Seni seviyorum diyip birkaç gün sonra benden ayrıldı. Bu kadar kolay mı değişiyor bir kadının duyguları?

1 yıllık uzak mesafe ilişkisiydi, ara ara tartışırdık ama hep tatlıya bağlardık, her defasında tartışmayı başlatan kız arkadaşımdı, birkaç kez ayrılıp barıştık, ama ayrılmaların hiç biri benden kaynaklı değildi, hep o bitirdi hep ben geri döndüm, en sonunda yine kültür farkı yaşar mıyız ileride mutsuz olurmuşuz öyle diyorlar diyip istediğim cevapları vermiyorsun mutlu olmazsam mutlu edemem diyip benden helallik istedi, bunu söylemeden sadece birkaç gün önce de evlenmek için neyi bekliyoruz falan demişti, ben hemen evlenmek istemeyince yine tartıştık koptuk, geri adım atıp ona ciddiye bağlamak için birkaç ay sonrasına tarih verdim, ne kadar çok tartışsak da seni seviyorum demişti, benden helallik isteyip bitirdiği tarihten 40 gün sonra kendi memleketinden başka bir çocukla evlendiğini öğrendim. Bu kadar kolay mı değişiyor bir kadının duyguları?

Seni seviyorum diyip birkaç gün sonra benden ayrıldı. Bu kadar kolay mı değişiyor bir kadının duyguları?