İlişkiniz bittiğinde size yakışanı mı yapıyorsunuz yoksa kabullenemediğiniz durumları mı sorguluyorsunuz?

İlişkiniz bittiğinde size yakışanı mı yapıyorsunuz yoksa kabullenemediğiniz durumları mı sorguluyorsunuz?
İlişki bitme aşamasına gelmeden önce tüm çabalar gösterilmiş ve sorgulanmıştır zaten. Kendi adıma konuşmalıyım ki, 2 milyon mal varlığı ile girdiğim evden sadece çocuklarımla çıkmıştım. Çünkü elimden gelen her şeyi yapıp, aslında yol vermem gereken noktada kaderimi değiştirmeye çalıştım. Allah'ın şefkatinden ve merhametinden öte bir şans vermeye gerek yokmuş 🙂 Ama konu o kadar derindi ki 36 ay iliklerime kadar beni, ailemi ve tüm çevreyi yaktı, perişan etti bizi kumar illeti...
Bitince sorgulamaya gerek yok. O evreye gelinceye kadar sorgulamak gerekir ki gidişat sezilir duruma göre tepkiler verilir bitmesi istenmiyorsa sorunlar çözülmeye çalışılır. Bitmişse bitmiştir zaten düşünmenin bir anlamı yok her iki tarafta kendine yakışanı yapmalı. Anıların, verilen emeğin, iyi kötü günlerin hatrına saygı duymak adına bilhassa çirkinleşmemek gerekir.
Sorgulamayı bırakıyorum, çünkü sorgularsam daha da iğrençlikler çıkar ortaya, ben şu sebepten bitirmişsem zaten içimde bir şüphe yok emin olduğum için bitirmişimdir. Daha da sorgulamak gereksiz. Hayatıma bakar keyfimi sürerim
İlişkim bitse bile düşüncelerim bitmez. Sadece kabullenmediğim durumları değil, her şeyi sorgularım..
Cevap
6Cevap
Kendime yakışına yaparım
bittiyse bitmiştir
bunu sorgulamak bence anlamsız geliyor ha zoruna giden bir şeyler olur elbette insanız bunu da kendi içimizde çözmeliyiz bence..
Normal bir ayrılık olunca sineye çekmek en güzeli..
Bir de anormal sebepler var.. O zaman bağlasalar susmam.. 😄
Anca biraz üzülürüm biraz sitem ederim kabullenirim vazgeçerim
Hiç sevgilim olmadı ama olsaydı da öyle ısrar etmezdim.
Aklımda binlerce soruyla sessizce çekip gidiyorum ve bir daha arayıp sormuyorum
Kendime yakışanı yaparım.. Üzerine düşünmek ya da sorgulamak zaman kaybıdır..
Bana yakışanı yapıyorum 😂
ilişki biterse sorgulamam..
Bana hersey yakışıyor
Ağzıma ne gelirse onu savuruyorum karşıya
Kendime yakışanı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?