+1 yılKadınlar sadece kendilerini anlayan biriyle sevgili olmak istemez. Bu yeterli bir kriter gelmeyebilir kadının gözünde. Kadınlar onu anlamak istemeyen, ilgi uyandıramamış ve kendisinden daha üst seviyede bir erkeğin peşinden gider. Eşitliği çok savunur ama hiçbir zaman eşit olduğu birini hayatına almak istemez. Kendisini anlayan bir erkekle sosyal bir arkadaşlık sürdürür.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çok iyi soru 🙂
Anlaşılmak insan için çok değerli, çünkü kolay olabilen bir şey değil. Kadın için daha da önemli çünkü erkek egemen bir toplumda gücü elinde bulunduranlar bunu pek yapmıyorlar.
Dolayısı ile kadın bunu yakalayınca bırakmak istemiyor.
İsimlendirme konusunda da belirleyici faktör onu yakışıklı bulup bulmaması oluyor. Eğer beğeniyor, hoşlanıyorsa onunla kanka kalması çok zor. Tam tersi durumda da sevgili veya eşi olması çok zor 😀
Tabi bu genelleme. Bunu yani dış görünüşü önemsemeyenler de vardır, olabilir.
27 Yorumla- +1 yıl
Sorunun sahibi yine başkası shdksj :D
- +1 yıl
Sor dedim sormuyor :D ziyan olmasın madem dedim sonra djdjsj
- +1 yıl
🥳🥳🥳
- +1 yıl
Rica ederim :D
Knka olmak daha mantıklı. Aşk bitiyor, o kişi hayatından tamamen gidiyor. Seni anlayan birini bulduysan eğer ebediyen dost kalınmalı diye düşünüyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Benim öyle bir kız dostum var. Yani kendisini çok seviyorum benim için kıymetli bir insan. Onun için hayatının tam neresindeyim bilmiyorum ama benim için öyle dostluğu. Hatta bazen mesaj yazarken umarım rahatsız etmemişimdir diyorum. Ne rahatsızlığı rahatsız eden sen ol diyor bazen :D. Ama bazen mesajlarıma da çok geç dönüyor bazen dönmüyor da ben de zırt pırt yazmayı sevmiyorum. Bana değer veriyor mu vermiyor mu anlayamıyorum
Beni her konuda anlıyorsa herşeyim olmalı. kankam aşkım eşim dostum 🤭 hayat daha keyif alır hale gelmez mi?😜
24 Yorumla- +1 yıl
Aynı kafadayız :D
- +1 yıl
Rica ederim can 💞
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenle kanka oluyorlar jjsj
29 Yorumla- +1 yıl
Anlıyorsun ya ondan sebep :D knkkkk
- +1 yıl
O sonda ki knkkk kanka mı random mu jsjsk
- +1 yıl
Amaaan millet zaten bi tarafından tutup kafasına göre yorumluyor 😅 s et
- +1 yıl
Bu cümlenin tersinden yorumlasınlar. Jsj
- +1 yıl
Yorumlasınlar :D bakalım yarın kime yenge diyeceğiz dhkdsjk
- +1 yıl
Kamu spotu gibi oldu. Jsjn
Yarınlarımız yengelere kaldı. Jjsk - +1 yıl
Sen zaten yengeni seviyorsun diii mi :D
- +1 yıl
Hoyda, ksj
İbre niye bana döndü 😂😂 - +1 yıl
Hep seni gösteriyormuş ibre hsjsjs
- Aşk İlişkileri konusunda 266,1b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınlar kendilerine kötü davranan erkekle sevgili olur. iyilerle dertleşir sadece
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenellikle hem kanka hem sevgili ya da sevgili turu olurlar ama sevgili olanların adı konmaz çoğu kez sevgili olmadan ilgi vs ihtiyaç giderilir, sevgili imaji bilerek verilmez. Bol örnekleri var mesela sosyal medya dahil. Sevdikleri adamın kadın "kanka" sindan şikayetçi olan kadınlar var haklı olarak. Bu şekilde kankaliktan kaymalar oluyor zaman zaman. Uzuluyorum erkek kankanin sevgilisine, eşine... Çünkü büyük ihtimalle burada kaymalar olmuştur, olanlar da ortadadır. Benim gözümde bunlar gizli bir "çift"tır. Erkek kankanin yanına gelecek olan kıza yazık olma. ihtimali yüksek.
