HIV, AIDS ve ex bilgisi olanlar bakabilir mi?

merhaba arkdslar esimin saçları dökülüyordu bunun icin beraber gittik doktora kan aldı sonrasında başka bir doktor geldi yani tam net açık konuşmadı çünkü kesin değil dedi süphelendiğim icin bir daha kan istiyorum 10 güne cikar dedi. Kendi kafamda kurmalarımla, arastirmalarimla basliktaki hastalıklara denk geldim. Doktorun ağzından sadece ex olma ihtimali var dedi ama kesin değil telaş yapmaya gerek yok dedi. Bu durum eğer ki eşinizle adet geldiği gün veya bittiği gün bile siz anlamadan içeride bir kan kalmissa bulaşma ihtimali cok yüksek dedi. Bende sadece aids biliyorum eve geldigimizde eşime baya kızdım yani başkasıyla birliktelik yasadin mi diye eğer oyleyse gerçekten birakirim. O da korktu baya yeminler yemini ediyo kızım valla kimseyle bir şey olmadi ben bile hala soktayim nasıl olabilir böyle bir şey diyip duruyor. Ama zaten henüz test sonucu belli de degil ama arkadaslar bu yani kısaca sorum aldatmak mı oluyor? Yoksa gerçekten doktorun dediği durumda da bulaşabilir mi? 10 aylık bebeğimde var. ya bende de onda da varsa ay korkuyorum iyice gebertymmi bu herifi smdi. Szce bu aldatmadan mı oluşan bi durum. Kendinden de cok emin eşim. Dünden beri basımın etini yiyor iyice araştır neymiş bakalım diye kendisi de korkuyor anlayamadım ya.
HIV, AIDS ve ex bilgisi olanlar bakabilir mi?