Takip etmedigim birine attığım mesaj gider mi giderse eğer kırmızı ünlem işareti neden çıkıyor
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Engel olunca mesaj gitmiyor sanırım
Teşekkür ederim engelli olsam hesabına girip takip isteği atamam engellememis ama mesajlarım kırmızı ünlem gösteriyor
anlamam tik tok kullanmıyorum
çok güzelsin 😊
Teşekkür ederim
Rica ederim
Sana bir soru aslan erkeğinin zayıf noktası ne
şımarık ve egoludurlar ama bazıları cömert olur
Şımarık ve egolu çok haklısın aynen öyle de cömertleri bizi bulmaz
sende benim gibi aşkta şansın yok
inşallah kendin gibi kaderinde güzel olur
Senin de mu aşkta şansın yok inşallah çok sağol senin de kaderin güzel olur umarım 🙏
Teşekkür ederim alçak gönüllü güzel hanımefendi
Ne demek rica ederim :)
sen gibi anlayışlı kızların var olduğunu bilmek güzel 🙂
Ben böyleyim ya benim içim dışım bir ama sevilmiyorum
birgün mutlaka hakettiğin sevgiyi vericek doğru insan karşına çıkıcaktır
Benim karşıma çıkmıyor be valla bak beni kandırıyolar
Çok iyi niyetli olduğum için
ben kankan olup korurum seni ama sende biraz çok iyi niyetli olma 🙂
herzaman iyi niyetli olduğumuz için bu durumdayız
Sağol teşekkür ederim nasıl iyi niyetli olmayacaz söyle bakalım bana biraz tüyo ver
düşünüp öyle yazıcam
herkese güvenmeyeceğiz kalbimize hakim olucaz bize gülen yüze inanmayacağız karşımızdakini kendimiz gibi bilmeyeceğiz çok şey var önemlileri aklıma geldi
Tamam düşünüp öyle yaz haklısın da ben çok güveniyorum karşımdaki insanlara
güven meselesini gözden geçirmeni tavsiye ederim
kalbini kırmalarına göz yumma izin verme hayal kırıklığına uğramayı haketmiyorsun
Haklısın güven meselesini gözden geçirmem gerekiyo kalbimi kırmalarına izjn verdim hep çok teşekkür ederim
güven zor kazanılır çok kolay kaybedilir
biz kişiliğimizi değiştiremeyiz dikkatli olalım yeter
Çok doğru söylüyorsun bana ya bana beynimde tümör var dedi kandırdı beni
Ben kandirilacak bir kıza mi benziyorum sence
tabikide hayır sana dürüst davranana bence sen iki adım yaklaşırsın
seni kandırmak çocukça bi davranış sen insan olana değer verirsin kandırılmayıda haketmemiştin
seçici ol kız tarafı olarak bunu yapmanda kendi adına fayda var
iyiyi kötüyü ayırt edemiyorum diyebilirsin ama erkek kendini amacını bişekilde belli eder
orada haklısın ama beni dürüst biri bulmuyo hak etmedim ben bu kadar şeyi ben tipe bakmadığım için bu haldeyim kalp güzelliğine bakıyorum çünkü aynen öyle ben iyiyi kötüyü fazla ayırt edemiyorum
seni anlıyorum ama çokta bisey diyemiyorum hislerin duyguların sana doğruyu göstermesi gerekirdi
hoşlandığın erkekten önce flört sonrada evlilikmi isterdin
Göstermedi ben hep çok seven taraf oldum sevilemedim
aynen öyle önce flört sonra evlilik olacak da bu devirde evlilik zor ya
senin gibi mükemmel sevgi dolu bi kıza bunu yaşatanlar insan olamaz
evet çok zor ortam bozuk ve kirli kime güveneceğimizi şasırdık
Çok teşekkür ederim benim kalbimi çok kırdılar iyi niyetimi hep suistimal ettiler onun için hakkım haramdır 🥺
Bir değişmeyen benim sanırım bu iyilik konusunda
olduğun gibi devam et umudunu kaybetme
Ben hep olduğum gibiyim hiçbir zaman değişmedim biraz deliyim işte
hastayım mesajına geç yazdım seni uykundan uyandırdıysam özür dilerim sen harika bi kızsın
hersey nasip kısmet bizim burada konuşmamız gibi 🙂
dikkatli yaşayarak hayatı akışına bırak rüzgar seni mutlaka biyere savurucaktır...
