Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah’ın insanoğluna bahşettiği en güzel nimetlerden olan duygular, sağlığa, ikili ilişkilere, sosyal hayata katkılarıyla insanı insan yapan en önemli değerlerdendir. Aynı zamanda insanı diğer mahlukat içinde üstün kılan zenginliğidir. Ağlamak duygusu da bu zenginliğe dâhildir.
03 Yorumla
Soran+1 yılŞükür elbette ama bu hislerin bizi bir şeylere ulaştırması gerekmez mi? Sadece çaresizlikte mi vurur?
Cevap sahibi+1 yılÖzlem duygusu insanı çaresiz, güçsüz, bağımlı ve muhtaç kılar. Bize sınırlarımızı ve her şeyi yapmaya muktedir olmadığımızı gösterir. İnsan sevgiye aç doğar ve kısa süreler boyunca bu açlık duygusu doyurulmuş gibi olsa da bütün ömrü boyunca öyle kalır.
Soran+1 yılTam olarak böyle hislerim..
En İyi Cevaplar
+1 yılAnkara oyun havalarında bile canının yanması
180 Yorumla- +1 yıl
Hem oynarım hem ağlarım 😁
Soran+1 yılAh be beni bir sen anlarsın 🚬
- +1 yıl
Ben de yanlış anlarım büyük ihtimal 😁
Soran+1 yıl😂 olduğu kadar olmadığı kader
- +1 yıl
Kaderde varsa üzülmek neye yarar büzülmek Merdo 😁😁
- +1 yıl
Kasiklarrrr 😁
Soran+1 yılAa baya eğlenceli oldu hiç beklemezdim 😂 kamyon arkası sözler en sevdiğim 😛
- +1 yıl
Benim de kamyonlar , böyle havalı tıs tıs gidiyorsun 😁
Soran+1 yılMükemmel bir insansın ❤️
- +1 yıl
Senin kadar mı ❤️
- +1 yıl
Allah'ım hasret mi cekcem yoksa 😁😁
Soran+1 yılAllah çektirmesin valla ne büyük dert imiş. Daha doğrusu problem orada işte dert değil ulan diyorsun ama dert oluyor zıkkım yük işte. Nasıl böyle olur aklım almıyordu, Allah yaşattı. Ama yani düşmanıma da vermesin bu neymiş ya.
- +1 yıl
Bu insan olmanın gereği , her şey zittiyla. Özlemin büyük olmasaydı nasıl anlarsın sevginin büyüklüğünü?
Soran+1 yılBu içimdeki sevgimi bitirmek zorunda kalırsam peki ya? Nasıl başedeceğim..
- +1 yıl
Bitecek ki zaten sana bağlı değil bu , hayatın olağan akisi. Takılıp kalmazsın. Kalırsan sevgi sandığın şey hastalığa dönüşür dostum.
Soran+1 yılOha aydınlandım. Aga ciddi müthiş birisin şaka maka neyin kafası bu 😅
- +1 yıl
Tecrübenin yetkin gücü kral , parayla satılmaz 😁
- +1 yıl
O zaman doğru mu anladim ben seni şimdi , yanlış anlarım sanıyordum 🤔
Soran+1 yılValla helal olsun. Sağlam duruş iyidir ben de öyleydim bir zamanlar 🥲 hiç iyi değilim şu sıralar yılgın yıkkınım ama toparlanıcam inşallah ah daha sürüneyim kalkcam 😅
- +1 yıl
Üstün basın toz olur sürünme , yaslanda soluklan 😁
Soran+1 yılYani sen anladın mı bilemiyorum onu ama ben seni anladım yani benim anlayacağım dilde konuştun o bağlamda anlaşmış sayılırız bence kral
- +1 yıl
Anlaşmak mühim kral yoksa bizle hasretten kivranirsin 😁
Soran+1 yılSoluklandım diye oldu böyle zaten ya. Yalnızlık gerçekten en güzeliymiş insan azıcık soluklanıp o huzuru tadınca tadı kaçıyor işte. Ne güzel güçlü kadın modunda dindik duran biriydim :( yine olucam gibi öyle de işte hoff üzerimden tır geçti mübarek öyle bir ruhani sakatlık.
- +1 yıl
Yalnızlık dozunda iyidir , dozu kaçırmamaya dikkat et. Umarım anlastigin , sohbetinden keyif aldığın arkadaşların vardır. Yoksa terapi terapi gezersin
Soran+1 yılHalledicez ya bir şekilde. Bu da geçecek elbet. Hem bu kadar kolay olması hem de bu kadar zor olması gerçekten insanın zoruna gidiyormuş.
