Hesabı gizli istesem de bakamam Peki sizce neden bunu yapıyor ara verelim dedi 3 haftadır bakmıyor profilimi herkese açık yaptım bakıyor ne zmzn hikaye paylaşsam anlamadım
Tanımadığı kızları ekliyordu sil diyordun yine eklemeye başladı ikazlarıma rağmen birkaç gün gtikren sonra yeni eklediklerini çıkart dedim üstüme çok geliyorsun ara verelim dedi Ben de bitirelim dedim kabuk etmedi bitirmeyi seni istiyorum ama kafamız birkaç hafta boş olsun s Dedi inanim mi
sen bir şey demesen bile tanımadığı kızları eklemesi çok saçma. buna laf etmek de en büyük hakkın yani sıkmış olmuyorsun. ara verelim dediğinde ayrılalım demekle iyi yapmışsın bence gözü korkmuştur ama keşke kabul etmeseydin ara vermeyi. ilişkide ara vermek çok saçma yani ben birkaç hafta gönlümce takılayım sonra sana döneyim demek gibi bir şey oluyor. böyle birisi sevse de hayır gelmez o sevgiden bence boş ver. yazarsa falan bakarsın duruma göre.
1 ay önce sevgiliyken farklı şehirde diye kışlık kavanozları gönderdim sonra tartıştık ara verdi m ndince 2 hafta sonra siirt fıstığı gönderdi bana bn de iade ettim belki kahvaltıda yemekte yerken rahat etmedi hak geçmesin diye gönderdiğini düşündüm açıkçası
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ay sakın yazma. Sen onunkine bakma, o devam etsin
Hesabı gizli istesem de bakamam
Peki sizce neden bunu yapıyor ara verelim dedi 3 haftadır bakmıyor profilimi herkese açık yaptım bakıyor ne zmzn hikaye paylaşsam anlamadım
Yazmanı istiyo ondan. Olta atıyo güya. Sakın tav olma
Anlamadığım hoşlandığından mı bunu yapıyor yoksa öylesine mi bakıyor sence hangisi?
Meraktan da olabilir
Tamam da merakın iki çeşidi var sevmeyen de merak eder hangisi sence
Bunu zaman gösterir. Sen tepki verme ve bekle
Sence nasıl olur ne düşünüyorsun
Tahminen
Ara için 1 2 hafta dedi 1ay oldu yazmadı
stalkluyor işte merak ediyor neler yaptığını. neden ara verelim dedi ki?
Tanımadığı kızları ekliyordu sil dedim baskı uyguluyorşum ara verelim dedi ama arkadaşlarını sil demedim tanımadıllarıydı yani
Tanımadığı kızları ekliyordu sil diyordun yine eklemeye başladı ikazlarıma rağmen birkaç gün gtikren sonra yeni eklediklerini çıkart dedim üstüme çok geliyorsun ara verelim dedi
Ben de bitirelim dedim kabuk etmedi bitirmeyi seni istiyorum ama kafamız birkaç hafta boş olsun s
Dedi inanim mi
Ara verelim dedi ama yine kızları eklemeye devam etti takip ettikleri arttı 50 tane
Stalkluyor merak ediyor onu anladım da iyi anlamda merak mı kötü anlamda mı sevdiği için mi
sen bir şey demesen bile tanımadığı kızları eklemesi çok saçma. buna laf etmek de en büyük hakkın yani sıkmış olmuyorsun. ara verelim dediğinde ayrılalım demekle iyi yapmışsın bence gözü korkmuştur ama keşke kabul etmeseydin ara vermeyi. ilişkide ara vermek çok saçma yani ben birkaç hafta gönlümce takılayım sonra sana döneyim demek gibi bir şey oluyor. böyle birisi sevse de hayır gelmez o sevgiden bence boş ver. yazarsa falan bakarsın duruma göre.
Ben de arar verirsen bitiririz dedin kabul etmedim yani
1 ay önce sevgiliyken farklı şehirde diye kışlık kavanozları gönderdim sonra tartıştık ara verdi m ndince 2 hafta sonra siirt fıstığı gönderdi bana bn de iade ettim belki kahvaltıda yemekte yerken rahat etmedi hak geçmesin diye gönderdiğini düşündüm açıkçası
orada mısın
Hayatına devamke
Neden böyle yapıyor peki
merak ediyordur
Sevdiği için mi merak yoksa öylesine bir merak mıdır
Öylesine meraktir
Haklısın
Seviyor seni
Neden böyle dedin