O rüzgar beni yine yanlış yollara savurmasın da rüzgar da yönünü şaşırdı artık aynen öyle çok haklısın
yanlış kişilerle tanışmaman için haddim olmasada gönüllü olarak seni korumak ilgilenmek isterdim
kısmetin birgün karşına çıkacaktır sabırla beklemeni öneririm çicek gibisin ömür boyu karşına kötü art niyetliler çıkamaz biyerde iyi bi erkek olmalı.
çok teşekkür ederim çok sağol sen bana biraz akıl ver vazgeçilmez olmak istiyorum benden ne bileyim karşımdaki insan beni dinlesin beni de insan yerine koysun benim lafimda dinlensin ben hep başkalarını dinledim kimse beni dinlemedi kimse dertlerime çözüm bulmadı haklısın da 24 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç hayatımda netlik olmadı bu saatten sonrada olur mu bilmiyorum
İhtiyaçın olduğu her zaman yanındayım. senin vazgeçilmez olma durumun karşındaki erkeğin sana aşık olmasına bağlı seni ciddiye almadıkları için seni dinleyen olmadı ama bu seni sonsuza kadar kimse dinlemeyecek anlamına gelmez seni insan yerine koymayan adiler insanlıktan nasibini almayan kişilerdir. bu saatten sonra ne olucağını ikimizde bilemeyiz
yaşın güzel gençsin güzelsin hayat dolusun bu yaşları mutlu huzurlu yaşaman gerek
teşekkür ederim 🙏 haklısın kimse bana gerçekten aşık olmadı ki ben ciddiye alınmayacak bir kıza mı benziyorum güzel değilim çok farkındayım benim çok güzel bir kız olsaydım aldatılmazdım karşıma çıkan insanlar beni kandırmaya çalışmazdı
saçmalama sen çok güzelsin tatlısın problem senin tipin değil erkeklerin ciddi aşk istememeleri
erkekler evlenmeye korkuyor hayat şartları zorlaştığı için sana evlilik teklif edemiyorlar zengin olmadıkları için aslında tamda gelinlik giyme yaşındasın
Biz reelde tanışsaydık ben sana aşık olsaydım bikaç ayda yıldırım nikahı yapardım
Kendimi çok çirkin hissediyorum ama :( haklısın galiba ve bunu bana söyleyenin de bir erkek olması :) benim çok hayalim vardı ya hepsi karşıma çıkan insanların yüzünden suya düştü
bazı şeyleri kafanda çok takma üzülmene bile değmez
hayaller suya düşmez gerçekleşmesi ertelenir gecikir okadar 🙂
mutlu oldum yıldırım nikahı mı yapardın reel de tanışmış olsaydık çok takıyorum kafaya zaten anlamışsındır beni az çok
profil resmi sen isen yemin ederim güzelsin kaşın yanakların gözlerin saçların sana aşık olmaya fazlasıyla yeter 😊
kendine iyilik yap ve canını sıkma önünde uzun bi hayat var hiçbir şey için geç kalmadın...
senin mutlu huzurlu olmayı sana alışkanlık haline getirmek için ne gerekirse burdan yapmaya hazırım
Tabikide profildeki benim teşekkür ederim çok sağol saçlarım kısa biraz ya fazla uzamıyo saçlarım küstü bana haklısın kendimi fazlasıyla ziyan ettim çok teşekkür ederim düşünmen yeter 🙏
insan hayattan soğuyunca yaşama sevinci azalınca kendine bakım yapmak istemez saçların kısada olsa ben beğendim rengi güzel sende kendini beğen kendine küsme
birdaha kendini ya da saçını beğenmezsen sana küserim.🙂
Benim üzüntüden döküldü benim saçlarım çok güzeldi ben gözlük kullanıyordum 1 ay oldu lazer ameliyatı oldum gözlerimde şu an gözlük yok birde onun acısını çekerken saçlarım döküldü stresten teşekkür ederim tamam beğenicem saçımı
şimdi öğrendim afedersin bilmiyordum
üzülme desem anlamsız olur herkes derdini kendi bilir üzüntü bizi yiyip bitiriyor umarım saçtan başka sana zarar vermez moralini yüksek tutman gerek
Sorun yok 🙏 üzülüyorum aynen öyle ya bir kaç kez canıma kıymaya da kalkıştığım zamanlar oldu moralimi yüksek tutmam lazım
canına kıyma
bişeyler yap vakit geçir oyala kendini
boş zamanlarında kötü düşüncelere dalma
Yok kıymıyorum önceden öyle şeyler vardı kötü hissettiğim zamanlar da ama zamanla geçti çok dalıyorum kötü düşüncelere
iyi şeyler düşün
kötü düşünceleri aklından bile geçirme
iyi şeyleri düşünmek istiyorum hep kötü şeyler yaşadığım acılar geliyor hep aklıma:(
Sana göre ne kadar güzelim bana bir erkek gözüyle baktığın da
iştemisin geç yazıyosun
Çok asırı güzelsin
ilk resmini gördüğümde kalp atışlarım hızlandı 🙈
İşte değilim hastayım parayı az veriyolar diye çıkmıştım işten böyle de evde olmuyor mecbur yeniden iş bakıyorum çalışmadan olmaz çünkü ya teşekkür ederim çok sağol kalp atışını hızlandıracak kadar güzel olduğumu sanmıyorum ama
