaşlık... Nasıl istersen öyle cevapla..
Ben hatalıysam yalvarırım... Gurur yapmam.
Hatalısın diyelim..
Aşk, dostluk, arkadaşlık... Nasıl istersen öyle cevapla..
Ben hatalıysam yalvarırım... Gurur yapmam.
Bazen hayatın gelişi ve olayın gidişinde hata oluyor, işte o zaman kalbini yola atıp hoşçakal diyorsun ❗️❗️❗️
Senin sorun farklı tabi hata bendeyse özür dilerim hatta bırak aşkı sevgiliyi arkadaşı çocuktan bile özür dilerim.
Diyelim affetmedi.. Affet lütfen ben ettim sen etme bir şans daha der misin?
Ya bu gönül neler demedi, ne diller dönmedi, bilsen bunu bana sormazdın. Tabi sadece bir kişiye gerisi hikaye.
Sanırım affetmeyen sensin, bu kadar da uğraştırma, bıktırma adamı.
Haha yok bre.. Sadece soru sordum. Öyle büyük bir hata yapılmadı bana. Ben de yapmadım. Ama olsa olsa öfke ile kırmışımdır. O zaman da affet lütfen bir daha olmayacak söz veriyorum bir anlık öfke ile oldu öyle demek istemedim diye diller dökerim. Öfkeli biriyim ben 🤪
O öfkeni yen, kontrol et en kötü şey öfke
Zaman içinde kontrol etmeyi öğrendim kısmi olarak. Eskiye nazaran çok iyiyim 👍🙂
Bu daha iyi, sakinlik güzel
Çok sakin bir yapım yok ama benim adam da diyor snaa ne oldu böyle eskiden daha sinirliydin hayırdır ya diye şaşırıyor 🙂
🙂👍
Teşekkürler KS 😊
Çok ilginç öyle bir duruma düşmedim sanırım, ya da hatırlamıyorum. Şaşırdım şimdi. Ben nasıl biriyim, gitme diye yalvarır mıyım? Aslında yalvaracak bir yapım var 🤔
Ben yalvarırım yaa.. Hatalıysam ayaklarına kapanırım net.. Hiç burnundan kıl aldıracak bi tipim yok baksan ama... Yani o kadar büyük hata yapmamak lazım tabi. İnsanız.. Misal az önce bi şaka yaptım maksadını aştı. Kırıldı. Sonra ben özür diledim. Affetmedi. Bu defa gülme krizine girdim. Susmaya çalıştım ama o da olmadı... Sakşnleşene kadar bekledi... Bi daha özür diledim. Affetti. Ama bakacağız diyor. Du bakalım... Bu adama da şaka yapılmıyor yaa..
Kesin vardır planı. Güldü biraz ama çok değil.
Hayırlısı.
www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Böyle bir bakım istemez umarım. Çok kıskandım kediyi🙂
Açılmıyor sanırım yavaşlatma nedeniyle...
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Hata bende ise muhatabımın gönlünü almak için çabalarım. Yine de yok. Yalvarmam. Hata bende değilse yalvarmak benim işim değil. Onu o zaman yapması gereken yapar, nett. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Anladım. Ben de çabalarım işte lütfen yapma affet uzatma filan derim 🙂
Haklısın elbette.🙂
Bazıları da burunları yere düşsün, almazlar 🙄
İşte hatayı telafi etmek lazım
Gitme derim, dedim. Yalvarmak biraz tuhaf olur, karşındaki insanın egosunu şişirmeye yarar sadece. Ama “bırakma, gitme, yapma, etme” dediğim oldu.
İşte söyleyiş tarzına göre yalvarmak olarak düşündüm bunları
Anladım onu kastettiğini :) hani sen gidene gitme der misin gibisinden sormuşsun. Gidene kaybetmek istemiyorsam gitme derim.
