Alman usülü yapalım diyen erkeği tersleyen kız?

Yemeğe gittik hesabı ben ödedim çıkışta kahveye başka yere gittik hesabı alman usulü yapalım mı canım dedim. Moral sıfır kalktı hesabını ödedi ve çıktı arkasından gittim noldu dedim ben eve gitmek istiyorum dedi. Hesap olayına mı böylesin dedim yaa off tabiki de yani param yok desen ben öderim ama herkesin içinde gelen garsonun yanında bunu demen yerlerde ya dedi. Kizlara anlatmış grupta terket demişler. Habi bir çok kez hesabını ben ödedim ama bu ilk olayimiz değil birinde de markette bana ödetmek istemişti diyet için aldiklarini. Ayri geçin diyince ben kasiyere gülerek o zaten kendine hep diye nutuk çekmişti. Bu durumu aşamadik seni seviyorum çekicisin yakisiklisin ama şu cimriligin no yani kabul edemem ben böyle bir erkekle, Bu zamana kadar bütün erkek arkadaşlarım hesabimi ödedi hatta geçen kafede ingilizce için özel ders verdiğim beyfendi bana dediki benim oturdugum masada kadın hesap ödeyemez dedi eve kadar birakti. Sen gelmişsin üç beş kıytırık seyin hesabını yaptın ben böyle biriyle yapamam dedi sizce kim hakli

Alman usülü yapalım diyen erkeği tersleyen kız?