Bir tane arkadaşım yüzünden flörte erkolar kapatılsın dedim. Bana uzayda bile olsak bizden olmaz demiş. Bu erkolar niye böyle davranıyor? Ayrıca erko ne demek :)

Bir tane arkadaşım yüzünden flörte erkolar kapatılsın dedim. Bana uzayda bile olsak bizden olmaz demiş. Bu erkolar niye böyle davranıyor? Ayrıca erko ne demek :)

Selam! Bu tarz soruları uzunca cevaplamayı çok seven biri olarak yanıtlamak istiyorum. Kızlardan bol bol duyduğumuz erkolar kelimesinin detayına biraz inelim. :) Erkolar kelimesi niye kullanılır diye merak ediyorsanız buyurun.
Erko genellikle son zamanlarda popüler olan ve aşko kuşko kızların çok fazla kullandığın erkek anlamına gelen terimdir. Erkek yerine direkt erko diyoruz yani. Sosyal medyada meşhur olmuştur. Erkolar da erkekler anlamına gelir.
Erko kelimesini kızlar genelde aldatan, kandıran, kadınlara obje gibi davranan yani kısaca karakteri bozuk erkekler için kullanıyorlar. Bu tarz erkekleri ifade etmek adına kullanılıyor.

"Erkolar kapatılsın" söylemi genellikle erkekler tarafından çok üzülen kızların tabiridir. Ara ara ben bile demiş olabilirim. :) Erkolar kapatılsın erkekler komple yok olsun, bu dünyada olmasın, kapatılsınlar anlamında düşünebilirsiniz.
Sevgilerle 💛!
Aptal ergen lafı. Saygı istiyorsan, sana karşı karı, dişi gibi saygısız hitaplar kullanılmasını istemiyorsan kullanmayacaksın, hele hele flörtüne sevgiline karşı asla. Ayrıca erkolar kapatılsın ya da erkekler kapatılsın ne @mk bu çocukça cinsiyet tartışmalarını ilkokulda yapıyoduk biz
Cevap
12Cevap
Ben adam olana adam derim digerleri erko maalesef. Bu devirde erkeklik, erillik azaldı baya erkek gibi erkek bulamadigimiz icin erko diyip geciyoruz.
@Koltain saolun🥺
Her insan aynı değildir abicim be istisna da olsa iyi adamlar da vardır
Türkçe dilbilgisi şart anlatım bozukluklarını falan öğren bence.
Bilmediğiniz birşeyin kapatılmasını neden istiyorsunuz
Bilmediğiniz birşeyi önce bu nedir sonra da bilmediğim bu şey neden böyle yapıyor gibi bir absürt cümle kurulmuş amaç? Komik
Erko Türkçe meali nedir?
erko nedir ya erko diyen kız kadar iticisi kırosu yok
bu tipler yeni mi turedi. erko ne ya
Yeni oluşum
yok olusunuzu dort gozle bekliyoruz.
Sanki siz çok farklısınız Hı 😾
Erkeklerde sorun yok sende sorun olabilir.
Erko diyene söylenecek tek söz bu
Erko ne ya
ERRRRRRKEK
O ne be
tabii efendim.
Erko kim ya
Hahahahahaha iyi demiş
Bilmiorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?