Bilgilendirme bitti.
Siteden birinden hoşlanıyorum, açılayım mı🧡?
Bilgilendirme bitti.
Aşkımız olay olacak..
Siteden birinden hoşlanıyorum, açılayım mı demişsiniz? açıl ya da açılma desek bizi dinleyecekmisiniz ki? Neden böyle bir soru sorma gereği duydunuz? Ne seni tanıyoruz, ne de onu. Kime kimin için evet ya da hayır diyelim ki?
@BirDerdimmmVar Bana bak 19 luk çakma çoluk çocuk müsvettesi ağzını topla Dede kimmiş görürsün. Neden buralara gelip ananıza avradınıza sövdürüp sövdürüp ortamı gerihakaretlere uğrayıp kin ve nefret yaratıyorsunuz ki? Hiç mi anne Baba terbiyesi, okul eğitim, Din ve Ahlak terbiyesi almadınız? Daha hayatın en başın da bu kadar bpş ve ahmak olarak yarın neyin kafası ile eş, anne, birey, vatandaş olacaksınız da vatana millete insanlığa bir faydanız olacak. Bu kadar ucuz ve basit olmanın nesi cazip a canımsın velet?
Olsun sen yine de açılsaydın 😂
Cevap
12Cevap
Açılabilirsin bence.
Bi drama iyi gider
Fazla olay çıkarmayın.
Açıl bence
Hiç komik değil. Hatta aptaallccaa
Aptalca olan neymiş?
Yaptığın
Gayet normal istediğimi yaparım soru sorarken sana mı danışmam gerekiyor?
Bende yorum yaparken sanamı danışacağım?
Sen bana böyle bir yorum yapma hakkına sahip değilsin. Sen başlattın ben de devam ettirdim yerini bilmen gerektiğini bilmiyorsan bu benim sorunum değil.
Sen kim oluyorsunda bana hak verip vermeme konumuna sokuyosun kendini. Bak yaptım yorumu. Kim engel olabilir.
Acil gitsin ne kaybedersin ya amannnn
Açıl susam açıl
Açıl gitsin
Açıl gitsin
Açıl gitsin
Acıma , yapıştır.
Nesinden hoşlandın
Durummuzu açıklığa kavuşturmalısın evet 😏
Açılırsan kapatması olursun
açılmalısın
Güzel
çay içebilirsiniz