Ben de derim gitmesin. Madem hata yaptım, telafi etmek için elimden geleni yaparım yani 👍
Doğru olan budur :)
Cevap
26Cevap
Sevdiğim halde gitti , gitme diyemedim
Aaa ben derim yapma gözünü sevdiğim derim. Misal bu akşam şaka yaptım. Maksadını aştı... Kırıldı. Özür diledim. Baktım olmadı gülme krizine girdim daha çok gıcık oldu. Affettirene kadar çok çok özür diledim yani bu kadar kırılacağını düşünmedim. Oluyor böyle şeyler 🙂
Değecek biri olmalı.
Kimseye yalvarmam giden gitsin.
Hatalısın ama... Büyük hata etmişsin. O da çok kırılmış.
Olsun hatalıysam hatamın sonucunu çekerim. zaten bu bir varsayım
Pekii maksat muhabbet zaten. Geyik yapıyoruz.
Biliyorum abla
sadece hayatımda bir kere birisine yalvarmadım da lütfen dedim şöyle oldu samimi erkek arkadaşım ama her şeyi paylaştığım en kötü depresyon zamanımda yanımda olan arkadaşım aldatıldığımda benim için çabalayan saatlerce beni dinleyip destek olan arkadaşım uzun ilişkim sonrası ben aldatılmıştım işte ağlıyordum buna anlatıyordum destek oluyordu vs hep yanımdaydı neyse ilişkim bitti diye mi nedir anlamadım ama bir gün aniden ben sana aşığım dedi pat diye ben afalladım falan böyle dedim saçmalama nasıl olur seni hep arkadaşım gördüm vs bu da dedi ki ya sevgilim olursun ya da ben senle arkadaş kalamam görüşemem , işte o zaman dedim gitme nolur arkadaş kalalım lütfen bitmesin ben sana o gözle bakamam gitme benden nolursun dedim ama dinlemedi bi ona demiştim işte bu da böyle bir arkadaşımı kaybedişimdi
Üzüldüm arkadaşlığının bitmesine..
hele ben nasıl üzüldüm bi bilsen.. elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi bir de onun beni bırakmasına ağladım gitme nolur diyorum bitirme arkadaşlığımızı diye çırpınıyorum bana şart koşuyo benle sevgili ol diye off bilmiyorum ya duygular mı insanı yöneten nedir anlamadım
senin tekrar gözümün önünde başkası ile olmana ben katlanamam anla beni işte sen bana sevdiğin adamı anlatıyorsun ben her an seni düşünüyorum sen onla olan hayallerinden bana bahsediyorsun a.. dayanamıyorum aslında sen benim a...’sin (burada iyelik eki var) vs bir sürü nutuk
Çok zor.. Peki sen hiçbir şey hissetmiyor musun?
ona karşı hissetmiyordum evet
Tanımak için fırsat ver.
ne fırsatı kız kaç sene önce ki olay bu 4/5 sene oldu 😀 ondan sonra sevgililerim oldu benim 😂
Haha pekiii
Benim hatam yok
Suçum yok
Hep suçlandım ve hep hakaret edilen oldum.
Adım attım suç oldu
Nefes aldım suç oldu
Maaş hesabı için ilgili sayfaya girdim karı kız kovalıyosuna çıktı adım.
Eeee herkesin bir sabrı var.
Onu bunu ekleme dedim ekledi
Konuşma dedim konuştu
Acayip acayip paylaşım yaptı.
Sonunda ise yok öyle değil böyle değil oldu.
Hala kendini haklı çıkartma uğruna da paylaşım yapıyor.
Adam gibi adamım. Kimse kişiliğime laf edemez.
Beni beğenmeyen kabullenemeyen ve de herşeyden önce inanmayan ve Güvenmeyenin asla yanımda yeri olamaz
Pekii
Gitmeni istemiyorum derim.. Yalvarmam kimseye..
Ama çok hatalısın. Çok kırmışsın... Ben ettim sen etme lütfen gitme beni bırakma demez misin?
Hatalıysam özür dilemesini bilirim.. Telafi etmeye çalışırım ama yalvarmak farklı bir boyut..
