Doğum günüm de sevgilim ile ara verdik ne yapmalıyım?

İki senelik sevgilim var ilk defa doğum günümü kutlayacaktık çünkü ondan önceki doğum günümde ayrıydık iki ay öncesinden heyecanlı olduğumuzu konuşmaya başladık ve bana istediğin bir şey var mı dedi bende söyledim şarkı yazmasını istemiştim bir de mektup bana tamam demişti bugün doğum günümdü gece mesaj atmak yerine uyudu bu normal mi birinci sorum bu ben yazmasını beklemiştim sonra ben ona sabah bunu söyledim ve bana sana zaten mektup yazıyorum ya onu okuyacaktim yapacağım şeyi bana söyleme tarzında çıkıştı bende özür diledim bu arada şu an başka şehirde ben başka sehirdeyim görüntülü konuşmak için anlaştık görüntülü konuşurken kek vardı elinde mum yakmış falan dilek tut üfle dedi bu yaptığı ilk şey sonra bir şey daha gösterdi daha yarısı falan yapılmış bitmemiş sonra bana dedi ki ben şarkıyı yapamadım yetişmedi ama gitar çalıp normal şeyler söylerim dedi sonra konu dağıldı ben ona bitti mi dedim bitti dedi bende not dedim yani mektup o da daha o tamam değil bitmedi dedi bende o zaman sabah neden bana kızdın dedim bana bugün yapmak zorunda değilim başka bir gün okurum veya şarkıyı başka bir gün tamamlar söylerim dedi bende benim ama bugün doğum günüm başka bir gün değil dedim ama hep kendini haklı gördü ve bana ben bir şeyleri yapmak zorunda değilim falan yaptı bana göre ortada yapılmış bir şey yok baya tartıştık ve ben ara verdim çünkü kırıldım ben mi yanlış yapmışım sizce eğer öyleyse düşüneceğim özür dileyecegim ama iki aydır her gün geri sayım yaptık her gün şu kadar kaldı dedik ve bunlarin hepsini dün gece yapmaya çalışmış yani bir gün öncesine sığdırmaya çalışmış sizce kim haklı

Doğum günüm de sevgilim ile ara verdik ne yapmalıyım?