Nereye gidelim derse orası hariç hiç bir yere gitmem çünkü o gün ilk buluşmam ve istediği yerde olacağımdan emin olmalıyım :D Ama ertesi günü ayrılırız buda öyle bir anım olur ya da unuttuğum.
Çok dolu bir yere starbucks gibi bir yere gitmem veya alışveriş merkezlerine de, daha özel bir yer olabilir ne bileyim kişiye göre bir Japon restoranı olabilir..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
23Görüş
Hiç düşünmedim ya bunu nikah dairesi diyeyim
Kalabalık yerleri tercih etmem. Sakin yer olmalı
İlk buluşmada eve gitmem organlarım değerli
İlk buluşmada gratise gitmem
İlk buluşmada kelleciye gitmem 😂😂 sayayım mı daha
İşkembeciye git ozmn. 😄
O da olmaz en fazla dürümcü olur :))
Kelleciye giden varmıdır ki.😄
Manyak mı yok dolu ilk tanışma içki masasında olursa sonu kesin kellecide biter :))
Al kellem senin olsun mesajı veriyor olabilir mi.😄
Aklımı aldın mesajı veriyor olabilir 😂
Aklını alan göz otuna versin emi diyesim geldi.😄
Nikah dairesine😄🤩Görücü usulü evlenmiştim😁🥳
Rahmetliye selamlar, diyesim geldi 😁
Pardon ya, gitmezsiniz diye sormuşsunuz😄 Alıveriş Merkezindeki fast food kısmına gitmem 😁
😄😄
Nereye gidelim derse orası hariç hiç bir yere gitmem çünkü o gün ilk buluşmam ve istediği yerde olacağımdan emin olmalıyım :D Ama ertesi günü ayrılırız buda öyle bir anım olur ya da unuttuğum.
Çok dolu bir yere starbucks gibi bir yere gitmem veya alışveriş merkezlerine de, daha özel bir yer olabilir ne bileyim kişiye göre bir Japon restoranı olabilir..
İlk buluşmada kimsenin evine gitmem, kız arkadaş ya da erkek arkadaş fark etmez. 🌸
Sevişmeye gitmem, dövüşmeye gitmem. İçmeye gitmem.🙂
alışveriş merkezi , otel. ev gibi yerlere gitmem gideceğim yerde sakin bir kafe olur
Ben kiliseye gittim akımın ucundan bile geçmezken 😂😂
Alışveriş Merkezine kesinlikle gitmem. Avm içerisindeki kafeye dahi gitmem. Mümkün mertebe sakin bir mekan olmalı.
Böyle ergenlerin takıldığı kalabalık yere gitmem açıkcası
Sesiz sakin birbirimizi duyabileceğiniz konuşabileceğim bir yer olması önemli
Buluşmanın kendisine 😄
Biliyordum böyle cvp vericeğini, hatta kendi cvbımı da detaya yazıcaktım da vazgeçtim.😄
Ahaha ne işim var zaten 😄
Her insanın ve ilişkinin dinamiği farklıdır, buna şuraya gidilir diye net bir yorum yapamayız
eve asla gitmem
günün herhangi bir öğününü yemeye gidilmez.😂
Otele herhalde 😄
Restrona gitmezdim
Tenha olan hiç bir yere ve eve.