Hayır bulamadım güvenim azaldı dün 2.5 aylık kız arkadaşımın nişanlısı olduğunu öğrendim hatta nişanlıyken benle konuşuyor düşün telefonu yakalatmış yanındayken ben nasıl güveniyim bana söyle yeni aşka?
haklısın ne diyim :/ en azından zararın neresinden dönersen kar :/ İnşallah bulursun düzgün birini ama zor artık evlenmek :(
Evlenmeyi düşünen var tabiki ama doğru insanı bulabilen var mı bilmiyorum.
Çok nadirr sanırımm. İnşallah bulursun
evlenecek kiz veya erkek kalmadi yok yani
daha dogrusu evlenecek kiz yok hepsi delik desik
Çünkü her şey normalleşti :/
normallesen ne kizlarin delik desik olmasi mi?
o halde kimse evlenmesin herkes herkesle yatsin surekli sevgili degistirerek aldatacak sevgilinin evlenmesinin bir anlami onemi yok
Haklısın kızmak ta çocuklarımızı internet yetistirdikce böyle hersey normalleşti , örf adelerimizle büyüyen çocuk yok 😞 günahı sevabı haramı helali bilmiyorlar
namus onur kalmamis ki insanlarda bu durumun duzelmesinin imkani yok zira gittikce daha da kotuye gidiyor gomlek degistirir gibi sevgili degistiren birinden ne hayir gelir kuracagi yuvadan aileden ne hayir gelir her turlu ahlaksizligi serefsizligi rezilligi yapiyorlar rezalet durum bir de yabanci sevdasi cikti daha da vahim neyse yapacak bir sey yok bu konuda kabaca butun mahalle kizlarin ustunden gecmis rezillik midem bulaniyor yani
eskiden ekonomik zorluk vardi insanlar evlenemiyordu simdi de namus meselesi eklendi
kizlarda artik namus ahlak onur kalmamis acik sacik giyinip tahrik etmekten baska bir sey yaptiklari yok sonra da erkekler sapik musluman bir kizin vucut hatlarini belirgin hale getirecek giysiler giyinmesi normal midir? acikca tahrik degil midir davet degil midir? kendini bilen namuslu onurlu ahlakli kizlar yapmaz bunu her yerde rezillik genclik diye bir sey kalmamis baskalarina ozenti taklit kisilik yok namus zaten yok ahlak da yok durum cok ciddi bu durumda nasil evlensin erkekler neyse cok yazdim iyi gunler
Çok haklısınız Rabbim bizi bunlar yüzünden helak etmez inşallah :( Allah ıslah eylesin :/ Özgürlüğü kılık kıyafete vurup kandırıyorlar gençliği :/
Aynen
Cevap
7Cevap
Hayır daha o kadar aklımı kaçırmadım.
Hayırlısını dileyip yola devam etmek gerek. Çok iyi zannedilenin tersi ya da bunun tam tersi çıkabiliyor insanın karşısına..
Evet biraz şans işi oldu evlilikte o kadar masraf yap güven, değer ver sonra en ufak birşeyde adliye yolu tutan özgüvenli bayanlar görüyorum gerçek hayatta üzücü :/ Sebebininde çözümü çok basit :/ yazıkkk
kesinlikle bir kaç cümleye her şeyi sığdırmışsınız. Üzücü ve yazık cidden de :(
saygılarımı sunuyorum size..
Teşekkür ederimm :) Hayırlı olsun hakkınızda
:) ben teşekkür ederim, başka sorular altında yorumlaşmak dileklerimle
bu işler nasip kısmet şeker oldumu olur olmadımı dünya güzeli olsan tırs gider.
Doğru insanı bulmadım maalesef
İnşallah bulursunn :)
Yok yok. 🙂
Bulsam çok istiyorum
inşallah bulursun :)
Bulamıyorum maalesef bur da evlenenler var bir ümit bekliyorum. d
İlginç odamı oluyor burada 🙂 hadi hakkında hayırlısı olsun 🙋🏻♀️
Evet defalarca şahit oldum paylaşanlar felan da oluyor arada
Hm ne bilim burada güvenmek daha zor dikkatli ol 🙋🏻♀️
Cok var
Bulan yok diyorsun yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?