Hayatınızı zindana değil cennete çevirecek insanlara şans verin👌🏻
Eğlenemediğiniz kişi ile evlenebilir miydiniz?
Hayatınızı zindana değil cennete çevirecek insanlara şans verin👌🏻
Eğlenmeden evlenen insanların,
sadece bir evi paylaştıklarını ve ev arkadaşı olduklarını düşünüyorum.. ➰
sizce doyasıya eğlenmeden evlenmek doğru bir karar mı? ⚡️

Simdi soyle bak olaya. Önce o senin bedenin kanunen senin mi? Evet istediğini yaparsın. ama O beden de ruh da Allah'a ait ise istediğini yapamazsın. Şimdi 36 geldim. Evet kız arkadaşım olsun istedim taptım istedim olmadı söyledim ağladım küfrettim ama asla kendi bedenim benim demedim.
Eğlenmek mi evlenmek mi? Istedigini yap. Evet keşke bir kızın elinden tutsaydım çay içsem gezsem... olmadı birisi yani.
Olmadı diye de bazen şükretmek lazım. Allah da bir şeyleri özlediğimi hissettiğimi biliyor. Sabır. Yani sen bakir erkeğim diye dalga geçerken birisi Allah'a hesap vereceğini düşünüyor
Eğer pek insan sevmeyen biriyseniz haklılık payınız var. İnsan seven kimseler evlendiği kişilerle belli bir süre sonra mutlu huzurlu bir ilişkiyi yakalayabilirler. İnsan seven kimseler karşı tarafı kendisini düşündüğü kadar düşünebilir haliyle karşı tarafı düşünen kimse karşı taraftan da karşılık alabilecektir.
Duygulara çok bel bağlıyorsunuz yapmayın. Ben yaptım pişmanım siz yapmayın.
Sevgili bile olmam ki önce böyle biriyle ilişkiye adım atmadan önce birbirimizi tanımak için zamana bırakırız ve zamanla her şey anlaşılır ona göre de bir karar alınır.
Soru güzelmiş. Eğlenemediğim biriyle ne evlenirim nede sevgili olurum. Hoş en ciddisini bile yoldan çıkarabilme enerjisine sahibim :D o konuda sorun yok. Ama sürekli hadi canlan artık diye uğraşamam kimseyle. Bunun için hayat çok kısa
Teşekkür ederim 🖤🌼
Aynen öyle insanın ruh eşiyle eğlenmesi geçirebilecek en kaliteli vakitler oluyor👌🏻
☺️💞
Teşekkür ederim güzelim 💞
Rica ederim balımmm💋
Cevap
30Cevap
Olmaz. İki kelime edemediğim, eğlenemediğim insanla evlenemem. Çocuk gibi eğlenebiliceğimiz, hadi kalk bugün şuraya gidelim diyecek bir ilişkim olsun isterim.
Hayır bu doğru bir karar olmaz
Evlenmem
Hayır tabiki mumya almıyoruz hayat arkadaşı seçiyoruz eğlence ve şakanın olmadığı bir ilişki toksik bir ilişkidir.
Türkiye’deki evliliklerin %80 toksik ve mumya ilişkilerden ibarettir
maalesef cehalet kafa cahil insanlar bitmiyor
Aynen
Evlenmek için evlenen o kadar çok ki anlat anlat bitmez. Oysa önce aşık olduğumuz için eş olmayı seçeriz. aşık isem zaten her konuda mükemmelliği yakalamışız demektir. Aşığım ile eğlenirim de evlenirim de.
Büyük konuşmak istemem ama eğlenebilmek , birlikte gülebilmekmizah uyumu önemli bence ve eğlenemedigim biri ile de evlilikte olmaz , arkadaslikta..
Eğlenmek lazımm görücü usulü gibi bir şey olur o şekilde. doyasıya beraber mutlu olunacak şeyler yapılmalı yapılcak çok şey var. Hem bunlar sevgiyi kuvvetlendirirr
Zaten eğlenemediğimiz kişiyle arkadaş bile olmadığımız için, olayın evlilik raddesine gelmesi imkânsız diye düşünüyorum.
That's the brain i want bro. (Bu arada Edebition gücün iyimiş radde falan asjkdnaks )
evlenmek için birçok kriter vardır benim için bunlardan en önemlisi dürüst sadakatli zeki ve yerine göre konuşan ve giyinen eş adayıdır.
Yanlış düşünüyorsun evlendikten sonrada eğlenebilirsin
eğlenemediğim adamla ne sevgili olurum ne de evlenirim
Hayır evlenemem. Öyle ciddi her şeye karşı biriyle gerçekten ömür geçmez.
Evliliği devam ettiren şey zaten anlaşmak. Eğlenemediğin biriyle evlenmek sıkıntılı.
Hayir kesinlikle evlenmem arkadss bile olmam eğlenemedigim kisiyle
Eğlenemedigim biriyle 2 saat bile geciremem değil evleneyim
Hayatın sıkıcı geçmesini istiyorsa o kişi evlensin 😊
İletişim kurabilmem ve eğlenebilmem gerekir..
Bu güzel bir bakis acisi ve bence olmasi gerekiyor yoksa yürümez
Neyse ki kimlerle eglenebildigimi biliyorum. 🤓🤓 İkizler burcu olanlar burada misiniz? Eğlence ikiziniz burdaa. 😄😄
Evlense bile o evliliğin uzun süre devam edeceğini sanmıyorum
Eğlence, bir ilişkide en önemli şeylerden biri benim için
Bunu tavsiye etmem..
Bu yüzden evde kaldık 😂
Çekilmez bir evlilik olur
Eğlence lzım yo
Asla ama büyük konuşmamak lazım tabi…
Yok eğlenemediğimle evlenemem
eğlence anlayışım pek uyuşmuyor ya
Eğlendiğim kişiyle de evlenmem
Hayır. Sıkılırım.
Büyük konuşmayayım ama hayır.
Evlilik doktorculuk oyunu gibidir 😅
Hayır hiç sanmıyorum
Ay ömür mü geçer öyle aman aman.
Hayır, yapamam...
hayır evlenmem sevgili bile olmam
evlenmem buz soğuk kalpliyi sevmem
Ben eğlenebildiğim kişiyle de evlenemem.
Evlenmem sanırım.
Seviyorsam evt. Ama seviyorsa eglenır yanı
Eğlenebildiğim için evlendim.
Hayır.
Çok zor ya
Hayır çünkü biraz zor olsa gerek.
Hayır
Evlenirim
Hayır eğelnceli olsun🤣
Hayır
Sanmıyorum ksjsksk
Hayir