Anlıyorum. 👍
Herkes kendinden ödün vermiyor hatalı olsa bile suçu karşı tarafa atıyor. Bu saatten sonra iyi olma devri bitmiştir kimse yalvarmasın. Herkes bencilleşsin.
Hıımm pekii
Ne diyim... Herkese ayrı cevap verdiğim durumlar çok. Ama sen zaten keskin yanıt vermişsin. Tartışmayı kapatmak için pekii diyorum. Fikren tartışmaya uygun gördüklerime ayrıca cevap yazıyorum. Klima haznem geniştir. Uygun gördüğüme kendimce cevap veriyorum hepsi bu
Asla , aşkından ölsem bile yalvarmam. Hatalıysam özürümü dilerim zorla affetirecek değilim kendi isteyecek ne yüzsüzüm ne gurursuzum bu sadece aşk anlamında değil her ilişki için tavrım aynı olur
Anlıyorum 👍
Asla asla giden gider aşkımdan ölsem de tek çarem o olsada gene de kimse için eğilmem ağlamam beni istemeyeni ben hiç istememem
Ohoo hem hata yap kalp kır hem de burnun yere düşse alma. Yok öyle yağma! Hayret bişey
Sen yapmışsın işte. Soru bu. Hata yaptın. Af dilemeyecek misin?
Ama sorum böyle..
Aman yalvarma sen 🤣
Yalvarırım. Bunun ayıbı olmaz. İçten geldiği gibi davranmayacaksam o sevginin ne anlamı kaldı.
hah ben de aynı kafadayım..
Gitme ya da kal derim.. Eğer hatalıysam ya da yanlış anlaşıldıysam derim.. Bu ayrı konu ama normalde yapmam.. Keyifli geceler..
Anladım. Gitme kal derken işte ben yalvarabilirim yani duruma göre...
Yalvarmam özür dilerim gitmesini istemediğimiz söylerim pişman olduğumu da. Ama kimseye yalvaramam kişiliğime ters
Söyleyiş tarzına göre yalvarmak olarak düşündüm
Hayır herşeyi açıklamaya ve özür dilemeye rağmen gitmek isteyen kişiye ne olur gitme sensiz yapamam beni bırakma demek yalvarma oluyor onun dışında elbette açıklama ve özür olur
👍
Ergenlik zamanında bir arkadaşıma benimle küsmesin diye çok ısrar etmiştim sayılır mı auxjanx
bence sayılır. ben de 17 yaşında bi arkadaşım küsünce çok üzülmüştüm. hasta gibi olmuştum. ona yalvarmadım ama böyle üzüntüden perişan olmuştum.
Yalvarmaktan iyidir ya. Ben de başka bir durumda yalvarmayıp hasta gibi olduğumu hatırlıyorum. Kafaya takma konusunda benziyoruz.
çok sevdiğim bir arkadaşımdı
Barıştınız mı
hayır. küs değildik. sadece benimle arkadaşlığını bitirmek istemiş. iyi de olmuş o zamanlar her ne kadar üzülsem de doğrusu buymuş
Bazı şeyleri zamanla fark ediyorsun cidden
Yalvarmak demeyelim de Hatalıysam gurur yapmam kaybetmemek için çabalarım.
Aynen ben de
Gidene asla yalvarmam, özellikle erkeğin bi duruşu olmalı
Pekala
Yalvarmak bize göre bir şey değil gidene kal demeyiz biz
Eyvallah
Yalvarırım seviyorsam gitme derim, bu benim için gurur kırıcı değil. Değerse eğer yalvarırdım.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum
Hiç işim olmaz giden gittiği yerde mutlu olmaya baksın der geçerim
Ohoo ama hatalısın ya. Alttan al azcık
Hıımm pekii
Yalvarmam. Kafasına koyduysa hatta düşündüyse dahi ‘ kendıne iyi bak ‘ der geçerim
Ohoo ama hatalısın ya.. Alttan al azcık.
