artık onu unuttum üzülmüyorum eskisi gibi aklıma gelmiyor kabullendim diyorum hep aklıma geliyor özelliklede tam yeni birisini tanımaya hazırım diyince oluyor neden hep böyle 3 gün sonra bir de doğum günü ama kesinlikle kutlamiycam bana bu kadar kötülük yapan bir insan
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kutlma bende aynı piskolojideyim yapamıyorum konuşamıyorum unutamıyorum hemde hiç hep aklımda 8 ay oldu hep aklımda
onun en kötü döneminde yanındaydım işi yoktu depresyondaydı şimdi o çok iyi işi var çevresi vs benide en kötü olduğum dönemde bıraktı
Demekki seni zor zamanlarında yanında oldun diye sevmiş şimdi işleri düzelince seni gözü bile görmedi
sizce insan bir gün pişman olmaz mı böyle bir insanı kaybettiği için
Olur herkes pisman olur benim pişmanlığım herşeyi kendim yaptım kendim kaybettim ama ben hiç bir zmaan birini almadım biriyle konuşmadım hep yazmak istedim yapamadım bi akşam yazdım çok ağır konuştu bende ona konuşmuştum şimdi köpekler gibi pişmanım çok seviyormuşum belkide o kendine yep yeni bir sayfa açtı onuda bilmiyorum
ona bir sürü şey yazdım kendine iyi bak dedim ona bile cevap vermemişti bir sürü kadın var hayatında eminim ki o canım kesin yazar diye düşünüyordur yani doğum günü için ama bu sefer bı hatayı yapmayacağım
Asla yapma yazma kesinliklr kendisi pişman olacaktır her şey için göreceksin ama sakın gavlete gelip yazma
umarım her şeye rağmen pişman olacağı günü bekliyorum ya da benim artık eski ben olmadığımı görmesini istiyorum
Kesinlikle görecek ve sana yazak
umarım öyle olur bende size bir gün olduğuna dair yazarım..
Olur memnuniyetle tabiki haver vermeni isterim bugün değilse yarın yazar sen ararsın ve olur istediğin her şey
hayatıma yeni biri girmek istiyorsa ne yapacağım sizce?
Ona ön yargılı davranma konuş biraz ölç tart ön yargılı gitme ama eskiyide unut
bencede çünkü bundan öncede karşıma iyi birisi çıkmıştı hep onu hatırlıyorum diye konuşmayı kestim bir daha aynısını yapmak istemiyorum
Eski sevgilinn özelliklerini bu komuştuğun çocuklarda arama birde hayatına girecek olanda arama
evet bunu cok yapiyorum hep eski sevgilimle kiyasliyorum herkesi oysa ki karakteri cöp bir insandi kendisi
İşte bunu yapmıcaksın hiç bir zaman
bundan sonra yapmamaya calisicam karsima cikan insanlari hep asagida görüyorum yani nasil diyeyim sanki onun kendi özellikleri üstünmüs gibi cok sacma bir düsünce biliyorum
Düşünme böyle karşındakide senün gibi biri aşada olma ihtimali yok senden yulardada olma ihtimali yok
Benim içimden hiç kimseye yazmak gelmiyor hemde hç bendede bu var
bende aslinda yalnizken cok daha iyiyim ama bende mutlu olmak istiyorum yani yanimda birisi olsa diyorum bazen gencken bunlari yasamak varken ben neden eksik kalayim diyorum sonra karsima birisi cikiyor bloke oluyorum resmen
Sal kendibi korkularını yen bende diyorum arada ama bilmiyprum ya
umarim sende yenersin korkularini ve hak ettigimizi yasariz bir baskasiyla ilerleyip bir gün o geri dönerse diye korkuyorum bir yandanda
Dönerse artık seni bulamayacak dönerse dönsün erken dönerse kazanar ama artık önümüze bakmalıyız ama ben biraz daha böyle yanlız kalırım
umarim hakkimizda en hayirlisi olur
İnşallah ama sakın eskiye dönme artık
yine aynisi oluyor... yeni tanistigim kisi ilgimi cekmiyor istemiyorum icim almiyor bunun onunla mi bir alakasi var bilmiyorum ama yalniz kalmayi tercih ediyorum.. yarindan sonra dogum günü kendimi yazmayarak ilk defa ispatliyacakmisim gibi geliyor
Yazmıcaksın ben yaptım olmadı biz kimseyi istemediğimiz için kimseyi bu yüzden böyle oluyor ama kendinede zülmetme düşünme şimdi iyice sıkıltırr doğum günüde olduğu için ama derslerine odaklan başka bir konuya odaklan
benim icin zor olucak gecen sene hep yaninda olacagim sözünü verirken simdi yazamamak ama bizi bu hale ben getirmedim belki o benim adimi bile unutmustur bos yere kendimi hirpaliyorum yine