evet güzel olsan manken olurdun
evet :(
ilerde estetik olursun
boy ve kilon kaç
1.65 boy kilo 74 bayağı fazlam var ya
kilon azcık fazla ben kızda kiloyu sorun etmem sporcu değilsin balık tenlimisin
Kilom fazla ya balık etliyim evet sporcu olmak istiyorum ama bir spora gitsem eririm
çok erime balık kızlardan hoşlanıyorum
İstesem de çok eriyemem zaten ya yemek yemeyi çok seviyorum çünkü
seni seven kilolu olarakta kabul eder
kilonu dert etme takıntı yapma sevdiğin yemekleri yemeye devam et
Aşkım günaydın ⚘⚘
Beni seven kimse yok ki 😂
izin ver seni deliler manyaklar gibi seviyim 😊😃
Çok teşekkür ederim mutlu ettin beni
bi düşün hemen hayır deme önce uzak aşk ilişkisi sonra tanışma flört dönemi yaşarız 😊
senle mesajlaşmak benide mutlu ediyor bende çok teşekkür ederim
içimden bir his ruh ikizini buldun diyor 😊
Ben aşka olan inancımı kaybettim ya rica ederim ne demek içindeki ses mi diyo
evet içimdeki ses diyo inancını kaybettiysen bunda suç biz erkeklerin çok üzgünüm 😔
Sen neden üzgünsün ben kötü bir şey mi dedim üzecek kaybettim inancımı çok canım yandı
bundan sonra çok dikkatli olursun
Dikkatli olacam başka çarem yok nereye kadar üzüleceğim böyle
çokmu kötü olaylar yaşadın
ruhuna ve bedenine zarar veren
Evlilik yolundan döndüm kandırıldım sonra en yakın arkadaşımla beni aldattı daha ne olsun
pişmiş tavuğun başına gelmeyen senin başına gelmiş bu olaylar seni biraz delirtsede haklısın
şu an evli olup bebeğini emziriyor olabilidin
Bayağı yaralandım ya 5 senem boşa gitti
kıyamam sana senin moral ve şefkate ihtiyacın var bundan sonra güvenmende zor olucak
şu an yaralı güvercin gibisin
Şevkat moral ben çok yıprandım aileler bile tanışmıştı şimdi evli birde çocuğu var sen düşün gerisini yaralıyım ya
seni anlamayan zaten insan değildir
kendini toplaman gerek hayat devam ediyor
imkanın varsa kısa tatile git kafanı dağıt
Ben insan sanmışım ya iş bakıyorum çalışmam lazım belki öylelikle kafam dağılır
evet çalışmak sana iyi gelebilir ama iş yorucu olmasın
Depresyonda olduğun içinde kendini güzel bulmuyorsun
kendinle barışsan kendini bi sevsen bundan sonra hayata olumlu bakabilirdin
Bir kaç yere sivimi bıraktım bakalım haber bekliyorum belkide haklısın kendimi güzel bulmuyorum önceden güzel bulurdum şimdi bulmuyorum yorucu olmayan iş yok ki her işin Kendine göre bir zorluğu var
kabul edersen arkadaşın olmak istiyorum üniversite okudunmu var mı mesleğin iş tecrüben hayırlısı olsun maaşın olunca alışveriş yapmak gezmek seni rahatlatır
Olabilir üniyi kazanamadim hemşirelik istiyordum olmadı inşallah bakalım
sende hemşire tipi var
Bende mi hemşire tipi var 😌
yemin ederim var istersen anket yap oranı öğren 😊
Sen yanakların tatlı beyaz güzel ve parlak olduğu içinmi kendine çirkin diyorsun
Biraz tombul olduğum için çirkin diyorum kendime iltifatın için teşekkür ederim
sana hergün iltifat ederim ama sen yinede kendini beğenmeyeceksin
2-3 dilim kepekli veya tam buğday ekmeği yersen incelip zayıflarsın tombul olman suç degil
Çok teşekkür ederim sıkılmazsın her gün iltifat etmekten suç değil evet egzersiz yapmam lazım benim moralimi biraz da bozan saçlarımın kısalığı saçımın uzaması için önerebileceğin bir şey var mı
soğan suyu kürü yap veya saç uzaması dökülmemesi için çinko hapı kullan aile hekimine rica et yazdır
saçların normal görünüyor döküldüğü farkedilmiyor
Sogan suyu iyi geliyor mu tamam denerim bunları normal mi görünüyor benim moralim bozuluyo ama kısa
zamanla uzar bozma moralini tarifi öğrenmezsen sana yazarım
Uzar mı sence saçlarım sen bana söyle başka ne tarifi olabilir uzun ve düz olmasını istiyorum
ilaç içmede sıkıntın yoksa çinko hapını tavsiye ederim ikisindede saç uzar ama soğan kokusu seni rahatsız edebilir
Çinko hapı bir şey yapar mı nasıl o saçlara iyi geliyo mu
ÇİNKONUN SAÇ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
Çinko, saç dokularının inşasında ve onarılmasında etkili bir rol oynar, foliküllerin etrafındaki yağ bezlerinin sorunsuz çalışmasını sağlar. Bu mikro besin maddesinin eksikliği genellikle saç dökülmesine ve incelmesine yol açar.
Çinko saç dökülmesine iyi gelirken aynı zamanda büyümeyi de kontrol eder
internetten bakıp araştırabilirsin ben sana zararlı birseyi asla tavisye etmem
Çok teşekkür ederim insan gibi insan olduğun için ben gözümden ameliyat oldum ya onun için gözlerimi arada kapatıyorum damla sıktıktan sonra
teşekküre gerek bile yok insanca konuşuyoruz sen telefona çok bakma gözünü yorma ben gerekirse sana günde 1-2 mesaj yazarım
rica ederim fikir vermekten başka bisey yapmadımki
gözlerine çok dikkat et temiz tut elinle dokunma mikrop kapmasın damlalarınıda düzenli saatinde kullan
demek dünyada hala insan gibi insanlar varmış arada bakıyorum ben kendimi yalnız hissediyorum biraz ondan olsun fikir vermen ve beni dinlemen bile güzel dikkat etmeye çalışıyorum yanıyo bayağı bi
kötülerin varolduğu gibi iyilerde dünya varoldukca olucaktır tamam dinlen sen yorma gözlerini
sanalda bi insana nekadar güvenirsin bilmiyorum ama sen kal dediğin müddetce yanında olucam
hiçbirşeye kafanı takma geçmişide zorda olsa unut günler geri gitmiyor ileri gidiyor sende ilerisini geleceği düşün önce saçından başladık inşallah moralinide düzeltiriz
Haklısın aynen öyle arada bakıyorum tele saçımdan başladık evet düzelmeyi çok istiyorum çok yıprandım çünkü çok sağol
Engel ya da takipten çıkmıştır
Engel yok bence eğer öyle olsa hesabına giremem ve resmini göremem takipçilerine kadar görebiliyorum
Ayarlara bakarmisin bi değişiklik var mı
Ne yazacam ayarlara
Gzlilik yerine bak mesajlar kısmına filan
Mesela benjm attığım mesajlar duruyor silmedim takip istegi de atılıyor takip isteği atınca attığım mesajları görüyor mu o kişi
Evet atmasan bile tkb görünüyor
Takip isteği atınca direk attığım mesajları görüyor o zaman
Evet görüyor
Teşekkür ederim çok sağolun
Sende sağol nedemek pazar çantası mi taşıdık eve 😉😉🙏
Olsun o kadar soru sordum yazdınız vaktinizi aldım sağolun
Estağfurullah ama Sana bi tavsiyem var tkb edrmsn beni
Ne tavsiyesi
Karşılıklı takip olmadığı sürece mesaj gitmiyor
Mesaj gitmiyor o zaman tamam teşekkür ederim görüşünüz için :)
Rica ederim
Peki ben takip isteği attığım zaman gönderdiğim mesajlar gidiyor mu o kişiye
Hayır dediğim gibi karşılıklı takip olması lazım
Takip isteğimi kabul ettiği zaman da mı görmüyor mesajları
Görmez yeni mesaj atman lazım
Tamamdır çok teşekkür ederim çok sağolun
Muhtemelen engellendiniz hocam
Kim engelledi senin gibi bir güzelliği
Tiktok kullanmıyorum
Tamam
tiktok tayfasını zehirlemek lazım
Neden öyle dediniz :)
dünya daha güzel bi yer olacak
aslında haklısınız
o zaman bu akşam buluşuyoruz değil mi? sana yemek yapayım?
Teşekkür ederim
Rammstein-Engel
Engellemiş mi oluyor ama takip isteği atabiliyorum