sevgilim değildi takılıyorduk sadece. baştan böyle kararlaştırdık. duygusal bağ yok diyerek.
bi gün onun evindeyken kolyem kopmuştu. çöpe atar sanmıştım ama saklamış. sizce bunu neden yaptı? sorsan sevmiyor duygusal bir şey hissetmiyor. o zaman neden kolyemi saklıyor? sizce ne hissediyor?
(not:arkadaş yengeç erkeği)
bi gün onun evindeyken kolyem kopmuştu. çöpe atar sanmıştım ama saklamış. sizce bunu neden yaptı? sorsan sevmiyor duygusal bir şey hissetmiyor. o zaman neden kolyemi saklıyor? sizce ne hissediyor?
(not:arkadaş yengeç erkeği)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Belki değerli olduğunu düşündü tamir edip verecek (tabi ince ruhlu biriyse)
ince ruhlu biri değil aksine tam bir öküz dağ ayısı biri... basit bir kolyeydi o da biliyordu ve kolye tamir edebilmek gibi bi yeteneği yok.. olayın üstüne zaten 5 ay geçti hala saklıyor verse şimdiye kadar verirdi diye düşünüyorum ama anlamıyorum saklıyor yani
Seviyor o zaman
ama kabul de etmiyor anlamıyorum
Çok aşık acayip aşık evlenmek istiyor seninle
ciddi bir soruydu
Senin için değerli olduğunu sanıp atmamıştır
hayır basit bir kolyeydi bunu o da biliyordu ama çekmecesinde saklamış ilk tesadüfen gördüm sorduğumda öylesine diyerek geçiştirdi kolye sağlam olsa geri vermek için falan saklıyor dicem de kopuk kolye yani yanında koptu
Gururu izin vermez söylemeye
neden gurur yapsın ki ben yıllar önce ona platoniktim zaten bunu o da biliyordu yüz vermemişti yıllar sonra tekrar konuşmaya başladık öyle gelişti ortak karar olarak takılmaya karar verdik ama mesela sarhoşken falan arayıp biz neyiz sude falan diyordu hiçbir şey değiliz dediğimde tamam son noktayı sen koydun diyip konuyu kapatıyordu sabah ayılınca sanki bunlar hiç olmamış hiç denmemiş gibi davranıyor sevmediğini alkolün etkisi olduğunu iddia ediyor anlamıyorum ki
Uzak dur daha kötü olabilirsin
sevmiypr mu yani
Hayır niyeti cinsellik
ya zaten başta karşılıklı böyle anlaşarak konuşmaya başladık duygusal bir şey yok dedik. ama kopmuş kolyemi neden saklıyor bir şey hissetmiyorsa bunu anlamıyorum
Neden olacak ki seni elde etmenin bir parçası
yav anlatamıyor muyum. ben zaten elindeyim onun. böyle bir şey yapmasına gerek yoktu. sadece takıldığın birinin hatırasını neden saklama ihtiyacı hissedersin. bunu anlamıyorum diyorum.
Hmm ileride romantik bir durum için saklayabilir
Seviyorum ama ağırdan alıyorum diyor
ama kesinlikle sevmediğini söylüyor benimde aynı şekilde onu sevmediğimi düşündüğünü söylüyor istemiyorum diye ima ediyor yani ama sarhoşken biz neyiz falan diyordu ayılınca da unutuyordu anlayamıyorum cidden
Dengesiz biri galiba çelişkili ifadeler
evet işte ben de anlayamıyorum ama ciddi anlamda ne hissettiğini merak ediyorum sadece bu yani sevmiyprsan niye seviyor gibi davranıyorsun niye kolyemi saklıyosun ne biliyim bunlar benim için özel şeyler ben sevmediğim birinin hiçbi şeyini saklamam
Onun ebvinde kolyen nasl düştü fb misiniz takılmak dedin diye sordum
evet fbyiz
Anladım