Belkide ama unutmuşrur ama ben yapacağım ya bir yerden başlamalıyız yani kendimizde değişiklik yaparak mesela saçlarını boyatabşlirsin farklı şeylerle oyalanarak
bir yerden devam etmeliyiz
hakkimda kötü kinustugunu ögrendim halbuki hicbir sey yapmadigim halde insanlar böyledir oldukca nankör
İnsan oğlu çiğ süt emmiş belki konuşmamıştır duyum ama artık hırpalama kendini hep kendimize zarar veriyoruz böyle
insanlar nasil böyle olabiliyor anlamiyorum gercekten yani neden insana sadece bir soru kaliyor oda neden? oluyor
İnsanlar illa birilerini çamurlucak yani kendini haklı çıkartacak insan oğlu işte
Bir yerden kendini haklı çıkartmaya çalışıyor
aynen öyle bir sey yapmadigim halde nankörlük yapip beni kötü gösterir
Evet her şey beklenir her şey kendini ortaya bi laf atar senin üzerine atar uzak durmak daha iyi
aynen öyle burada mal mal üzülüyorum yok dogum günü bilmemne ilk defa yaninda olamiycam diye bir sürü kadin var yine bur sürü eklemis aptalim bazen
Artık önüne bakmalısın düşünmemelisin kendini hırpalama artık
biliyor musun hediyesini 1 ay önce almistim gecen sene dogum günübde vermek nasip olmamisti benimle bulusmak yerine arkadasiyla gecirmisti gününü halbuki erken cikarsan bulusalim demistim hep sonra hatta konusmamisti benimle cok alinmistim hediyesini 2 ay sonra vermek nasip olmustu cok garip
Harbiden garip doğum günde sevgilisi yerine arkadaşlarıyla geçirmesi çok garip
hatta o sürecte babasi hastaydi hep yaninda olmak istedim yaninda olayim dedim hep babasini sordum senin derdin sadece bulusmak babami merak etmiyorsun diye kavga ediyordu benimle samimi gelmiyormusum sonrada kendisi utanmadan tanimadigi halde benim babama hakaret etmisti igrenc bir kisiligi var
Kurtulduğuna sevinmelisin bence böyle bir kerekterden
Yani babasının durumunu merak edip sorup birde derdin ben değil babam değil diyip kavga etmesi sıkıntılı galiba ya baya sıkıntılı hemde
gercektende öyle bir de gercekten her gün sormustum kendisi bana hatta bazen crvap vermuyordu günlerce 3 ay bir kere bile görmeye gelmedi
Ciddimisin ya aynı yerde değilmiydiniz
Yani şehir olarak
aramizda 15 dakikalik mesafe vardi sadece ve kendisi hep 7/24 disarda olan birisiydi zaten
4 ay sevgiliydik sadece 3 kere görüstük onlarda hep 1 saatlik bulusmaydi zaten
Hiç birzaman yanına gelmedi mi bu 15 dakkalık yolu bence çok bile sabretmişsin
hayir hatta hep bu konuyu aciyordum diye yani neden bulusnuyoruz diye hep tartisiyordum bana bencilsin diyordu bir kere bile kendiliginden gelmedi
Senden önemli olan neymiş bukadar da gelmedi ne işleri varmış mesela
babam hasta o yüzden bulusamam icim rahat etmez diyordu sonrasinda isden hep gec ciktigi icin bulusamiyormus bir keresinde hatta bulusmamak icin bacagim cikti demisti 😅 sonra yalan söyledigini bir de itiraf etmisti cok üzerine gidiyormusum diye
Ciddimisin çok dayınmışsın gerçekten fazla sabretmişsin sen bu çocuğa
bencede etrafimda cogu kisi uyardi ama askin gözü kördür tabi kimseyi dinlemedim annem bile istemiyordu ona 2 ay önce kendine iyi bak bunu söylemesem icimde kalirdi dedim saniyesinde bakti ama buna bile cevap vermedi bir "sende" kelimesini cok gördü bu kadar umursamayacak nefret edecek kadar ne yaptim acaba
mutlu olabilir arkadaslariyla kutlayabilir simdi onu eahatsiz eden biri olmayacak
Evet şimdi istediğini yapabilir en azından sende herşeyi görmüş bilmiş oldun
Üzülme sakın asla şöyle düşün gerçek yüzünü görmüş oldun
aynen öyle gercekten ilk defa kendimi kanitladim bence bu yüzden iyi hissediyorum yani yazmadim ya o yüzden tiktokda kadinlarin videolarina yorum yaptigini yakaladim bu kadar ezik ve basit bir karaktere sahip her seyini cöpe atmistim geriye bir whatsapp konusmasi kaldi bunuda silersem cok daha iyi olucak galiba son noktayida öyle koymus olurum sende durumlar nasil?