Hayatımın merkezi degıl ya. Konusurum baktım olmuyor gidiyorsa gitsin.
O olmadan da yaşarım , hayatımın belli anında benımleydı hepsı bu
Pekii
Hatalıysam özür dilerim kendimi affettirmeye çalışırım
Hıımm ben de aynen..
Yalvardım , ilk kez gururumu birine paspas ettim. 😒😒
Sonuç? Değdi mi?
O kadar değmemiş ki
Bazen öyle oluyor...
Dersimi aldım bu da bana bir ömür yeter
Aşkta gurur olmaz. Emek varsa heba etmemek lazım derim.
Bence de
Katılıyorum.
Ben de hatalıysam hatamı kabul eder bi şans daha isterim
Vermedi... Lütfen affet ben ettim sen etme demez misin
Derim tabi
Yalvarmak işte... 🙂
Evet yalvarırım ama şimdiye kadar olmadı hiç
Pekii 👍
O beyaz tatlı kedi senin mi
Benim evet 💙
Çok tatlıymış ☺️☺️
teşekkür ederim
Tabi ki yaparım. hele ki değer veriyor ve seviyorsam.
Hah aynen ben de.. Millet burnu yere düşse almayacak 🤣 yaptın bi hata telafi et bre kardeşim. Ne gerekirse yap yani nolacak 🙂
Tabii ki.. Zaten kalan gitme diye yalvarmıyorsa oh iyi ki gitti kurtuldum diye düşünüyordur 🙂
Hah işte.. Hadi madem gidiyorsun kapıyı da kapat demek gibi bir şey oluyor 🤣
:))) esmesin
ben yalvaramazdım sanırım ama büyük konuşmamak lazım
Bence de
yalvarmak doğru kelime mi bilmiyorum ama son raddeye kadar çabalar didinir sonra olmuyorsa ''peki'' der yol veririm.
mottom budur.
gitmesin diye çabalarken sarf ettiğin sözlerden söz ediyorum... :)) lütfen gitme ben ettim sen etme vs vs
büyük bir halt yemişsen söylersin bunları zaten.
ya ben yemeden de söylüyorum. dün kalbini kırdım bi şaka yaptım. gücendi.. ben özür diledim maksadını aştı dedim. ama bi anda gülme krizine girdim. daha çok gücendi.. bu sefer ya lütfen affet öyle demek istemedim elimde değil gülme krizi geldi hadi nolur dedim. yalvarmak olmadı mı? oldu yani... bazen olur öyle.. ya ne saçma sapan sürekli gülesim geldi...
ne kadar güleç bir diyalog öyle :)
o çok kızdı yaa.. :)))
bak şimdi tüm evi boyadı işyerini de boyadı.. dedi ki ama nasıl güzel oldu di mi.. ben de dedim valla güzel oldu aylar sürse de değdi... vaayyy kızılca kıyamet koptu.. burada kafaya taktığı yeri bulunuz :))) hahahaha yaa hala gülüyorum :))))
yani bulurum ben :) :)
ben asla yalvarmam yalvarmadım hayatıma o kadar öel kişi girdiki kimse için gururumu çiğnemedim çünkü gururumdan daha özel olanı görmedim
Pekii
Fiziksel olarak değil ama kalbimden gitmemesi için kendime yalvarmıştım..
Kendi kendine olmaz ki.. Duyacak... Öyle içinden içinden ne olur..
O'nu sevebilmeye devam etmek.. O'nun ile alakalı bir durum yoktu..
Hıımm bu hissi tanımıyorum... Değişik geldi
Hatam yoksa hadi yol al derim eğer hatalıysam ve hatamı kabul edip gereğini yerine getirmeme rağmen hala durum aynıysa o zaman da güle güle kendine iyi bak der geçerim.
Olur mu yaa.. Biraz ısrar edeceksin affetmesi için. Çok kırmışsın bi özürle olmaz ki ama 🙂
Özür dileyip yapmam gerekeni yapmışımdır ki kimseye büyük hatam olmaz benim eğer hala gitmek istiyorsa da güle güle gitsin ne diyelim.
