Kavga ettik 1 gün oldu wp den falan engellemiş bugün birsürü sms attım dönmedi normalden aradım direkt hat meşgul dedi, normal aramadan engellediği için mi bu şekilde oldu 2 sn çaldı sonra anında hat meşgul dıt dıt dıt dedi beni engellemiş mi normal numaradan
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Olabilir ama aramayı yazmayı kes merak içinde bırak bak göre nasıl yazıcak sana
Aşkım maalesef bizim ki öyle değil, hani yazma süründür diyorlar ya bizde o yok maalesef oğlak burcu, zaten bitti ben sadece içimde kalanları söyledim tiktok hesabını dahi kapatmış
Sen dediğimi yap erkekler gec pişman oluyor ama bunu buraya yazıyorum dönücek sürebilir ama dönecek
Ne oldu biliyor musun, kendisi kaç gündür benimle ilgilenmiyor, o benim ailem gibiydi bu yüzden ona herşeyimi anlatırım, telefonum bozuldu annemin telefonundan konuşmaya başladık, 2 gündür ne seni seviyorum diyor, ne sesimi özlüyor, benimle konuşmak için fırsat arayan insan kendini yırtan insan arkadaşıymışım gibi konuşmaya başladı, ben yine sesimi hiç çıkarmadım, gece normalde asla dışarı falan çıkmaz arkadaşları varmış evinde yok çorba içmeye çıkalım dediler gecenin 2 si, ne alaka yani zaten adam uyuyor her neyse ben orada da kavga ettim, ama bi görsen hani o 2 gün içinde ne seni seviyorum diyor ne de başka bir şey. Bende artık sıkıldım ama hala iyi konuşmaya devam ediyorum, son olarak ise eniştem ablamı dövmüş bende ona kavga etmiş ablamlar ablam buraya geliyo dedim falan çok kötüyüm diyorum dedim ki beni ara ben müsaitim, tamam dedi arıcam internetten çıktı aramadı en zor anımda yanımda durmadı, bende artık çok uzun kendimi açıkladığım bir mesaj attım, aradım aç mesajımı oku dedim, açtı beni aradı falan kendimi açıklıcam dedi bende istemedim açıklamasını arayacağım diyip beni nasıl aramaz bu nasıl bir ilgisizlik kac saat bekledi beni, diyeceği şeyde aniden uyudm nasıl oldu bilmiyorum falan derdi kesin sonra, bana wpden yazmaya başladı ordan engelledim, yalnız kalmak istedim üstüme geldi benim, sonra ağlamış vs çok kötüydü bayram nasılsın dedim iyi misin falan bayram diye birisi artık yok dedi daha da meraklandım aradım, çünkü eskiden de ayrıldığım da krize girmişti, sonra ben kendimi açıkladım ama asla laf sokmuyorum insanca açıklıyorum bana diyor ki ben bunu hak etmedim, neyi hak etmedin bayram kendimi değersiz hissediyorum dedim, ben yokum konuşmak istemiyorum vs dedi bana, ben hala yanlış anlamasın diye açıklamaya çalıştım sözümü kesti falan insan degilsin sen dedim kapattım, sabahta içimde kaldı çünkü ağlayıp ben bunu hak etmedim diyip beni manipüle etmeye çalıştı,
belki drama quen gibi gelebilirim ama gerçekten kendimi değersiz hissediyordum onunla, ve son zamanlarda sürekli ayrılıp barışıyorduk, çok emek çaba gösterdim. Birde diyor ki bana, sen benim bilinç altımdaydın aradın hemen açtım diyor, bi konu bizim için çok önemliyse uyumayız etmeyiz ya beni ara demişim o an aniden nasıl uyuyorsun? Allaha havale ediyorum cidden birde bana sana hakkımı helal etmiyorum, Allaha haval ediyorum dedi ya bakar mısın şuna sadece tek isteğim peşinden koşmak falan değil arayıp hakkımı aramak sadece bu, zaten artık yokum dedi asla ve asla bana mesaj atmaz o, hep ayrıldık ilk ben attım ve beni hiç engellemezdi gönderme falan atardı ama yok yani
Ona da belirttim şu an bu aramamı yanlış anlama ben sadece seni merak ettiğim için aradım dedim
Ama engellemiş beni sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında 🥺 evet çok uzun yazdım ama kimseye anlatamadım kimsem yok çünkü
Seni bir gün değerli hissedip ertesi gün değersiz hisseden de zaten bir bok olmazdı salman iyi oldu ona ulaşmayı bırak geri dönecektir
Evet engellemiş
boş ver koşma peşinden o koşsun senin için