Yok benim aynı değişiklşk yok benim imkanımda yokyani olmucanı biliyorum gelmiceni ulaşamıcamı onun için ben hep böyle devam bizde iletişim bile yok şuanda ama bekliyorum saçma mı saçma duşunmeden edemiyorum alı koyamıyorum kendimi düşğnmeden yapamıyorum ama önüme bakmalıyım artık da böyle gider artıkbu iş
Ama senin adına çok sevindim mesajlarınıds sil hiç bir şey kalmasın ve hayat bütün güzellikleriyle devam ediyor
o artik eski beni hak etmiyor yani umursamiyorsada bunu kendim icin bilmek güzel umarim sende yol kat edersin biliyorum herkes sana zamanla geciyor diyince ya herkes ne kadar bos konusuyor gecmiyor iste diyorsun ama acib zamanla hafifliyor gözden irak olan gönüldende irak oluyor
sildim...
Evet oda sildi beni inşallah yol kat ederim ama alı koycam diyorum düşünmemek için kendimi şartlıyorum aklımdan çıkmıyor sürekli düşünüyorum ben ayrıldım aslında ama severek benim hatam aslında çok geç kaldım oda öyle dedi ama her gün ınu düşündüm her an onu düşündüm kimseyi almadım hayatıma ki şimdi bile hiç kimseyi alamıyorum ama artık yol kat edeceğim etneliyimde
naber nasilsin biliyor musun beni sosyal medyada engelledi hahahahahaha neden bilmiyorum belki fake hesabimi fark etti ve o yüzden engelledi cok sacma of her seyin üst üste geldigi bir gün
Bırak engellesin üzüzlme önümüze bakıyorduk biz
ne kadar sacma ama degil mi onu takip eden bir sürü sahte hesap varken beni engelliyor nerden anladiysa anlamiyorum zavalli bir gün geri kaldiracagini biliyorum hos kaldirmasada olur ölmüs gibi olur benim icinde
Keşke takip etmeseydin çakama fake ten
keske ya ama olan oldu
Olsun belkide anlamadı bu çocun adı ne birde hani unutmuştuk biz çocuğu önümüze bakıyorduk onca şeyden sonra
haklisin bana hatta iyilik yapmis oldu hepsine inat güzel bir hayat kurucam
Evet bencede önüne bakmalısın artık düşünmemelisin ki daha önüne ne iyi kalpli insanlar çıkacak
umarim öyle olur insallah🥹
Olacak insşşalah artık allahtan herşeyin hayırlısını dilicez herşeyin
aynen öyle insallah bugün kendim icin ilk bir adim atacagim mutsuz oldugum is yerinde cikicam insallah bütün kötü her seyi bu igrenc 2022ye birakicam
İnaşllah hayırlısı olsun nerde çalışıyorsun başka bir iş buldun mu peki
ek is olarak bir magazada calisiyordum yeni iside bulucam insallah bir kac görüsmem var bakalim bundan sonra artik biz mutlu olucaz bence sende kendine yeni hedefler belirle 2023 bizim yilimiz olsun
Benim hediflerim burada işi bitirip yurt dışına gitmeyi istiyorum olursa Mart ayı gibi gideceğim iki sene inşallah olur eğer iş yerin iyi değilse değiştir mutlu olduğun senin görüşlerine saygı duyan bir yerde bulursun bence bulursunda çalışan işini severek yapanı bırakmaz kimse
umarim seninde diledigin gibi olur her sey ve her seyi geride birakiriz bence bunu artik bizde hak ettik