- +1 yıl
😁😁 genelde her zaman üzen şeyler insanın zoruna gider
Soran+1 yılSevgi de geçecek demek he kral 🚬
- +1 yıl
Geçmesin mi kral? Ömür geçiyor. Takmiyormus gibi yap. burada sana yuruyenlerde flortles. Ruhunu kandır 😁😁
Soran+1 yılO da bana göre değil ya. Acımı yaşayayım bari iyice , belli ki bunu da atlatınca bir daha bir şey hissedemeyeceğim ben 😅🥲
- +1 yıl
Benim dediğimi yaparsan hissetmezsin. Acini yasarsan yine seversin. Bence de acını yasa sonra yine sev. Sevmek güzel. Yalnızlık kötü. Taş olsa çatlar yalnızlıktan
Soran+1 yılİnsan sevdiği gibi sevildiğinden emin olamıyor bir türlü. Biz kadınların en büyük problemi bu sanırım.
- +1 yıl
Fazla düşünüyorsunuz , bu kadar kasmayın. Ciddi adamlar içinden sever onun sevgisini acı çektiğinde anlarsın. Eğlenceli olanları da eğlenmek için sen yetiyorsan ona o zaman anlarsın. Diğerleri fludur zaten onlarda sosyal kelebek nasılsa sevecek başkasını da bulabilirler o yüzden çok guvenmezsin
Soran+1 yılEyvallah yine noktayı koydun kral 👑
- +1 yıl
🙂🙂
- +1 yıl
Bir sen kalmışsın gecenin şu saatinde saracak 😁
Soran+1 yılBen belli ki burdayım daha evet uyku haram nasıl olsa 😛
- +1 yıl
Şeytanın mesai saatleri başlıyor ama , tehlikeli olabilir buralar 😁
Soran+1 yılŞeytan bana işler mi hey yavrum hey buraları ıslah etmek benimle başladı ahshshd önümüze gelene bin tekme modunda örgütleniyorum yav burada 😅
- +1 yıl
Rahibe Teresa misali hem yalnız hem imanla 😁
Soran+1 yılDoğruya doğru 😅 asla işim olmadı boş işlerle. Buna da takılmasaydım iyiydi de işte 😅 düştük bir ağa bakalım çıkabilecek miyim acep
- +1 yıl
Yok be bura tehlike , böyle senin gibi gizliden çakıyor soruyu sonra tam bir özgürlük , tam kendin olarak basıyorsun muhabbeti. Baya iyi düşünmüş namissizlar 😁
Soran+1 yılO da tam şeytan işi hee. Ben sadece bu kalıcı olmayan hissin kalıcı kalmasını istemediğimden gizli sormuştum konu nerelere geldi 😅😅😅
- +1 yıl
Aynen güzel muhabbet oldu , reel de olsa ne tanışırız ne de bu kadar sohbeti ederiz işte. Buranın pustlugu tam burada 😁
Soran+1 yılEvet yani ben üzgünken biri karşımda angara havasından bahsetse çoktan kaçmıştım 😂😂😂😂
- +1 yıl
Yok be emin ol kacirmazdim , açardım karşılıklı oynardık. Nasılsa sinirlerin bozuk aglar oynardin deli gibi 😁
- +1 yıl
Kacmazdin
Soran+1 yılO da doğru 😅 bulmuşsun duygusal boşlukta kızı eğlen dur oh valla 😂 ben de dimdik durucam banane banane ühühü 😭
- +1 yıl
Ya bu boşluk hissi gerçek mi. Bı kadın bosluktayken nasıl oluyor? Hani bı omuz ver ağlasın sonra oradan yürürsün diye bı muhabbet var doğru mu
Soran+1 yılYani şahsım adına söyleyeyim asla doğru değil. Kimsenin yerini dolduramayacağına inanıyorum şu an hele. Ama olaya genel anlamda bakacak olursak şöyle bir payı var hani bu his geçtiğinde insan kötü zamanında yanında olanı hep yanında olacak da zannedebiliyor. Gerçekten insan psikolojisi yasaklansın artık bu ne iştir ya 😅
- +1 yıl
Ben her zaman yanında olmam kral net. Baştan anlaşalım 😁 niye suçu ne hem bozuyorsunuz hem şikayet ediyorsunuz 😁
Soran+1 yılBaştan dürüst olmak şart tabi 😂 en saçma gelen durum da bu zaten ben sana burada başka bir adamın verdiği acıyı anlatıyorum kendimi kötü hissettim işte böyle olunca o yüzden gizlilik pek hoj şu an 😂 böyle normal yorumlarda falan denk gelince de ben olduğumu çaktırmam inşallah 😂
Böyle yıldızı düşük biri değilim işte o yüzden zoruma gidiyor bu halimi görmek. Çünkü hep dalga geçerdim ne gerek var böyle olmaya diye. Hay büyük konuşan ağzıma. Neyse işte aldım ağzımın payını artık daha da büyük konuşmam inşallah.- +1 yıl
Gel ben sana çay yapayım. Senin kafa gitmiş. Çok yukleniyorsun kendine. boş ver ya bugün vardı yarın başkası olur. Acı çekmekten bu kadar şikayet acıyı arttirir
Soran+1 yılHayır genç de değilim öyle ergence olsun ki 27 yaşındayım yani düşün ilk defa başıma geliyor çünkü hep gencim güzelim tadında erkekleri terslemişim hiç düşmemişim ki ağına kimsenin.