Anlıyorum. Burada büyük hata meselesi önemli evet haklısın
Kesinlikle öyle yani büyük hata yaptıysam zaten beni kabul etmesin.
Anladım.
Gurur yapmamı grup diye okudum ya helal olsun bana 😂
Ay bi an çok korktum yanlış yazdım diye.. Pööfff
Ben yanlış okumuşum 😂
Beni de korkuttun
😂😂
Ben de tabi , ama karşı taraf için böyle yqpqni gormedim, iyi niyetimle kaldım ortada
Hatalı olanın telafi etmek için her şeyi yapması çok önemli
Senin hayatındakiler yaptı mi peki
Çok büyük bir hata ile karşılaşmadım aşkta... Dostlukta ise hata affetmedim. Yalvarmak için de fırsat vermedim
Ne güzel , çok özür dileyerek yasin gerçek ki canim
Evet. Yaşım gerçek.
Ya ne iyi, ilk kez o yaşta birine denk geldim, istek attım sana , derttlesme şansımız olursa sevinirim ❤️
Özelden konuşmuyorum. Sorularda denk geliriz muhakkak. Özelden konuşmak yorucu oluyor.
Hatalıysam yalvarırım gurur yapmam
Hah işte bu kadar. Millet burnu yere düşse almayacak
Yok hic kimseye yalvarmam Allahtan baska..
Pekii
Hayır gideni tutamayız
Hatalısın çok.. Özür diledin kırdığın için ama affetmiyor diyelim..
Anladım doğru tabii çok da abartmamak lazım 👍
Hayata yalvarmam
Ama hatalısın. Karşı taraf da harika biri ve çok kırmışsın... Lütfen ben ettim sen etme demez misin?
Demem
Pekii
O beni kırmıştırki zamanında bende onu kırmışim hiçbir şey karşılıksız olmaz
İntikamımı alırım diyorsun... Eh kırıyırsa ben de kırarım doğru
Aynen ben ona saatlerimi günümü ayimi vermişim o bana kırmışsa bende ona kıyarım isterse kim olursa olsun
Ben de o durumda yaparım
Bence bir yaran var
Valla aklıma geldi belli bir şey yok.
Bende sandım seni kırmışlar
Yok valla geyik olsun diye sordum. Kırdım mı? Kırdım. Kırıldım mı? Kırıldım. Ama herkes gibi, herkes kadar. Büyük bir şey yok açıkçası..
Valla artik hayatıma ne kıracak nede kırılacak insanları hayatıma almıyorum. Elizabeth takılıyorum daha rahat
Tercih meselesi tabii
Insanin en iyisi bilr hainlik peşinde
Ben öyle düşünmüyorum. İyi insanlar var. Herkesin içinde iyilik ve kötülük var ama bazılarında biri daha baskın oluyor. İyi insanları bulunca kaybetmemek lazım.
Valla en iyi insan menfati peşinde koşanlardır çıkarı olmasa selam bile vermezler
Çoğu insan öyle. Ama gene de kalbi güzel insan var ben biliyorum
Gitmesin diye kimseye yalvarmam, yalvarmadım da
Hatalısın ama.. O da çok kırılmış ve harika biri.. Kayıp gidiyor elinden...
Kimseye yalvarmam.
Hatalısın ama.. O da harika biri. Çok kırdın... Af diledim affetmedi. Kayıp gidiyor elinden
Bundan sonra gideni tutmam abi hatalı da olmadım bu zamana kadar hep karşımdakiler hatalıydı. Harika birisi de yok göremiyorum ya da bana denk gelmedi. Kızlara inancım da yok.
Pekii
EywAllah ablamm
Bergenin şarkısı gibi 😀
O nasıl?
Tanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmem diye işte
🙂👍
Yalvarmak olmaz. Hatam varsa özür dilerim.
Affetmedi diyelim.. Ben ettim sen etme lütfen affet demez misin?
Gene de yalvarmazsın yani..
Ooo olmaz öyleee
İşte bu kötü.. Misal az önce şaka yaptım eşime. Kırıldı. Ben gülme krizine girdim. Daha çok kırıldı. Özür diledim. Çok çok özür diledim ama güldüğüm için çok da affetmedi gibi. Bakalım işte... Saçma bi gülme kriziydi ya çok aşırı güldüm susamadım
Affetmezse daha çok özür dileyeceğim. Ama sonuç değişir bizde. Affeder yani
Karakter meselesi. Benimki de kolay affetmez. Bi ara özür dilemeyi bıraktım. Yapacak bir şey yok özür dilesem de affetmiyorsun kinin her şeyden büyük, dilemeyeceğim diye tutturdum. Sonra biraz yumuşadı. Daha makul şimdi eskiye nazaran.
Aynen
Eskiden öyle biriydim sonra o tabuyu yıktım.
Zamanla insan değişiyor
Hiç işim olmaz. Giden kendi bilir. Kalan da..
* . ixin evet
Yok daha yalvarmadım 😎
pekii. umarım yalvarman gerekmez diyelim.
Yalvarmam
Hıımm anlıyorum
Yalvarmam
Büyük konuşma
Yalvardığım zamanlar olmuştu değeri bilinmiyor o yüzden
Pekii
Hic yalvaramam kimse kusura bakmasinn
yalvarmam
Hatalısın diyelim. O da gidiyor çok kırılmış. Affedemiyor... Yaşarmaz mısın? Çok seviyorsun... Gidecek..
*yalvarmaz mısın
hatalıysam da yalvarmam özür dilerim konuşurum affet derim yalvarmam olacak olan olur yaşarırım ağlarım ama yalvarmam ikna ederim konuşurum
işte söyleyiş tarzına göre yalvarmak gibi oluyor olmuyor mu? bence oluyor.. :))
belki de oluyordur :) gururuma yediremiyorumdur
işte oluyor bu kadar gurur yapacak bir şey yok. kırdıysan tamir edeceksin bu kadar yani.. :)) aman herkes yalvarmam da yalvarmam. yalvarırım yaa.. ayaklarına kapanırım nedir yani...
haklısın kapandım zamanında da :) ama itiraf etmek zor insanın
hiç zor değil benim için. seviyorummmm... kırdıysam da özrümü dilerim paşa paşa.. ama bi ara benim adam hiç böyle affetmiyordu. dedim ki özür dilemicem. ölsem de dilemicem. nereye kadar giderse gitsin ucu. sen özrün kıymetini bilmiyorsun nasılsa soğumayacaksın. bir iki güne unutursun asla da dilemicem.. baktı ben çok ciddiyim, affediyor artık. genelde ben biraz öfke ile haklıyken haksız duruma düşüyorum da... biraz kırıcı oluyorum.. o bakımdan yani.. çok akıllı... benim damarımı biliyor. haksızken bi anda işi terse çeviriyor bi bakmışım ben özür diliyorum. yani nasıl yapıyor diye çok düşündüm. akıllandım baya.. şimdi diyor ki sen eskiden daha öfkeliydin hayırdır ne oldu :))) yaaaa öyle olmaz böyle olur işteee
kadınları tanımak önemli kadınları eşimi tanıdıkça ona da böyle yapıyorum :) alttan almak lazım sensin demek lazım kadına o zaman sıkıntı olmuyor eşimde öyledir :)
benim adam hiç alttan almıyor ters köşe yapıyor. bi anda haklı gibi oluyor.. ama akıllandım artık.. kolay değil yani.. akıllanmam zaman aldı ama olsun. :)))
birbiriniz tanıdıkça daha iyi anlıyorsunuz karşınızdakini ben alttan alırım kızdırmam sinirli ile kızgın kadın ne yaparsan yap siniri geçene kadar sana nefes aldırmaz onu anladım
eşimden herkes aynı değil tabiki ters köşeye bir örnek veririmizsin avukat hanım :)
ya mesela ben çok kızgınken konuşmak istemem. susarım kenara geçerim. o da noldu da noldu.. diye anlamaz ayağına yatar.. sonra ben kızarak söylerim. aşk olsun işte böyle söylemen gerekmezdi bu şekilde nasıl düşünürsün sanki beni tanımıyorsun. ya da sorsaydın anlatırdım çok kırıldım... anaaa her şey benim üstüme kaldı.. hoooppp ya tamam öyle demek istemedim kusura bakma diyorum.. yahu hiç mi hatan yok? vaarr.. eeee? nasıl bu hale geldik... :))) işte düğüm şu.. ben kızıyorum söylerken. sakin sakin konuşamıyorum. ama sonra öfkemi kontrol etmeye başladım.