10 YorumlaGenellikle hem kanka hem sevgili ya da sevgili turu olurlar ama sevgili olanların adı konmaz çoğu kez sevgili olmadan ilgi vs ihtiyaç giderilir, sevgili imaji bilerek verilmez. Bol örnekleri var mesela sosyal medya dahil. Sevdikleri adamın kadın "kanka" sindan şikayetçi olan kadınlar var haklı olarak. Bu şekilde kankaliktan kaymalar oluyor zaman zaman. Uzuluyorum erkek kankanin sevgilisine, eşine... Çünkü büyük ihtimalle burada kaymalar olmuştur, olanlar da ortadadır. Benim gözümde bunlar gizli bir "çift"tır. Erkek kankanin yanına gelecek olan kıza yazık olma. ihtimali yüksek birisinden aldım çok hoşuma gitti bu yazı ve haklı buldum💪🏿
10 Yorumla
+1 yılBenim burada merak ettiğim kadın onu anlayan erkekle belki kanka olur ama asıl erkek o kadınla kanka mı olmak ister yoksa sevgili mi?
11 Yorumla- +1 yıl
Erkekler hep sevgili olmak ister Hdk
- Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.
+1 yılKanka benim sevgilim beni anlamalı ama çokta bacıma bağlamamalı arada atışmalı takışmalı ya ne o öyle stabil😂😂😂😂
15 Yorumla- +1 yıl
Hahaha seni anlıyorum ama gel tartışalım desin
- +1 yıl
Haaa o olabiler😂
- +1 yıl
sjssh aranan kan bulundun
- +1 yıl
-n sjjs
- +1 yıl
😀
Bu soruyu kadınların cevaplaması gerekiyor. Kız görüşlerini okuyayım bakayım durumlar nasıl...
14 Yorumla- +1 yıl
Hayır sen de cevap verebilirsin bi kere
- +1 yıl
Aahshha tamam işte budur
İkisi de olunur bizi anlayan erkekle. Her eve lazım gibi bir şey 🤣 her şey olunur yani
22 Yorumla- +1 yıl
Hıh işte aynen :D bendensin
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi yine kadınlar yerine erkekler fikir sunacak. Oynat bakalım 😂
22 Yorumla- +1 yıl
Sorumu sabote etme 😅
- +1 yıl
Yok yok yapmam oyle şeyler sosyetik
+1 yılHer şeyim olur.. Neden kankam olarak kalsın ki 😄
12 Yorumla- +1 yıl
Hajsj aynen :D
- +1 yıl
😅😅
+1 yılHababam sınofı hafize annenin ögretmen olması gibi hani yazılı gibi başlayıp sözlüye karar vermesi gibi kadınların zihni , kuantum fiziğini cözebiliriz fakat kadınların zihnini cözemeyiz, kanka gibi başlayıp sevgili olabilirler hiç belli olmaz... 🥂
10 YorumlaKanka olayını sevmiyorum 🙂 Birde kanks diyenler var😂 Beni anlayan ailem ve 23 yıllık dostum... Diğerlerinin anlamasını de beklemiyorum. Beni anlayanla bu saatten sonrada bir cacık olamam efenim😀 Böyle süperim😀
10 Yorumla
+1 yılkadınlar bu tarz kişileri genelde kanka olarak görür ama erkek ona tutulur o farketmez ya da farketmek istemez ama gün gelir kankan birini bulunca en çok pişman olacak kişi sen olursun çünkü elindekinin kıymetini kaybedince anlarsın…
10 Yorumla
+1 yılNikahi basarım eğer beni anlayabilirse ki suana kadar hayatimdan gelip gecenlerin hic biri olmadi
13 Yorumla- +1 yıl
Shjssj al işte bendensin
- +1 yıl
Bizide öyleleri bulmaz zaten🧐🤦♂️
- +1 yıl
🫂😂
Kendini anlayanı bulmuşken sevgili olmak mantıklı gözüküyo. Ama sevgili olduktan sonra bazı şeyler b*ka sarabileceği için o dostluğu kaybetme riski de var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılKanka olur tabikide ama çok fazla süründürenle de pek birlikte olmazlar. Kıvamı tutturmak gerek ki ben olduğum gibiyim taktik yapan bunu uygulasın :D
