Merhabalar sizce tekrar ararmi ya da barismak için bir eylemi olur mu?

sevgilim le 5 yıldır birlikteyiz sürekli ayrıl barış bir ilişki kopamoyoruz ama hep ihanet şüphesiyle tartışmalar bana yeterli vakit ayırmiyor iş yerimiz aynı mahallede karşılıklı bir akşam ışıklar kapatıp arabası işyerinin önünde ve ben kendisine defalarca kez mesaj attım cevap vermedi ertesi gün bana çalıştığını söyledi bende ışıklar kapalı nasıl çalıştın diyerekten ayrıldım bana hep haftasonu vakit ayirabilceni işlerinin yoğun olduğu nu söyledi bende bitirdim cumartesi günü beni aramaya başladı ben engelledim bildirim geliyor ve ben imali ve şunu yaptın sununlaydin diyerek bitti msjlari attım dayanamayip isyerimin onunegeldi cam kapı görünüyor ve bana bakıp hani geleyim konsuurz der gibi mazlumu oynuyor acadim aradı yine gözüme bakarak ama korkudan gelemedi tabi bende hadi işine bak der gibi defettim arabayla gitti iki dk sonra yine engel bildirimi geldi bu kez aradım ve ters ve sert bı şekilde bir daha benim adımı bile anma diyerek telefonu kapadım o günün akşamında şüphelendiğim bir kız profilini değiştirip sanki onunla görüştü gibi imali gülüş resmi koydu sizce onunlami görüştü yoksa benmi öyle sanıyorum çok kolay resim değişmez kızı tanıyorum eski kız arkadaşım şu an düşman bana ve hep onun yüzünden tartisirdik sizce ben ne yapmalıyım
Merhabalar sizce tekrar ararmi ya da barismak için bir eylemi olur mu?