Öyle valla anca çay ısıtır bu saatten sonra içimi 😂 Allah razı olsun- +1 yıl
Bende gencim yaausukluyum dedim kimseyi reddetmedim 😁😁 sende öyle yapacaktın , hata etmişsin 😁
Soran+1 yıl😂😂😂 bilemedim işte kral zamanında artık benden geçti. Ben de anca böyle sizlerin tecrübelerinden faydalanırım 😛
- +1 yıl
Memleket nere kral , nerenin citiriydin sen 😁
Soran+1 yılEn büyük memleket bizim memleket diyeceğim ama onu da ciddiye alıp Konya dersin diye korkuyorum o yüzden saçmalamayı kesip İstanbul diyorum 😅😂
- +1 yıl
Ama konya 😁😁😁 o zaman unutmam kolay olur , döne döne unutursun 😁
Soran+1 yılKonya: beni bu mention dan çıkarın 😂😂😂
- +1 yıl
😁😁 sesli güldüm lan 😁😁
- +1 yıl
Ne iş yaparsın sen tee istanbullarda
Soran+1 yılHihihi Gül Gül gardaş ağlayacak değiliz ya hep 😂
Soran+1 yılTasarımcıyım hayal gücümü genelde böyle şeylerde kullanırım işte 😅 hayal kırıklıklarım umarım etkilemez beni ühü.
Soran+1 yılTeee istanbullarda derken sen nerelerdensin kral 👑
- +1 yıl
Ben baskentteyim kral , biliyorsun Bilge adamlar hep buralarda 😁 Yılmaz erdoganinda dediği gibi kârın güzel yağdığı ama insanların tadını çıkartmadigi memleket 😁
- +1 yıl
ben hem takım elbise giyiyorum ya yoksa sana bı sipariş geçerdim ha 😁
- +1 yıl
Bu nujen sana niyeti bozmuş ha 😁😁
Soran+1 yılMemur life He Allah kolaylık versin 😅 öyle dedin yine hüzünlendim yav. Kar özledim şimdi de ❄️ hakikaten de Ankara’ya her geldiğimde kış günü idi ve karlarla kaplı idi ve bomboş idi. Gerçi bayadır gelmemişimdir de.
Soran+1 yılAyrıca kıyafet demedim , mekan tasarlıyorum kral 😅 o lazım olursa sipariş geç çekinme eheheheh
- +1 yıl
Oo geliyor musun kral buraya , gel tabi, Cinnah yokusundan altınıza bir naylon alırız hemde pitpirli sonra Kızılay'a kadar kayariz 😁
- +1 yıl
Kral uyudum mu
Soran+1 yılUyumuşum ya siteyi bozduk bekle bekle sıkıldım tabi
- +1 yıl
Bul beni Ankara 'ya gelirsen , eğlenceli oluruz beraber 😁
Soran+1 yılDur daha burada zor bulduk ona da bırakmadılar eğlenelim site çöktü görmedin mi 😅 Ankara’yı başımıza mı yıkacağız ahshshs
- +1 yıl
Ya beni ki usulen söylenen bı şey , gelirsen misafirim ol işte 😁
Soran+1 yılSağolasın varolasın gardaş 😅
- +1 yıl
Hocakal 🫂🫂🫂
Soran+1 yılAa şimdilik ya, modumuzu yakalayalım yine sohbet ederik
- +1 yıl
Akşam yakalarız , işlerim var. Malum doğdu güneşim , benim de modumu yakalamam lazım 😁
- +1 yıl
Bak bakem buraya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 270,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHayalleri düşünmek bana göre
00 Yorumla
+1 yılHayaline kânmak için uyuyorum
Yoksa gelmiyor yorulan beynin uğultusu
Uğultuda seni buluyorum10 Yorumla
+1 yılSusuz kalan bir kalbi yeniden can suyuna kavuşturan duygu sevgidir, onu tekrar kurutansa özlem.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir daha göremeyecek olmanın korkusuyla umut edip beklemektir
044 Yorumla
Soran+1 yıl👏🏻👏🏻👏🏻😭
Cevap sahibi+1 yılO derece mi?
