Arkadaşlar kız Instagram'da ekliydi cafede çalışıyor hep gittiğim mekan diyebilirim dün mutfakta çalışıyordu ayaküstü konuştuk gayet iyiydi sonra gözleme istedim arkadaşımla oturuyorduk arkadaşım kızla samimiyeti var zarf atmak için "gözlemeler neden geç geldi yoksa manitanla mı mesajlasiyorsun " diyerek takıldı oda hayır hayatımda biri yok falan dedi bu sabah Instagram da mesaj attım bu şekilde bana imada bulundu var mı yok mu bilmiyorum varsa eğer neden dün böyle diyip bugün böyle imada bulundu?
Arkadaşlar kız sizce neden böyle söylemiş olabilir?
Allah düşmana yazmasın böyle birini. Kardeşim neticeye bak. Arkadaşına farklı bir şey söylemiş, sana farklı. Yarın böyle iki yüzlü biriyle ilişki çıksaydın mutlu olabilir miydin? Kim bilir ne yalan dolanlar çevirirdi. Sen kurtulduğun için sevin bence
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla doğru diyon kardeşim iki yüzlü birisi en nefret ettiğim insan tipi zaten şu an soğudum bile yemin ki bak
Yani o gün yanımıza gözleme getirirken yok dedin Instagramda böyle dedin desem kendisine yani bir insanın hayatında biri ya vardır ya yoktur desem açık sözlü bir insanım senden temel nedeni nedir desem ona
Şaşırdım bu duruma gerçekten de anlayamadım , ben seni hep tek başına hayal ettim ya bu yüzden mazur gör beni sende anla işte bak kalbim yerinden çıkacak gibi. Bunları konuş bağlanır bu tarz gir
Evet yüz yüze hafif heyecanlı kokunda güzel olsun unutma eline de kırmızı gül muhakkal al saçları tara deri ceketin varsa içine siyah tişört üstüne gömlek , sonra deri ceket fiyakalı gidelim kankyyyy