Sürekli terk edip geri geliyor sonra yine terk ediyor. Bunun böyle olmasının sebebi aramızda sorunlar olunca sorunları çözmek yerine beni bırakıp gitmesi. Ve yine aynısını yaptığı için yine ayrıldık. Sorun olan şeyler incir kabuğunu bile doldurmayacak sebepler. Zaten artık onunla olmayacağını anladım. Beni istiyor olsa sorunları çözebilirdik bunu ona da söyledim. Olmayınca olmuyor dedi yani benden vazgeçmiş saçma sebepler yüzünden. O yüzden ben de bıraktım beni duymak istemeyen biri için konuşmak anlamsız. Ben ona çok şans verdim sonu hep aynı oldu. Şimdi size sormak istediğim şey, geri geldiğinde geleni hayatıma geri almayı istememem için hayatımda neleri değiştirmem lazım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılAçıkçası detayın hepsini değil sadece 1-2 satırını okudum ve anladığım kadarıyla sevgilin seni sevmiyor çünkü seven insan ne olursa olsun sevdiğinin yanında durur belki bir kez veya iki kez sinirden dolayı ayrılmak veya ara vermek isteyebilir her ne kadar olmaması gerekse de böyle bir durum olabilir ama bu süreklilik kazanmışsa ve her sorun da sorunları çözmek yerine seni terk etmeyi tercih ediyorsa seni sevmiyordur sen de seni sevmeyen bir erkek için üzülme ağlama onu sevmeye devam etme ayrıl gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya ben ne kadar güzelim ne kadar tatlıyım beni sevmiyorsa kendi keyfi bilir. Demek ki hayatının başka bir yerde daha mutlu olacağına inanıyor
En İyi Cevaplar
+1 yılGeri geldiğinde artık onu hayatına almamalısın her yerden engellemelisin iyi misin sen? yani buna müsade etmemen gerekiyor artık bu ne böyle geliyor 1 gün sonra ayrılıyor sonra tekrar geliyor tekrar ayrılıyor ayrı dünyaların insanısınız siz hiç bir verilen vaat artık eskisi gibi olmaz
033 Yorumla
Soran+1 yılEvet ve iyice saçmaladı. İlişkide sorunlar olur bunlar konuşularak çözülür. Ben aşka hürmet istiyorum. Böyle vicdansızca hareket etmek karşındaki seni seven insanı yakıp yıkmak olmaz. Ama bitiricem bu sefer. Zaten hep onun aklında kaldım bi şekilde. Hep pişman oldu. Ama adam olmadı. Bu sefer de geri döndüğünde geri dönecek bir yer bulamayacak karşısında
- +1 yıl
Şunu unutma hayatta kimse pişman olmaz senin yerine birini koyamadığı için geri dönmüştür sana senin yerine birisini koysaydı geri dönmeyecekti sana o yüzden artık onun geri dönüşlerini kendine bir umut penceresi olarak görme bu zamana kadar her geri dönüşünü bir umut penceresi olarak gördün yarım bıraktığın kapıyı artık tamamı ile kapatmalısın bir sonuç elde etmeyeceksin aynı hüzünleri ve aynı intikam duygularını bir bir yaşayacaksın nedenleri sebeplerini sonuçlarını teker teker sorgulayacaksın o yüzden onun kapısını kapat ve bir başka insanın kapısını aç artık ondan sana fayda gelmeyecek değişmeyecek hiç bir insan bir insana umut veremez vaat veremez verdiği vaatler insanın hayatını büyük ölçüde değiştiremez kısmi olarak değiştirecektir
Soran+1 yılEvet bu sefer "güzel bir şeyler olabilir mi acaba" diyerek başlamıştım. Ve evet teker teker yine sebeplerini ve sonuçlarını sorguluyorum. Ve hala öfkeliyim... Ona söylemek istediğim çok şey var ama susuyorum çünkü biliyorum ki faydasız kalacak. Sadece o geri geldiğinde hayatımda o kadar güzel adımlar atmış olmak istiyorum ki beni istemesi ya da istememesi beni hiç etkilemesin istiyorum. Onu tamamen içimden atmak istiyorum.
- +1 yıl
Zamanla artık
Soran+1 yılMerhaba. Şu an beni suçlayarak geri dönmeye çalışıyor. Yine beni vize haftasında üzecek misin falan gibisinden konuşarak geri dönmeye çalışıyor. Baktı ki benden ses çıkmadı. Sizce ne yapmalıyım?
- +1 yıl
Merhaba, kesinlikle ama kesinlikle mesajlarına aramalarına cevap vermiyorsun ne yazarsa yazsın suçlarsa suçlasın cevap vermeyeceksin her bir cevap veriş ona sunduğun bir umuttur o yüzden yapman gerekeni söylüyorum mesajlarına aramalarına cevap verme ne derse desin o konu artık kapandı.
Soran+1 yılhttps://www.hizliresim.com/d8m8o0c
https://www.hizliresim.com/i7quvc3
https://www.hizliresim.com/t2fdg1q
Konuşmalar böyle oldu. Artık umursamıyorum. Ben de soğumuşum en sonunda...- +1 yıl
Keşke cevap vermeseydin
Soran+1 yılO zaman hep kendini haklı görecekti
- +1 yıl
en büyük cevap sesssizliktir şu an o hayla kendini haklı görüyor değişen bir şey olmadı ki
Soran+1 yılGörsün. Olayın haklılıkla bir alakası yoktu. Bunu ikiniz de anlamadınız.
- +1 yıl
Sen anlamadın burada sen üste çıkma derdindesin konu kapanmış gitmiş artık o yazsa ne olur ki sen hayır dedikten sonra kendini üste görse ne olur şimdi cevap verdin kavga ettin de ne oldu yani yine aynı oysa cevap vermeseydin çok farklı olacaktı her şey
Soran+1 yılNe farklı olacaktı ya? Bir şeyin farklı falan olacağı yok. Ben onu çok alttan aldım sen bilmiyorsun. Arayı çok düzeltmeye çalıştım anlattım ama o bana mısın demedi. Bu sınırı çekmek zorundaydım. Ayrıca kavga etmedim dön de kendine bak dedim. Olayların farklı şekilde falan gelişmesini istemiyorum. Yeter ki herkes yerini bilsin. Ona haddini bildirmek için yazdım bıraktım
Soran+1 yılZaten yazmam bu saaten sonra ki gine görüldü atıp saldım
- +1 yıl
En büyük cevap sessizliktir o dönemlerde alttan almış olabilirsin alttan alışların o döneme aitti ve o zaman onu yapman gerekiyordu ve yaptın orada kalması lazım şimdi ise farklı bir dönemdesin o zamanların acısını şimdi çıkarmamalısın o zamanlar hep alttan aldım şimdi ağır konuşup kalp kırıcı laflar edeyim dememelisin her şeyi anında ve zamanında yapmalısın aradan zaman geçince değil yapmadıysan da orada kalmalıdır bundan sonraki mesajlara cevap vermezsin olur biter.
Soran+1 yılÇok ağır konuştuğum bir yer yok ona az bile söyledim. Alttan aldığımı anlamayıp hala üstüme çıkmaya çalıştığı için ona bunu bir kez göstermem gerekiyordu. Aradan zaman geçince dediğin şey 5 6 gün önce olan olaylardan bahsediyorum zaten. Her şeyin bir yeri ve zamanı var, baktı ki geri adım atıyorum yine beni suçlayarak dönmeye çalışıyor son mesajına bakarsan. Herkes hakettiğini er ya da geç bir gün alır
- +1 yıl
Ağır konuşma konusunda hıncını alma konusundan bahsettim sessiz kalmada alttan alma olmaz 1 gün bile olsa o anda çözmediysen 1 gün sonra o konuyu açmamalısın o anda bitirmelisin her şeyi sen burada geri adım atmıyorsun sen burada cevap veriyorsun sessiz kalarak konuşmalarda karşı tarafın seviyesine düşersin her bir cevap verişin onun seviyesine düşmene sebep olacaktır çünkü o kadar mantıksız saçma cevaplar verecek ki sen o kadar sinirlenip ağır konuşmaya başlayacaksın o yüzden diyorum sessiz kal sessiz kalmak en büyük cevaptır geri adım atmak değildir.
Soran+1 yıl1 gün sonra o konuyu açmamak ne kadar mantıklı
- +1 yıl
En doğrusu ve en mantıklı olanıdır tepkini yeri zamanında gösterirsen her şey olacağına varır
Soran+1 yılMerhaba. Olaylar en son sana anlattığım gibi kaldı. 8 gündür konuşmuyoruz. Hiçbi şekilde iletişimimiz yoktu. 2 gün önce numarasını sildim, fotom falan gözükmüyordu artık. Bugün saat 17 gibi "Bi karar verelim" yazmış. Bir kez de aradı demin. Cevapsız bıraktım. Bana yaptığı çok fazla anlayışsızlıktan ötürü ve artık kendi hayatıma bakabildiğim için onu istemiyorum. Onunla bi ilişki yürütmek çok zor. Benim istediğim her zaman o olmasına rağmen beni çok yorduğu için artık içimde ona karşı bir sevgi hissedemiyorum. Artık onu istemiyorum kısacası. Sence neden aramızdaki ilişkiyi sürüncemede bırakıyor? Yani bi ilişki ya vardır ya yoktur. Eğer ilişki olamıyorsa bi arada kalmanın da bi anlamı da yok. Onunla yüzleşmekten korkuyorum. Çünkü söyleyecekleri beni incitebilir. Sence ne yapmalıyım?
- +1 yıl
Karar verilmiş artık zaten çizgini bozmayacaksin aramalara mesajlara çıkmayacaksın yüzleşecek bir şey yok o kendi kafasında karar verememiş olabilir ama sen artık o kararı verdin oturup da karar için konuşacak bir sey yok artık yani anlayacağın çizginden vazgeçmeyeceksin ona cevabı sen sessizliğinle vereceksin hepsi bu en büyük cevap sessizliktir o yüzden yola devam aynı bu çizgide çizgini bozma
Soran+1 yılMerhaba. Bugün tekrar aradı hem de 2 kez. En son 22 kasımda aramıştı. Cevap vermemiştim. Bugün de cevap vermedim. Ama aradı dediysem şöyle, ikisinde de hemen arayıp kapattı. Sanırsam bildirim bırakmaya çalışıyor. Ve sana çok fazla kez yorum yazdım yazdım sildim 3 4 gün boyunca ama sonunda yazamadım😊
- +1 yıl
Merhaba
Anladım evet dediğim gibi sizi merakta bırakıp ona geri dönmenizi istiyor siz bu dediğim çizgiden vazgeçemeyin onu ararsanız ya da mesajına cevap verirseniz ona boyun eğmiş olacaksınız o yüzden dediğim gibi asla ama asla mesajlarına aramalarına kesinlikle ama kesinlikle cevap vermiyorsunuz bu yoldan devam ediyorsunuz dediğim gibi ona cevabı sessizlikle veriyorsun konuşmalar cevap verdirmez konuşmalar konuyu uzatır konuşmalar çelişkilere götürür insanı o yüzden sessiz kalmaya devam ediyorsun kafanda soru işaretleri de varsa söyle cevaplandırayım.
Soran+1 yılŞimdi birincisi neden düzün adım atmayıp yani beni arayıp ilk çalışta kapatarak sadece bildirim gitmesini sağlamaya çalışıyor? Ve bunu iki kez yaptı sanırsam emin olamadı bildirim gidip gitmediğinden. Ve bu sefer numaramı da geri eklemiş. Önceden fotoğrafı görünmüyordu dün aradığından beri görünüyor. Yani beni neden yokluyor düzgün bi adım atmak yerine bunu anlayamıyorum? Hoş, düzgün adımlar atsa bile çok uğraşması lazım beni kazanmak için orası da ayrı bir mesele. İçim soğudu artık çünkü hayat bu kadar uzun değil. O güzel geçirebileceğimiz vakitleri çar çur etti. Sevgilisine sahip çıkmadı. Ona eğer bir cevap verecek olsaydım, sevgiline sahip çıksaydın olurdu. İlişkine sahip çıksaydın olurdu. Sadece bu ikisini söylerdim. Onun mesajlarına ve aramalarına cevap vermek istemiyorum çünkü güzel bi ilişki yaşayacağıma dair bir inancım yok. Eğer cevap verseydim neden boyun eğmiş olurdum? Yani şey, burdaki boyun eğmek tam olarak ne demek.
- +1 yıl
Karşındaki insandan bir kere dürüstlük ya da doğru düzgün bir yaklaşım beklememelisin karşındaki insan böyle bir insan dürüst saf ve temiz yaklaşan bir insan değil bu yüzden de senin telefonunu çaldırıp kapatıyor ki seni bu şekilde meraklandırıp senin onu aramanı istiyor iki kez yapmasının nedeni senin ona geri dönüş yapmadığın için 2nci yi de bu yüzden yaptı numaranı geri ekleme nedeni de senin ona geri dönüş yapmayışın onda şöyle bir izlenim sağlıyor acaba beni unuttu da bir başkasıyla mı flörtleşiyor diye senin whatsapp resmine bakmıştır seni neden yokluyor çünkü senin bu sessizliğin onu delirtiyor ondan vazgeçtiğini kendi yoluna baktığını düşünüyor ona bu şekilde bir cevap veremezsin sevgiline sahip çık ilişkine sahip çık diye cevaplar veremezsin bunlar cevap değil bunlar laf kalabalığıdır çünkü onun da sana söyleyeceği bir sürü kelime olur ve cevaplar bu konuşmaların cevapları bir yere vardırmaz insanı uzattıkça uzatır ama senin şu yaptığın durum olay gerçek bir cevap sen sessizlikle cevap veriyorsun sessizlik en büyük cevaptır zaten artık sizden hiç bir şey olmaz onu unut artık ona cevap verirsen boyun eğmiş olursun derken onun istediğini yapmış olursun bu saatten sonra konuşacak bir şeyiniz yok onunla artık bitmiş ilişkiniz konuşmalar uzatmalara götürür bir şey de elde ettirmez insana o yüzden boyun eğme ona hep dik dur sessizliğinle cevap ver çizgini bozma
Soran+1 yılYani benle düzgün bi iletişim sağlamaya çalışıyor olsa zaten daha çok yazıp arar. En son beni çaldırdığı günün üstünden 3 gün geçmiş. Ve en skn taa 22 kasımda yazmış. Anlamadığım şey şu. Ben onu zaten artık sevmiyorum. Ama seviyo olsaydım illa ki bu davranışlara karşılık verirdim ve baba yazık olurdu. O karşısındakinin düzgün bir insan olduğunu bilmiyor mu beni onca zamandır tanıyor? Eğer düzgün bir ilişki yaşamaya gönlü yoksa neden beni hala yokluyor? Yani ben zaten düzgün biriyim. Beni sal da başkasıyla mutlu olayım. Daha mutlu olacağım kesin yani. Nedne böyle yapıyor ki?
- +1 yıl
İşte bu nedenlerle kafanı meşgul etmemelisin sonuca bakmalısın siz artık ayrıldınız ayrıldıktan sonra yapılan davranışların hiç bir önemi ve anlamı yoktur ayrıldıktan sonraki yapılan davranışlar insanın moralini bozar ve yeni bir sayfa açmana engeldir artık bunları düşünme bu saatten sonra seninle o olmaz buna müsade etmemelisin anlam aramayı bırakıp yeni bir beyaz boş sayfa açmalısın o şekilde yoluna devam etmelisin onun senin düzgün insan olup olmadığını bilmesi önemli değil sen kendini bilmelisin kendini bildikten sonra onun seni bilip onaylamasına gerek yoktur.
Soran+1 yılSessizlik neden en büyük cevaptır? Her şeye sessizlik içinde yanıt verirsek biz nereye patlayacağız peki :d
- +1 yıl
Sessizlik en büyük cevaptır sebebi kişi zaten seni dinlemediği ve anlamadığı için onunla konuşacak bir konun olamaz olamayacağı için de ve ona bir şey anlatamayacağın için de aslında kendini yormuş oluyorsun sessizlik ise burada devreye girdiğin de karşındaki insanı delirtme noktasına kadar götürecek bir durumdur karşındaki insana düşünme fırsatı vermiş oluyorsun sen ona sözlü olarak cevap verdiğinde o da sana sözlü olarak cevap verecek bir yere varamayacaksın ama sessiz kalırsan onun delirmesine çıldırmasına sebep olacaksın her insan bunu başaramaz o yüzden dünya da en büyük cevap insanların sessiz kalışıdır bir yere patlamana gerek yok patlayacak bir durum ve olay yok onun yaptıklarını senin yaptıklarını bir bütün olarak kabullenmeye çalışmalısın kabullenirsen işte o zaman bu patlamaya da gerek kalmayacak o zamanların yaşanmışlığı olmasaydı şimdi sen olamazdın o zamanlar yaşanması gerekiyordu ve yaşadın orada kalmalı bazı şeyler yok ben yapamıyorum dersen de psikologlar dan yardım almalısın ya da aile danışanlarından yardım alabilirsin biliyorum kolay değil ama yavaş yavaş kendi içinde sindirmeye bakmalısın çevrendeki insanlara anlatarak erkek arkadaşınla kavga edersen konuşursan ölüyü canlandırmış olursun öldü artık öldü kelimesini burada aşkınızın bitmesi olarak yorumluyorum aşk bittiyse artık bağırıp