Soran+1 yılGaliba 😭
Cevap sahibi+1 yılAğla ağla acilirsin. Aglaman bitince de elini yüzünü yıka soğuk su iç sonra da yat zibar 😅😅
Soran+1 yılEyvallah gerçek hayattan bir kesit 😅
Cevap sahibi+1 yılSırlar dünyası oyunculuğu mu bekliyordun benden 🤭
Soran+1 yılAzıcık pışpışlayıp olur öyle geçecek deseydin de olurdu 😅
Cevap sahibi+1 yılKadınlarda etki bırakmazsam bana gelen kadın kalmaz ki 😎😎
Soran+1 yılÜüühühühühü diye şımarık ağlayasın geldi ama bil bakalım göz pınarlarım neden kurudu 😂😅
Cevap sahibi+1 yılUykusuzluktan mi
Soran+1 yılO da var , günlerdir ağlamak da var, saçma sapan haller bitti dönüşüm muhteşem olacak demi olur dimi 😅
Cevap sahibi+1 yılDönüş nereye?
Soran+1 yılKendime
Cevap sahibi+1 yılSonra başlasın yine manita aramaları 🤭🤭
Soran+1 yılBen aramam onda sıkıntı yok da o ararsa zor direnirim sanırım 😅
Cevap sahibi+1 yılHemen atlarsin yani kucağına
Soran+1 yılAşkolsun ben öyle bir insan mıyım ahshsshdh
Gerçekten insan psikolojisi iğrenç bir şey ya şu an dönüp teklif etse evlenmeyi bile kabul ederim sonra yarın yine terkederim çünkü düşünmüyorum sjsjdjdjd
Cevap sahibi+1 yılBen içindeki yaramaz kızla konuşuyorum. Sen ağlamaya devam et 🤭🤭
Soran+1 yılDur şimdi onu karıştırma zaten ortalık karışık bir o eksik 😅
Cevap sahibi+1 yılBen yaramaz kızları seviyorum vıcık vıcık sulu gözleri değil 🤭🤭
Soran+1 yılYav işte nasipsizsin sen de işte. Ömrüm boyunca ağlayıp sızlamamışım ilk defa yapacam gelmişsin karşıma üstüne bir de su iç diyorsun bana hain erkek 😅
Cevap sahibi+1 yılÖpeyim gecsin mi deseydim öyle kuru kuru 😅😅
Soran+1 yılGeçmiyor geçmiyo ühühühühü 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılNe yapam hı ne yapam?🤭
Soran+1 yılYapacak bir şey yok ühü 😢
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler mi diyem o zaman ne diyem
Soran+1 yılİyi mi geceler sahi 😅
Cevap sahibi+1 yılDavet mi edeyim seni kendime ☺️
Soran+1 yılÖyle dokunaklı dokunaklı mevzuya girip; Bir daha göremeyecek olmanın korkusuyla umut edip beklemektir demesini biliyorsun anca🥲
Cevap sahibi+1 yılKoş gel bekliyorum
Soran+1 yılBeni bekleme benden bir cacık olmaz şu an hala 😢
Cevap sahibi+1 yılEn güzel tat şu an çıkar ama
Soran+1 yılHazır düşmüşsün düşene de bir tekme ben vurayım mı diyorsun 😂
Cevap sahibi+1 yılHayır tabiki. Bırak da o kısmı ikimizin sırrı olsun 😉😉
Soran+1 yılSağol sağol bu ahlaksız teklifini değerlendirmeye dahi almıyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılBen uyumaya gidiyorum o zaman
Cevap sahibi+1 yılİyi uykular demek yok mu
Soran+1 yılİyi mi uykular ajsjsjajajsf
Cevap sahibi+1 yılGel diyorum gelmiyorsun uyumaya gidiyorum benim için rahatlık istemiyorsun
Soran+1 yılBenden bir cacık olmaz işte aga
Cevap sahibi+1 yılBen yoluma gideyim sen de seni bırakan herifi düşün dur o zaman. Artık bu saatte kimlerle ne konuşuyorsa
Soran+1 yılUyuyordur be o saf. Biriyle konuşmayı bilseydi benimle konuşurdu zaten. Ayrıca ben bıraktım galiba onuna da neyse artık evet sonuç bu şekilde gelişiyor farketmedi pek.
Cevap sahibi+1 yılBenim teklifimin de süresi doldu zaten. Sana bol şans
Cevap sahibi+1 yılPşşştttt
+1 yılhmm şairane bir tanım yapayım o zaman
ne kadar özledin diye sorarsa şu cevabı verirdim:
özledim diyecek kadar...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İçimde ezilmiş çiçekler var...
10 Yorumla
+1 yılsoğuktan ellerin donmuşken ellerini yanan bir ateşe yaklaştırma isteğidir
00 Yorumla
+1 yılÖzlem kapıdan çıkınca başlardı benimkisi öyle bir aşktı sana
00 YorumlaSENSEDİM
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem