Kısaca: Kendimden çok sevdiğim kadın, beni bırakıp bir başkasına gitti. Neredeyse 2 aydır konuşmuyoruz ve ben bunu kaldıramıyorum. Bu 2 ay bana zulüm gibi geçti ve ben artık bu acıyı çekmek istemiyorum.
Fiziksel olarak her şeye sahibim ama ona sahip olmadıktan sonra hiçbir anlamı yok. Hayatımda karşıma çıkan tüm sorunlara çözüm üretebiliyorum bulabiliyorum ama buna bulamıyorum.
Fiziksel olarak her şeye sahibim ama ona sahip olmadıktan sonra hiçbir anlamı yok. Hayatımda karşıma çıkan tüm sorunlara çözüm üretebiliyorum bulabiliyorum ama buna bulamıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Neden bir kadın için hayatına son vereceksin sence bu yaptığına değecek mi duyguların kararlarında ağır basıyor bence bu süreçte
ne pompa çekiyordur şimdi ona sevgilisi.. Sen de burada ezik ezik takıl allahın soğan erkeği seni..
Sağol kardeşim sağol eyvallah
https://www.youtube.com/watch?v=uVTUDXH4N3k
modernize etmiyorum fakat tate kardeşler boş değiller şu videoda kadınlar hakkında bir şey söylüyor onu dikkate al kendine acımayı bırak güçlü kalmaya devam et hadi bakam
2:33 ten başla
Hocam bunların hepsini izledim inan. Elime kağıt kalem alıp ciddi ciddi izledim. Bu redpillcilerin podcastleri videoları her şeyi. Ama yine de ben onu atlatamıyorum
senin yaşın kaç onun ki kaç
Ben 23 - o 20
Psikolojik destek alarak
Değer mi
Hiçbir fikrim yok. İlk defa ayrılık acısı da çekmiyorum daha kötü ayrılıklarım olmuştu ama böylesi bir acıyı kaldırabilecek durumda değilim. Çok sevmiştim be onu.
Özelden yazsana