karşılıklı anlayış önemli buda zamanla evlilik rayına oturuyor bende önceden bazı konularda çok kızardım ve kabullenmezdim değiştirmek isterdim ama kabullendim huzur buldum birde büyütmemek lazım biz ne kadar kavga edersek edelim bir sarılmaya bakar iş sarıldıkmı her şey geçer :)
Biz kızgınken sarılmayız. Soğumak lazım önce.. 🙂
:) yani öyle kızgınlığın ilk anında değil tabiki ama mesela o kızgınken ben aşkım tamam özür dilerim dediğim anda saldırıyor bana :) yani vuruyor sonra sarılıyoruz :) geçiyor
Ooo ben vuramam yemezzzz
vurmak derken şakayla karışık haklı ya bende sineye çekiyorum sıkıntı olmuyor
Anladım.. Yok ona da yemezzz 🤪
biraz daha zaman lazım size belki kaç yıllıksınız
20 yeterli mi? 21'in içindeyiz. Arkadaşlık, sevgililik, evlilik dahil toplamda 27 senedir tanırım. Yapamam yani. Bir iki denemişliğim olmadı mı? Oldu. Veto yedim. 🤣
oo 20 yıl çokmuş ama bence evliliklerin rayına oturması için kaybetmek lazım kaybedip tekrar kazanmak biz bir boşanmanın eşiğinden döndük insan elindekinin kıymetini bilmiyor kaybedince daha iyi anlıyor o yüzden
Yok biz hiç o aşamaya gelmedik. huzursuzluk oldu kavga da oldu ama öyle boşanma meselesi konuşulmadı. Çok büyük hastalıklar ölümler bir sürü şey oldu aile içinde... Sorunlar da oldu. Ama boşanma gündeme gelmedi. O da özür diler hatalıysa. Küslüğü uzatmayız mümkün olduğu kadar... Hayat tabii.. O nedenle öyle büyük kabahatler olmadığı için yalvarma durumu da öyle çok ciddi şekilde olmadı. İş konusunda oldu. Onu geçiyorum...
işte olması lazım belki de dediğim gibi bir musibet ders alınırsa bin nasihatten evladır şer sandıklarımızın sonunda hayır çıkıyor hem de mucizevi bir şekilde sabırlı olursak
Sanırım yanlış ifade ettim
Eşim kıymetimi bilir. Çok akıllıdır ve hatayı kolay affetmez ama kendisi de kolay kolay kalp kırmaz
Allah mesut etsin sorun yok :) olmasın da zaten
Eyvallah gizli bey. Muhabbet güzeldi sağ ol var ol.
aslında çok da gizli sayılmam avukat hanım bende teşekkür ederim sohbet için :) olgunadam123 :)
tek takip ettiğim sensin :)
hıımm pekii.. :)))
iyi akşamlar bu zamanda biri ile seviyeli bir sohbet etmek o kadar güzel ki anlatılmaz :)
eyvallah. bilmukabele
:) teşekkürler
Asla.
Büyük konuşmamak lazım
Evet kesinlikle öyle ama kendime saygım var, gururumdan hiç kimseye yalvarmam.
Pekii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?