Sizce yanlış mı düşünüyorum? Cimri mi?

Herkese merhaba. Ben 6 aydır nişanlıyım benim kafamı karıştıran bazı şeyler var mesela nişanlımın cimri olduğunu düşünmem. Kendisiyle çok dışarı çıkmayız daha çok evde vakit geçiririz ailemle. Bende, oda gezmeyi çok seven insanlar değiliz. Ama kırk yılda bir de olsa her çıktığımızda menüye her baktığında yok her şey çok pahalı zart zurt der buda benim sinirimi bozar ama bişey demem güler geçerim. Dün bir alışveriş merkezine gittik bi kaç eşya bakmaya. Yazın düğünümüz var çünkü. Neyse bişey almadık sadece baktık. Bana acıktın mı dedi bende evet dedim sonra niye yemedin sen ısmarlıcaksan bende yerim dedi yanında para var mı dedi bende yok dedim onları söylerken gülüyodu. Şaka yaptığını zannetti ama ben alındım. Neyse aldı yemeği surat asıyo dedim noldu niye yüzün asık her şey çok pahalı dedi. Bende dedim ki abartma alt stü bi yemek aldın dedim güldüm oda yok ondan bahsetmiyorum eşyalar falan dedi bişey demedim. ama surat asmaya devam etti. Bende haliyle sinirlendim. Sonra annemle tartışmıştım ben bi kaç gün önce noldu falan dedi öenmli değil boş ver dedim noldu dedi hatırlamıyorum dedim. Yemin et dedi yalan yere bende yemin etmedim. Anlatmak istemiyorum istemiyorum de dedi bende istemiyorum dedim. Yine surat asmaya devam etti. Neyse bende artık beni sinirlendirme dedim baya da söylendim oda bişeyler söyledi. Sonra ben buna dedim ki annem bana yediğim lokmanın şakasını yaptı 20 gün boyunca tek lokmasını yemedim. Seninde tek lokmanı boğazımdan geçirmicem artık dedim. Sonra hadi kalk gidelim dedi. Kalktık ama arkadaşlar kabul ediyorum arabada aşırı söylendim. Zoruma gitti o yüzden. Mesela şunuda anlatmak istiyorum. Bana evlenme teklif ettikten 2 ay sonra hep aldığı yüzüğü gördüğünde yok beni de bu yüzükte kazıkladılar falan diyo. Artık gına geldi. Konuşsam ne konuşcam, yanlış mı düşünüyorum. Boğazımdan tek lokmanı geçircem demem ağır mı oldu

Sizce yanlış mı düşünüyorum? Cimri mi?