Tek taraflı aşk yaşadınız mı sizde veya sizin hikaye nasıldı💔 ?

İlk aşkım çünkü hayatımda ilk defa birine aşık olmuştum tek taraflı olarak oldu birini 3 yıl sevdim ölecek kadar çok sevdim o bunu biliyordu her defasında benim adım geçtiginde çok kırıcı konuşuyor du yine de seviyordum ama o o yandan olmuyordu çevresinde ki insanlar bilmiyordu o yüzden onun yaptığı herşeyi bana anlatıyorlardı uzaktan bir başkasıyla hep izliyordum onları canımdan can gidiyordu hastalandım neler çektim Allah bilir 😢 eni sonu vazgeçmeye başladım oda bana umut verdi gelicem diye dünyalar benim oldu ama 3 gün sonra istemiyorum seni dedi ve sevdiğiyle olan fotoları mesajları attı dünyam başıma yıkıldı sabaha kadar hüngür hüngür ağladım ve o gece ona olan bütün sevgim yok oldu şimdi 1 yıl geçti ve o başkasiyla evleniyor içim biraz buruk gibi ama pekte umrumda değil ama çok pişmanım onun için ne acılar çektim atlattıgim hastalığıma tekrar yakalandım ve şu an yine tedavi görüyorum bu arada neden 3 yıl. surdu derseniz o bana umut verici davranışlarda bulunuyordu sen yanlış anladın demeyin herkes aynı düşünüyordu benimle bu arada benim onu sevdiğimi anlayan biri tek oldu nasıl anladım dedin oda Sen ona o kadar derin ve uzun bakıyorsunki anlamamak mümkün değil dedi 😏 Ama ne fayda sonu hüsran sadece şunu isterdim pişman olup özür dilesin benden galiba olmicak çünkü düğün hazırlıkları yapıyorlar 👉 ondan sonra birini sevdim oda yarabandı olarak kullandı kalbimi paramparça etti ve şu an çok kötüyüm 😭💔
Tek taraflı aşk yaşadınız mı sizde veya sizin hikaye nasıldı💔 ?