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
5 ayBence sevgili olmak isterler. Erkeğin ona iyi geldiklerini bilirseler başka bir erkek aramazlar zaten
10 Yorumla
+1 yıldost olamadığınla ne sevgili olacaksın ne evleneceksin. o yüzden önce dost sonra yol arkadaşı olduk
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı. kanka olurlar tabi ki , sonra anlasamadıkları kişiler ile yaşadıgı dertleri kankasına anlatır.
10 YorumlaKadınlar kendilerini anlayanlarla arkadaş kanka oluyorlar onları ezen sevmeyen acı çektiren biriyle de sevgili oluyorlar maalesef
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların ne istediklerini anlayan bir erkek, bir kadınla sevgili olmaz. Dolayısıyla kanka olurlar.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı. Bir çiçek bir yüzük tav bunlar kedicik yav 😅 abi kadınları anlama da ne var niye kadınlar sitem ediyor bizi erkekler anlamıyor diye..
10 Yorumla
+1 yılKanka olurlar.
Acı çektirenler ile sevgili olurlar çünkü daha heyecanlı ve gizemlidirler.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadın sevdiğiyle sevgili olur. Arkadasiyla kankasiyla hep oyledir. Arkadaslik sevgililige evriliyorsa hic arkadas olunmamistir aslinda
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten anladığını sevdiğini hissedersek manita oluruz ama sadece arkadaş gözüylede baka biliriz
10 Yorumla
+1 yılbu iki tarafada çok bağlı. bence kanka olur ya da sevgili olurlar diyemeyiz. karışık yani.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılkadınlara tavsiyem bırakın kanka ayaklarını sizi anlayan erkeği bulunca kilit altına alın
10 Yorumla
+1 yılKanka oluruz sonra sevdiğimiz insanlar bizi anlamiyor diye üzülürüz
10 Yorumla
+1 yılkendini anlayanla kankada olur sevgilide ama anlamayanla hiçbişey olmaz
10 Yorumla
+1 yılBeni anlayan bir erkeğe boş hisler beslemem mutlaka hoşlantı olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAsiri uyumluysa kanka olur. Cok uyumda iyi degil iliskide. Biraz kavgada hir gurde gerekli
10 Yorumla
+1 yılKadınların taktiğidir işine gelmediği erkekle kanka olur işine geldiği erkekle sevgili olur
10 YorumlaBen genelde kanka oluyorum. Çoğunluğuda benim gibidir bence.
10 Yorumla
+1 yılSevgili olmadan önce kendisini anlaması lazım
Anlamayan insandan ne kanka olur ne sevgili10 Yorumla
+1 yılKendilerini anlayan ile kanka olurlar kendilerini üzen ile sevgili
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar anlayışlı erkeklerden tiksinir, anlayışsız erkeklere bayılır...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Kadınlar anlaşabildikleriyle kanka olur. Onu istemeyen, aşağılayan, değer vermeyenle sevgili
10 Yorumla
+1 yılKanka olurlar. Kadınla cinsel, romantik bir ilişki için kadına kötü davranılması şart.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadınların kiminle ne zaman ne olacağını kimse bilemez.