çağracak bir şey de yok onu iyi hatırlamalısın iyi yaşadığınız günler hatrına onu suçlamamalısın iyinin yanında kötü kötünün yanında her zaman iyi vardır ying yang döngüsü içindedir o yüzden ilişkiyi komple kötülük olarak değil de yarı yarıya bakıp kendi içinde kabullenmelisin iyi şeyleri iyi olarak kötülükleri de çok fazla onu suçlamadan kendini yargılamadan bitirmelisin bitirmelisin ki yeni bir sayfa açmalısın burada öğrendiklerini giysi olarak giymelisin giymelisin ki hayat boyu aynı döngü içinde olacaksın biz insanlar hep aynı döngü içerisindeyiz ilerlemek için bu öğrendiklerini elbise olarak giy
Soran+1 yılBugün beni 2 kez çaldıralı 1 hafta olmuş :D Gülüyorum sadece😂😂😂 O zamandan bu zamana bir hareket yok. Şans eseri denk geldim bir kız hesabını takip ediyor. Bu hesap bi seksting hesabı ve kız yüzünü paylaşmadan memelerini atmış. Benim eski sevgili de dahil 20 erkek beğenmiş. Erkeklerle düzenli şekilde takipleşen ve hikayesine sapık videolar atan bir kız hesabı. Muhtemelen böyle hesaptaki kızlarla vakit geçirdiği için bana anca sıra geliyordur🤣🤣😂😂
- +1 yıl
Sexting için artık internette vakit geçiriyordur senden de haber alamayınca ümidini kesmiştir şimdi arasam açmaz diyordur böyle devam
Soran+1 yılBiz hiçbi zaman seksting yapmadık daha önce 1 kez seviştik ama bu tarz konularda hiç böyle yaklaşmamıştı. Yani çok yaklaşmaması da ilginçti de ayrı mesele. Şimdi böyle bunun için etrafa bakınması ilginç geliyor o yüzden. Ve hiç çabalamıyor nerdeyse farkettiysen. Sence pişman olur mu?
- +1 yıl
Şimdi seninle yapmadı diye yapmayacak diye bir şey yok dikkat çekici bir davranış sergilemiyor burada erkeklerin hepsinde bu vardır senden önce de bakıyordu senden sonra da bakıyor onun pişman olmasını bekleme o artık yok pişman olsa da olmasa da değişen bir şey olmaması lazım senin için
Çocuk oyuncağına dönmüş toksik bir ilişki. Bunun böyle olmasının sebebi de sensin. Bende birinden canım istediğinde ayrılsam ve her seferinde canım istediğinde dönsem o da böyle kabul etse bende böyle davranırım.
07 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılNe yapmalıyım bilmiyorum. Ben hep daha iyi olur diye düşündüğümden şans verdim
Soran+1 yılOlmasını çok istesem de olmadı 😊
Soran+1 yılAslında öyle bir şey yok. Bitirip gittiğim de çok oldu.
Soran+1 yılHep kendisi geri geliyor. Yine gelecek...
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
+1 yılÇözülebilecek sorunları konuşarak çözmüyor bu yola basvuruyorsa kendini daha fazla yiprtama uzak dur ondan
01 Yorumla
Soran+1 yılÇözülebilecek sorunları neden konuşarak çözmediğini anlayamıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yukarıda kendi yazdıklarını dön tekrar oku yeterli olur sanırım.
00 Yorumlaİkiniz de sağlıklı tipler değilsiniz. Sizin gibi kafalar evlenmesin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılGeri gelebilmesi senin kabullenmenden kaynaklı.. Düşünce yapını değiştirmen gerek..
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama onu nasıl yapacağımı bilmiyorum
- +1 yıl
Kendine olan saygın ile onun hayatında ki varlığını kıyaslayarak yapabilirsin.. Birisini elde ederken diğerinden vazgeçmek zorunda kalacaksın..
Soran+1 yılEvet zaten aynısını yapıyorum... Ben onun hayatından gidebiliyorum. O geri gelmese zaten her şey yolunda... Telefon numaramı değiştireceğim ve instagramdan da engelledim. Böylece iletişimimiz kalmamış olacak.
- +1 yıl
Önemli olan kafanda bitirmek..
Soran+1 yılKafamda he zaman bitiyor zaten uzun sürmüyor
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayatına yeni birini alarak
01 Yorumla
Soran+1 yılOndan daha iyi birini alacağım. O zaman onun hikayesi bile okunmaz
Sende enayi gibi kabul etme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Götü yemiyor bunun başka tarifi yok
00 Yorumla
+1 yılYenisini bul
00 Yorumla
+1 yılkafana takma kullan gitsin yedeğe at
00 YorumlaSende terk et
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sürekli terk edip giden sevgiliyi hayatıma almamak için ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım