Sevgilinin kızlarla iletişiminin iyi olması?

Arkadaşlar mesela sevgiliniz dışa dönük biri iletişimi kuvvetli herkesle kolay kolay kaynaşabiliyor ve sıcak biri. Sınıfındaki kızlarlada tabii iletişimi iyi yürümek kur yapmak gibi düşünmeyin tamamen kendi karakteri öyle olduğu için masum yaklaşıyor hatta abla bacı diye hitap ediyor ama iletişimi iyi mesela birinin komik bi takıntısı mı var şakalaşıyor espriler yapıyor hımm bu takıntın mı var ilginçmiş demek yerine üstüne düşüyor şakalar yapıyor yakından ilgileniyor falan yani böyle samimi muhabbetler kurmayı takılmayı şakalaşmayı seviyor çünkü sevgilinizin karakteri bu hayatındaki kişi siz doğru ya da yanlış abartıyor ya da abartmıyor olabilirsiniz ama sonuçta rahatsız oluyorsunuz siz bu durumdan ama o bunu normal buluyor siz anormal ve size senin anormalin beni etkiliyor çünkü bu normal ben normalim insanlarla konuşmayı seviyorum kızlarla kadınlarlada konuşmayı seviyorum mutlu oluyorum ve takılıyorum laf atıyorum seviyemide doğru buluyorum diyor arkadaşlarımla mutlu olmam seni ilgilendirmez diyor. Yani bu durumda kim haklı ben mi çok cahil düşünüyorum elbetteki sınıfta ki normal kız arkadaşlarıyla böyle yakın muhabbetler kurabilir şakalaşabilir komik takıntıları bağımlılıkları varsa herhangi bir kızın aa ne ilginç demek yerine üstüne düşer falan bunlar normal mi ben mi abartıyorum yoksa hayatındaki kişi bunu garipsiyorsa dikkat edilmesi mi gerek?

Güncellemeler
+1 yıl
Asmsl
Sevgilinin kızlarla iletişiminin iyi olması?