10 Yorumla
+1 yılBen olsam sevgili olurdum😊çünkü hayatta birinin seni anlaması kadar güzel bir şey yok bence...
12 Yorumla- +1 yıl
Evet, artık anlaşılmak istiyoruz
- +1 yıl
Aynen öyle...
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka oluruz, ama başımız sıkışınca da sadece o olur yanımızda. Sonra zamanla doğruyu yanlışı anlarız...
10 Yorumla
+1 yılErkekten arkadaş olmaz bana kalırsa. Hepsi bir gün bir şey olabilir umuduyla seninle arkadaş olmak istiyor. Erkeklerin doğasında var bu. Bu sebeple sevgili olurdum.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYıl olmuş 2022 hala bu soruyu soranlar var mı ya :d
10 YorumlaO erkekle sadece egolarını tatmin ederler. Evdeki kedi gibi ya da peluş ayı gibi😁 . Kadınlar aslında koruyucu kimliği olan fakat çok fazla ilgi göremediği erkekle sevgili olmak ister.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılKanka oluruz elbet sjjsj
10 Yorumla
+1 yılGenelde kanka oluyorlar sanırım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşta kanka sonra ilişkiye bağlı olarak sevgili olabilir
10 Yorumla
+1 yılBaşta kanka ama kanka olursa erkek bi süre sonra sevgili olmak ister bu kaçınılmaz bi gerçektir
10 YorumlaSevgili ol bı sure kanka olursan seni kazandıktan sonra hevesi gider o yüzden direk ilgisini sana versin gizlice iltifat edecegine direk sana etsin
10 Yorumla
+1 yıl🤣🤣 Sen söyle ben söylersem gerçekçi olmaz
110 Yorumla- +1 yıl
Ne diyeyim :D sevgili dediğin her şey olabilmeli
- +1 yıl
,😀🤣🤣 sen sap geldin sap gidersin
- +1 yıl
Hah şunu bileydin dhdj
- +1 yıl
🤣🤣 Yok zaten bildim onu 🤣 Erkek olduğunu bile düşündüm
- +1 yıl
Benim mi? :D onu düşündüren neydi allasen
- +1 yıl
🤣🤣 Düşünce suç değildir
- +1 yıl
Suç :D
- +1 yıl
Püü sana 🤣 yurt dışında yaşayıp düşünce suç diyene yazıklar olsun
- +1 yıl
Hapse attırırım seni djdk
- +1 yıl
🤣🤣 🤣 Piss ya buna güldüm bak yalan değil
+1 yılKadınlar kendine zarar verer yanlış davranışlar yapan erkeklerden hoşlanır yani hepsi üstüne alınmasın ama çoğu mal kategorisinde
10 YorumlaNe kadar saçma bi’ düşünceniz var, beni anlasın diye g’ötünüzü yırtıyosunuz sizi anlayanada bakmıyosunuz sizin kafada var vallahi var siz nerenin manyağısınız ulan
00 Yorumla
+1 yılArkadaş olurlar ki bu cok iyidir çünkü ilişkiyi kuvvetlendiriyor
10 YorumlaAnlayan erkekle kanka, seven erkekle sevgili
10 YorumlaMaalesef bizi anlayanı seçmiyoruz onlarla kanka oluyoruz..
10 YorumlaArada hoşlantı, beğenti varsa sevgili, yoksa arkadaş kalınır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılKadınları anlayan erkek mi yapmışlar?
11 Yorumla- +1 yıl
İşte kritik soru shjs
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bilim adamlari arastiriyor hala
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten insanın kankası da insanı anlamalı sevgilisi de. Burada duygular önemli diye düşünüyorum.
10 Yorumlasevgili olur seviyosa tabiki
10 Yorumla- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler