Vizyon sahibi bireyler yorum yapabilir mi lütfen?

İstanbul’u tv den görmüş hayat bakışı olmayan yobaz kesim yorum yapmazsa sevinirim kaç tefadır soruyorum aynı konuyu bir türlü aklı başında yorum yapan olmadı çünkü…

Üç dört gün önce bir ajansa gitmiştim bu konularda biraz bilgiliyim, kayıt için daha doğrusu fotoğraf çekimi için 500 TL istedi kadın vermeyeceğimi söyleyip ayrıldım sonrasında ertesi gün beni bir beyfendi figüranlık işi için aradı bu normal çünkü herkesi arıyorlar ben de figüran olarak gitmeyeceğimi söyledim ve bana zaten seni migros reklamına önereciğim bana birkaç fotoğrafını atar mısın dedi ben de attım olanları. Bu arada ben bu adamı görmedim o beni görmedi yani ben kadınla görüşmüştüm kendisi orada yoktu. Bugün tekrar figüranlık için aradı ve ben yine düşünmediğimi söyleyince o zaman ofise bir ara uğra fotoğraflarını çekelim ücretsiz bir şekilde ya da biraz daha fotoğraf at dedi katalog gibi Bir çok fotoğraf görmek istiyor firmalar çünkü genelde dedi. Sonra da WhatsApp’tan yazmış seni bir karakter oyunculuğuna önereceğim hadi bakalım yapabilecek misin görelim diye. Benim anlamadığım şu bu kişinin bana yavşadığını düşünmüyorum çünkü kendisi beni görmedi muhtemelen oradaki kızlar beni söyledi ama neden bu kadar ilgilenildiğimi anlamadım orada kadın sıradan davranmıştı evet güzel bir kızım ama o o sektörde güzel olmak yeterli değil yani bir çok güzel kız var şanslı olmakla alakalı bu işler. Ben anlamadım ne görmüş olabilirler ki bende
Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu yanlışlıkla aşk ilişkilerinde sormuşum bu arada
Vizyon sahibi bireyler yorum yapabilir mi lütfen?