Evet hak ettik ama ben kendim yaptım yani onun için ben hakettim birazda ama yapamıyorum işte ben mesela bakıyorsun dimi ikitane kız gidiyor güzel diyorum mesela ama sonra bütün hevesim kaçıyor uğraşmıyorum mutlu olmak için ama sen hakediyorsun mutlu olmayı sonuna kadar hatta artık önüne bakacaksın mutlu olacaksın inaşllah güzel insanlarla karşılaşırsın hayatın boyunca mutlu olursun her anında hatta onun için artık nereye kafan yatıyorsa ne yapmak istiyorsan onu yap hayatının her anında seçimlerini mutlu olacağın gibi şekillendir 🥰🥰
cok tesekkür ederim bunu sende hak ediyorsun hata yaptiginin farkindasin bunu yapamayan insanlar var her sey gönlünce olsun insallah
İnaşllah ama önünr bakacaksın mutlu olacaksın ve inaşllah her şey istediğin gibi olur
insallah bütün güzellikleri seninle paylasicam
Her zamana beklerim ne zaman isterseen hatta canın sıkkın olduğunda dahi yazabilirsin konuşmak istersen
Bende seninle paylaşacağım bütün güzel şeyleri arada kötüde olabilir bak 😂
aynen bende 😂😂
Ne zaman istersen yazabilirsin gül her zaman gül gülümsemen eksik olmasın yüzünden 😂😂
heyyooo ben yeni ve güzel bir is buldum bu arada cok hastayim ve bir sey daha var ayrildiktan sonra konustugum ama umursamadigim cocuk kafama takilip duruyor 😭
Ne güzel bak hayat gülmeye başlamış mutlu olmaya başlamışsın artık ama umursamadığın çocuğu sadice bian önce birini bulmak istediğin için düşünüyor olabilirsin hoşuna gidiyorsa yaz gitmiyorsa boş ver
Ama üzülme istersen burdan konuşmayalım
o kisiye yazdim o cok anlayisli birisi galiba hayatimda bu kadar anlayisli bir erkek tanimadim her seyin hayirlisi olsun bakalim nasil ilerleyecek artik eski sevgilimle ilgili bir sey duydugumfa bir sey hissetmiyorum bu o kadar rahatlatan bir his ki
Çok iyi bir şey bu bende bugün bir daha aradım vaz geçemediğimi söyledim ama anlafım galiba artık olmucak onsuzda olduramıyorum olmadığını söyledim ama oda haklı yerden göğe kadar haklı ama artık önüme bakmam gerekiyor galiba
İnşallah hakkında hayırlısı olur ne güzel hayatta gülmeye başlamış sana
o ne söyledi sana
insallah cok tesekkür ederim
bugün fark ettim galiba numarami silmis veya engellemis resmi gözükmüyor o kadar geri bir insan ki
Artım önüne bakmalısın bence geçmişi fünme daha fazla istemiyorum dedi konuşmak istemiyorum dedi rica ederim her şey hakında en iyisi olur ibşallah
anliyorum skma canini sende artik önüne bak..
Bakmaya çalışcam ama bakalım nasıl olacak ama senin adına çok sevindim
canım sıkkın bilmiyorum bende neden bazen bıkıyorum işte öyle sevilmek istiyoruö
Ben hiç bakmaya bile çalışamadım yapamadım onsuz ama artık bakacağım
Senin neden canın sıkıldı
yazdigini görmemisim kusuruma bakma.. yeni seneye giriyoruz özlüyorum ama onlari artik geride 2022de birakma vakti geldi
Evet ama bırakamıyoruz ya da ne bilim ben istemiyorum istesemde olmuyor gerçide bilmiyorum ki ya çok fenayım gene bu arada yeni yılın kutlu olsun
Onu unuttum, demek de onu bir kez daha hatırlatmaktır aslında demiş Can yücel
Kaç yıl oldu ayrılalı
Belki öyle geliyor sana ama unutmalısın