Arkadaşlar eski zamanda erkekler ne kadar para harcarmış kadınlara şimdiki erkeklere bakıyorum cimrilikten ölecek hepsi anca zorla uyduruk ucuz çiçek 20-30 liraya aptal bilezik terlik vs filan alıyorlar 40 yaşına gelseler bile. En fazla 100-200 liraya kolye alıyor. Ya da bi lüks yemeğe götürüyor. Ama hepsi çok cimri. Bunlar beni çok sevdiğini aşık olduğunu ve evlenmek istediğini söylüyor ama para harcamaya ve hediyeye gelince böyle cimriler. Çevremdeki kız arkadaşlarımın da böyle. Yani ben de sevgilerine inanmadığım ve beni kullanmaya çalıştıklarını düşündüğüm için ayrılıyorum. Yani ben kavga edip trip atmak zorunda değilim bana bir şeyler yap diye. Zaten erkeğin ben demeden bana hediye alıp bi şeyler ısmarlaması lazım. Değil mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇok saçma Evet yani bir insana verdiğin değer ona aldığın hediyelerle veya parayla pulla ölçülmez kesinlikle bunu böyle düşünerek cahil Kafalar var ne malum sana pahalı hediyeler alıp da seni yatağa atmak istemediği tek derdi bu olmadı işte bak toplum bu konuda ne kadar bilinçsiz Öyle değil mi Hemen böyle bana pahalı hediyeler aldı işte efendime söyleyeyim bak bana altın aldı bilmem ne aldı Aha bana değer veriyor tabii bunlarla zaten ölçülebilen bir kavram Peki maneviyat o zaman nerede kaldı
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır arkadaşım ikisi de olacak. Hem sevgi ilgi saygı hem para. Yani sadece parası var diye de onla olmam bana değer vermiyorsa ama para harcamak istemeyen cimri bencil lafa gelince çok aşık çok ölen biten erkrk tanıdım hiçbiri samimi gelmiyor. Erkek cidden sevse gider çalışır eder hatta borç para aşır kadını mutlu eder bi şey ısmarlarlar.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSadece parayla değil, sadece parayla ölçülmez. Adam sevgilimse bana araba hediye etmek zorunda değil ya da ev değerinde yüzük almak zorunda değil, parası olsa da evli olmadığı kişiye böylesi fiyatı yüksek hediye almamalı hiçbir erkek bence, keza kızlar da sevgilisi için, hatta eşi için dahi kredi çekmemeli.
Elbette ki, insan sevdiği için para harcar, onun yüzündeki tebessüm için her şeyin en güzelini yapmak ister, sırf o tebessümü görmek için, ama karşı tarafında buna layık olması, bunu hak etmesi gerekir. Herkes sınırına göre, gördüğü değere göre değer vermeli bence. Çiçek, takı, peluş ayı pek seven bir insan değilim açıkçası. Birlikte eğlenemedikten sonra, paylaşım içinde olamadıktan, birbirimizin her şeyi olamadıktan sonra en şık restoranda yemek yemişiz, bana en pahalı takıları almış, ne önemi var? Ama duygularıma hitap ediyorsa, yüreğime girebilmişse gecekonduda da kahvaltı yapabiliriz, dışarda da simit, çay yeriz. Bana en pahalı hediyelerle gelmesinden ziyade benim her şeyimi bilmesi, bana yüreğiyle gelmesi önemli benim için. Elbette ki maddiyat önemli ama en önemlisi duygular. Neye ihtiyacım olduğunu biliyor olması benim için en önemlisi. En ince detayları farketmesi, bana sevgiyle bakan gözleri, yanımda olması, saçlarımı okşaması gibi detaylar her şeyden önemli benim için. Reglken bana hediye edeceği çikolatalar, alacağı en pahalı hediyelerden çok daha anlamlı benim için
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok tatlısın ve haklısın. Ben zaten tersini demek istemedim. Ben piyasadaki seks için aşık taklidi yapan ama bedava eskort arayan şerefsix erkeklerden bahsediyorum. Ben de erkeğin bana pahalı hediyeler almasını istemem zaten rahatsız olurum. Ben de borç almam ona da borç vermem. Herkes kendininkini öder. Ama erkeğin jest incelik yapmasını beklerim. Şimdi senin benim gibi kişilerin sevgisini güvenini süistimal etmek isteyen çok erkek var. Kendini acındırıp cebinden üç kuruş harcamadan senden saygısızsa seks isteyen ısrar eden. Aşkla değil taciz boyutunda. Ben bundan bahsettim.
Sevgi parayla pulla ölçülmez ki!
Ortada gerçek sevgi varsa cüzdanına, cebine, aldıklarına değil sana nasıl davrandığına, değerli hissettirdiğine bakarsın. Benim için bu böyle en azından.. imkanı olan alır tamam da imkanı olmayan be yapacak?
Gönlü sadece benimle dolu olsun yeter bana. En büyük zenginlik budur benim için. Erkek parasına ihtiyacım yok çok şükür01 Yorumla
Soran+1 yılBenim de yok ama öyle erkekler oldu ki mesela buluşuyoruz herifin cebinde hiç para yok ya da yalan söylüyor harcamak istemiyor. Derdi her saniye beni ellemek öpmek seks yapmak ama bir kahve bile alamıyor. Baba değil kendine bile. Sinemaya gidemiyorsun konsere gidemiyorsun. Bir yere gidemiyorsun yol parasına bile ağlıyor. Nasıl ilişki yaşayacaksın böyle bi tiple? Nasıl mutlu olacaksın? Kimse bana ev araba aksın nusrete götürsün demiyor ama ben tek başıma yapabildiklerimi yanımda herif varken onun parası yetmiyor diye yapamıyorsam biber sürerim onun sevgisine valla. Gitsin elini sevsin.
+1 yılParasını vermeyen canını hiç vermez
12 Yorumla
Soran+1 yıl☄️☄️☄️☄️☄️☄️
- +1 yıl
Teşekkürler😘
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
18Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılElbette ölçülmez. Sevgi gönül bağıyla alakalıdır, maddiyata sığdırmak saçma olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılValla bana sadece lafta sevdiğimi söyleyen ama bir tane hediye almayan bir kere yemeğe çıkarmayan bir kere çiçek almayan bir erkeğin ben sevgisine inanmam
Soran+1 yılSen inanır mısın sana ölüyorum bitiyorum ama sadece parkta veya evde görüşelim param yok diyen birine.
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖlçülmez demek isterdim ama sanırım ölçülebilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılGayet ölçülür.
Soran+1 yılÖzellikle çoğu başta bonkör ama tavladıktan sonra cimri oluyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek yatırım yaptığı kadını sever bir adam eşi ve sevgilisi aynı teknedeymiş tekne batıyormuş adam ilk sevgilisini kurtarmaya gitmiş kaptan demiş eşin sevgilinden daha güzel neden eşini kurtarmaya gitmedin? Adam demiş sevgilime daha çok yatırım yaptım
Bunu ilişki uzmanı anlatıyordu
Bende kendi ilişkilerime dayanarak söylüyorum erkek yatırım yaptığı para harcadığı kadını daha cok seviyordur ama şöyle düşünmek lazim birinde 10 tl vardır 10 tlsini sana verir birinde 100 tl vardır 20 tlsini sana verir yani maddi durumuna göre az harcama yapıyor degil elinden geldiği kadar benim bir sevgilim vardı mesleği cok iyidi ama beni bir kere sinemaya götürmedi bir sevgilim vardı durumu iyi değildi garsonluk yapıyordu ama maaşıyla bana tek taş yüzük aldı25 Yorumla
Soran+1 yılAynen tabii ki olay zaten be kadar harcadığı değil parasının yüzde kaçını sana harcadığı. Mesela bi çocuk vardı zaten her önüne gelenin hesabını öderdi biz görüşürken de genelde hep öderdi ama bu bana değer verdiğinden değil onun huyu oydu. Ama başla sevgilim vardı kardeşine annesine yemek yapmaz hediye almazdı hayat boyu ama bana hergün alır yapardı ondan anlıyordum bana çok değer verdiğini.
Soran+1 yılAma işte bunları başına kalanlar oluyor ben onu sevmiyor. İşte bak sana yemek yaptım yok sana çiçek aldım bak sana yemek ısmarladımgivi böyle en ufak tartışmada ya da ayrılıkta sana fatura eden erkek çok iğrenç bence.
Cevap sahibi+1 yılZaten biz kadınlar hissedebiliyoruz bunu aşkımızdan kör olmadiktan sonra
Soran+1 yılBe bence de öyle. Erkek zaman emek para harcamaz ise o kadar dünya güzeli olsa değeri olmuyor. Beyhan Budak da onu diyor insanoğlu nankördür hani emek verip uğraşmasını bi şeyin değerini bilmez diye ondan erkeklere bedel ödetmek gerekiyor. Sevgili olmak seks veya evlilik için.
Soran+1 yılEvet öyle canım her kadın görür. Tabii ki bizim de bazen gözümüz kararıyor ama en fazla birkaç hafta ay sürer o da hormonal belki hani heyecan tutku arzudan çok şeffaf bakamazsın ama o duygular sönünce görürsün.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılEski erkeklerin, eski kadınlara aldıklarından, yaptıklarından bahsediyorsun peki siz eski kadınlar gibi misiniz ki bu dediklerinizi hakedesiniz?
Ayrıca eski erkekler dediğin hangi eski erkekler eğer 100 yıl içerisindeki geçmişi varsayıyorsa o bahsettiğin erkeklerin 2 dünya savaşından başını kaldırıp da kadınlara hediye alabileceğini sanmıyorum. Osmanlı vb dönemi kastediyorsan eğer erkeklerin ne aldığını hangi kaynağa dayanarak biliyorsun.
Bir insanın sevgisi fedakarlıklarından belli olur ve günümüzde fedakarlığı hakedecek kadın bir elin parmağını geçmez o yüzden paragöz olduğunuzu bu kılıflar ile örtmeye çalışmayın.
16 Yorumla- +1 yıl
Altına imzamı atıyorum ✒
- +1 yıl
Hak edene hak ettiği gibi cevap 😎
- +1 yıl
@ButcherBlaviken Eyvallah, sağolasın.
Arkadaş alışmış çalışmadan, taş atmadan bir şeyler elde etmeye şimdi ona kendisini yoldurtmayan, enayi yerine koyamadığı birileri gelince de cimrilikle itham ediyor.
Erkek zaten hediye alınması gerektiği zaman bütçesi dahilinde hediye alır ama bu kişilerde anlayış, nezaket olmayınca... - +1 yıl
@SporcuMan18013 bunlar ucuz sanıyor her şeyi bir de böyleleri ztn yalnızlığı hak eder
- +1 yıl
@ButcherBlaviken Aşağıda zihniyetini gösterdiği bir yorum var zaten.
Oradaki diyor ki bana pahalı hediyeler almasaydı eski sevgilimle benim ne işim olurdu yani bildiğin paraya karşılık sevmediği, istemediği birisine kiralıyor kendisini.
boş ver ya bizden uzak Allaha yakın olsunlar. - +1 yıl
@SporcuMan18013 güzel bir video attım ya senin konuşmanın yanında
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Aklı başında erkek evlenmediği kadına pahalı hediye almaz belki 10 gün sonra ayrılacağım kadına ben niye 500 TL üzerinde hediye alayım ki eskiden olduğu gibi ilişkiler sağlam değil ayrılıklar çok fazla bu yüzden erkekler nasıl olsa gider diye pahalı hediye almıyor saf erkekler alır tabi
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet benim son exim saftı ve alıyordu ondan ben ayrılınca da delirdi hepsini geri istedi. Ben de dedim almasaydın canım ben mi istedim. Sonuöta o da beni evliliğe ikna etmek onla olmam için alıyordu o hiçbir hediye almasa benle bir gün bile sevgili olamazdı zaten. Öyle düşünsün. Her şeyin bedeli var. Daha fazla para harcasa belki evlenebilirdi.
Soran+1 yılSonuöta ben de onla seks yapıp ilişki yaşıyorum arkadaşım. Bana uzaktan bakarak hediye almıyor. Gitse eskort tutsa daha çok para ödeyecek.
Soran+1 yılErkek kadar zevk almıyorum çünkü sonuçta erkek boşaldığında orgazm oluyor ama her sekste kadın orgazm olmuyor çoğu erkek çabalasa da beceremiyor bunu o nedenle eşit zevk aldığımı düşünmüyorum. Seks eşit olsa her kadın bedavaya seks yapardı erkeklerle.
Soran+1 yılAynen öyle yani.
Soran+1 yılSonuçta kıvanç tatlıtuğ ile sevişmiyorum abi. Kıvanç olsa zaten o vermesin ben üstüne para veririm
Soran+1 yılAbi zaten ne 500 ü bu devirde 100 lira bile zor harcıyorlar
Soran+1 yılHahahaha evet mankenim 😄😄😄 çok iyi kapak oldu sana aptal ondan herkes peşimde zaten.
Soran+1 yılArkadaşım ben mankenlik yapmıyorum ama ek iş ajansa kayıtlıyım ve mankenim evet yani ölçülerim manken. Ve evet maalesef işte erkeklere cüzdan muamelesi yapmıyorum. Onurlu guruluyum ve hep kendi paramı ödemeyi de teklif ederim. Ama pahalı hediye filan alınmıyor bana maalesef.
Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Paraya endeksli sevgi..
Ne kadar hediye , o kadar sevgi demek.
E ama bu sevgi değil, ticaret oluyor. Hediye içten geldiği ve imkanları kadar olur.
Maaşla çalışan bir adam, tutup sana araba hediye edemez. İmkanı ne ise ona göre hediye seçer.
05 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım siz güzellik ve sexe göre ilgi sevgi vermiyor musunuz?
Soran+1 yılKadın genç güzelse ve seks yapıyorsa sana çocuk yapınca filan kıymetli olmuyor mu. Sen de ninen yaşında sana gönülden çok değer veren birini sev hadi madem. O da senden hiç para beklemez. İşte gerçek aşk.
- +1 yıl
Davul bile dengi dengine, diye bir deyim duydun mu?
Atarlanmak niye?
Sorduğun soruya, yapılan yorum hoşuna gitmeyecek, gelen üyelere atar gider yapacaksan, sorma kardeş...
Düşüncemi, gayet düzgün şekilde paylaştım.
Söylediğim şey, para ve hediyeler sevgi ölçüsü değildir. Yazı ile nokta.
Soran+1 yılArkadaşım denk biri bulunmuyor. Bi insan nasıl her anlamda denk bulacak ben hiç bulamadım. Tip aile eğitim meslek sosyallik beceri şu bu. Asla bunların hepsi denk olamıyor.
+1 yılBu nasıl bir düşünce ya. Erkek de bir insan seninde sevgin öyle ölçülüyor o zaman sende ona pahalı hediyeler al. Çıkın artık şu saçma kafalardan. Belki adamın parası yok, manevi değil de maddi yönden bakarsan hep kaybedersin bunu unutma. Ayrıca erkeğe maddi gözle bakan kadınlar kadar ezik zavallı kimse yok. Aynı şekilde kadına da cinsel obje olarak bakan erkek için de geçerli.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle ben hep insan gibi yaklaştım erkeklere ama baktım hiçbir değeri yok. Onları dinledim hiçbir para maddi destek beklemedim hiçbir değeri olması. Hepsi bana meme popo seks olarak baktı üç okul bitiren çok Zeki biri olmama rağmen. Sonra ben de dedim ki bunların tek kadını gördüğü şey güzellik vücut ben niye bunlara değer veriyorum. Adam benim derdimi sıkıntımı takmıyor yalansan dinliyor. Bana destek olmuyor. Ben niye ona cüzdan gözüyle bakmayım.
böyle bir mantık var mı sana para harcamıyor ya da pahalı hediyeler almıyor diye seni sevmediği anlamına gelmez yeri geldiğinde sende ona hediye alacaksın o zaman sende pahalı al bu mantığınla hareket edilirse
017 Yorumla
Soran+1 yılBen de alıyorum zaten
Soran+1 yılHayır ufak da olur alsın. Benim öyle yapanlar vardı ama gidiyor 30 yaşına gelmiş çalışan herif bana jelibon ya da çikolata alıyor. Kart alıyor. Naapyalım lan ben kreş çocuğu gibi. Doğru düzgün bi kıyafet alırsın en azından.
Soran+1 yılYok sabah akşam ilgileniyordu ama çok sefil bi tipti işte diyorum 3-5 liraya hediye alıyordu mal. Hiç doğru düzgün bi şey almadı bi uydurduktan restorana götürdü o kadar.
Soran+1 yılZaten parasızlıktan çükü de kalkmıyordu mal ilaç almıyor çikolata şeker yiyip kaldırmaya çalışıyordu nasıl dalga geçmiştim anlatınca herkese anlattım 😂😂😂
Soran+1 yılAyrılınca*
Soran+1 yılNiye kötü oldun ki anlamadım
Soran+1 yılValla o bana bok gibi davranıp üzüyordu kendi kusurlu olsa da.
Soran+1 yılValla ben de tacize uğramaktan bıktım pislik erkekler tarafından
Soran+1 yılO nedenle ben de flört etmiyorum ne zaman flört etsem çünkü şerefsizler üstüne saldırıyor seks yapalım diye
Soran+1 yılBenim de öyle tanıdığım erkekler var ama ben geneli diyorum. İstisnalar kaideyi bozmaz.
+1 yılAdamın maddi durumu 100-200 liralık hediyeye yetiyor onu da beğenmiyorsun. Millet karısına almıyor o hediyeyi. Sana o kadar para yatıracak sende ayrılacaksın ilerde eee ne anladı adam bu işten. Ben erkek olsam sevgiliyken pahalı hediye almazdım ancak benimle evlenecek olan birine Alırdım
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım o mal herifle evlenen ve evli kalan kadın da maldır. Kölelik yapmaya evlenmiş bedava. Herkes değerini bilsin.
Hayır lazim değil, onlarda senin onu kullandigini dusunyor olabilir yani senin düşündüğünü onlar çoktan düsünmüs oluyorlar maleseff ,,, böyle bir zamanda öyle erkek masallarda kaldı gibi bizden bekliyorlar.. beklesinlerde aldığın halde kıymet bilmiyorlar ne yazikki...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. bir ilişkide paranın önemi bana en saçma gelen şeylerden biridir. İsterse 10 20 TL ye bir kolye falan alsın önemli değil tek isteğim aldığı şeyi içten ve sevgiyle alması olurdu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden ekonomi çok sağlammış kızım sen sâlak mısın? Eskiden 6 aylık maaşla sıfır araba, 2 senelik maaşla ev alınıyordu be. Şimdi 6 yıl maaşla 1 araba 20 yıl maaşla bir ev anca alabiliyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu zaman da erkeğin cebini karşı taraf düşünmeli. Para ile değer ölçülmez. Karşı taraf, erkeği yolma peşinde diye düşünürüm.
Güzel söz, sevgi, saygı, sadakat. Asıl bunlarla değer verip vermediği, sevip sevmediği anlaşılır.04 Yorumla
Soran+1 yılValla bunlar oluyor ama zaten emin ol cimrilerde bu da olmuyor. Hepsi yalancı bencil sadakatsiz oluyor zaten. Ondan para harcamak istemiyor sana.
Cevap sahibi+1 yılCimri biri ile zaten ilişki yürümez. Cimriliği de şöyle ölçülür, ihtiyacı olan bir şey için masraf yapmaz ya da elinde olan bir şeyi daha az nasıl kullanabilirim kafasında olur.
Soran+1 yılAynen asla sürmüyor. Hep para konuşan mesela bi kafeye oturduğunda bile ay kahve pahalı diye 20 saat şikayet eden mesela bi yere gidelim edelim dediğinde müze konser aman boş ver gereksiz para diyen filan.
Soran+1 yılBi de bazı erkekler şöyle oluyor. Mesela başta böyle hiç cimri değil veriyor ediyor sonra sen ilişkiye başlıyorsun gittikçe cimrileşiyor seni elde ettiğini düşündükçe. Sen uzaklaştıkça para harcıyor sen yakınlaştıkça harcamıyor. Ya da mesela ilişki istemiyor senin ayrılmanı istiyor bilerek kaba öküz ve cimri oluyor ki sen bozul sinir ol ve onu terk et diye.
+1 yıl11 Yorumla- +1 yıl
Öyle erkek buldun şu an bak sjksksjsjss
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen sevgili değil yolunacak kaz arıyorsun anlaşıldı
12 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka asıl onlar bedava eskort hizmetçi ve anne arıyor
- +1 yıl
Para harcamalar parasıyla Her şeyi yaparsın yani öyle mi 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılElbette erkek, elindeki imkanları hanımının ayağına dökmelidir fakat yalnızca bununla değer ölçülemez.
00 Yorumla
+1 yılÇok üzerler seni bu kafayla.
Zengin olup, pahalı hediyeler almadan çok para harcamadan yaparlar bunu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Türkiyede yaşamıyon heralde, 3 sene önce ev aldığımızı paraya bugün motosiklet alınmıyo. Millet netsin sizin aç gözünüzü doyurmak kolaymı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. Degeri hediyelerle degil sana davranista görüp anlarsin
01 Yorumla
Soran+1 yılHem davranış hem hediye önemli. Sevgi saygı olacak koruyacak kollayacak bi de sana hediye alıp yemek vs ısmarlaması lazım.
+1 yılhayır ölçülmez. sevgi ve alınan hediyenin oranı diye bir şey yoktur.
02 Yorumla
Soran+1 yılBence gayet var. Benim bi arkadaşım vardı koz beş yıldır çocukla sevgiliydi çocuk doğumgününde bile kıza hediye almamıştı. Seviyor mu bu şimdi yani saçmalama.
- +1 yıl
saçmalama falan gibi kelimelere gerek yok. soru sormuşsun bende cevabımı verdim.
Genelleme yapma derim ben eski sevgilimi Kütahyadan Norveçe Kuzey ışıklarını görsün diye götürmüştüm
#Hükümdar04 Yorumla
Soran+1 yılOha
Soran+1 yılAbi şimdi benim exlerim de atıp tutuyordur yok biz onu çok sevdik değer verdik şunu bunu yaptık diye de ben gram inanmıyorum sevdiklerine. Ondan herkes kendine göre atıyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklıma bir arkadaşım geldi nişanlıyken 2 tane tektaşı vardı meğer gümüş ucuz şeylermiş kuyumcuya gidip sormuştuk kız şok olmuştu 🤣🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılHadise olayı gibi kdldşeşe sormak lazım. Ben utanırım sormaya da ben de ayrılınca sormuştum çünkü laf arasın da çok pahalı ilte sana gümüş aldım filan diyordu bi exim. Sordum alt tarafı 100 liraymış yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok geliri yüksek biri değilim evime aylık 18 bin civarında para giriyor ama hiç bir zaman eşime ne yaptın neden aldın demedim kadın ne yapacağını bilirse adam karışmaz
04 Yorumla- +1 yıl
HocM allahtan geliri yüksek biri değilmişsin. 18 bin lirayı biz 3 ayda kazanıyorız biz ne diyelim o zaman gelirimize?
Cevap sahibi+1 yılBu maaşı kazanabilmek için iki üniversite bitirdim giden zamanım param emeğim eşimden çocuklarımdan 8 yıl ayrı kaldım o kadar eğitim bence az bilr
- +1 yıl
Sen okul okurken bizde çalışıyorduk soğukta yağın pasın içinde. Sen ders çalıştın, biz ise hayatın kitabını okuduk. Bizde emek verdik ama emeğimiz karşılığı nerde?
Soran+1 yılBen 3 okul bitirdim şu an dördüncü okuyorum o kadar maaş vermiyorlar. Ne iş yapıyon acaba sen.
Gizli Üye(18-24)+1 yılölçülebilir, adam seviyorsa hediyelere boğar abi kim ne derse desin
18 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle yani!!!
Soran+1 yılBir erkek seviyorsa mutlaka hediyeler boğar yedirir içirir gezdirir. Diğer türlü eli gitmiyor vs ise hiç sevdiğini düşünmüyorum. Yalan.
Cevap sahibi+1 yılAyynnen öyle ya
Soran+1 yılAynen öyle tipler tamamen sokaktaki dilenci gibi sana aşığım çok güzelsin diye 30 saat sarkıyor cebinden beş kuruş çıkmadan seks yapma derdinde. Hadi kız inandı beğendi hoşlandı bir yapar iki yapar sonra bakar herif buna hiçbir bok almıyor yapmıyor seks iyi olsa bile aşık olsa bile bitirir. Kimse mal değil. İyi Seksi her yerde bulur bi kadın önemli olan erkeğin verdiği değer ve para.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle para kesinlikle önemli abi parası olmayan uzun bir aşk beklemesin
Soran+1 yılAynen işte kesinlikle öyle benim zaten ilişkilerimin kısa sürmesinin nedeni parasız olmalarıydı. Yani doğru düzgün kariyeri mesleği yok parası yok evi arabası yok. Ne bileyim anası babası ile yaşıyor ya da öğrenci evinde. Öyle heriflerle kaç ay çıkar ki insan?
Soran+1 yılKadın sonuçta ilişki uzadıkça evlilik ve çocuğu düşünüyor. Diyor bu herif evlensek bana bakabilir mi. Yanıma yakışır mı ya da baba olabilir mi. E bakıyorsun sefil herif daha kendine bakamıyor. İşte ayrılıyorsun doğal olarak.
Cevap sahibi+1 yılBenim şu anki sevgilimden ayrılma sebebim buydu işte çocuk okul okumamış mesleği de yok adam gibi bu devirde ben napıcam böyle erkeği, en iyisi zengin ve iyi birini kapıp daha da bırakmamak bu uyanık kızlar öyle yapıyor biz safoz gibi aşka meşke bakıyoruz
+1 yılBence gayet de ölçülür ama ayırdığı zamana göre de ölçülür
10 Yorumla
+1 yılTabi ki olculmez benim babam anneme ne altin kolyeler, altin yuzukler, bilezikler aldi ama sonuc? babam annemi aldatti!
01 Yorumla
Soran+1 yılAldatsın. Zaten hepsi aldatıyor. Hem aldatıp hem üç kuruş para vermeyen var.
+1 yılilgi yoksa harcadığı para bir hiç benim için o yüzden ilgi yoksa isterse milyonlar harcasın sevmediğini düşünürüm
016 Yorumla
Soran+1 yılHayır ikisi de olacak zaten ilgisiz adam niye sana para harcasın ki manyak mısın
- +1 yıl
harcar tabi ne sandın çünkü seni parasıyla satın aldığını sabar
Soran+1 yılYok abi benim bi herif bardı zengin ceo 35 yaşında bok gibi parası vardı ve benleyken de her şeyi ısmarlarsı öyle aman aman pahalı bi şey almadı ama işte yemek top içki getirme götürme ödüyordu. canım ilk sekste bana aşkım seni çok seviyorum filan demişti. Ben gram sevmiyordum herifi. Aylarca hergün darladığı için artık açıkça of ne zaman öpüşcez lütfen filan dediği için en sonunda seks yaptım öyle hadi yapayım diye. Çok yırtındı aylarca çünkü. Ama hiç keyif almadım seksten bu sonra sevgili modunda yine havalardaydı hergün görüşmek filan istedi ben elimi filan çektim yok dedim bye. Baya mal oldu ağladı filan. Dedim hoşlanmıyorum ben senden çok malsın.
Soran+1 yılAma hiç bana gerçekten değer verip sevmiyordu bence tek derdi vücudum ve sexti. Hiç gerçekten derin duygusal sohbet etmezdik. Hep parasıyla mallarıyla gösteriş yapan ve sadece benle seks yapmaya çalışan bi pislikti.
- +1 yıl
işte kastettiğimde buydu
Soran+1 yılTamam da o ilgi değil o içten sevmemesi ve iyi ilişki yaşayacak kalpte bi insan olmaması. Yoksa herif ilk günden beri ben ciddi ilişki istiyorum diyordu ve bana sadıktı.
Soran+1 yılAma herifin bence ilişkiden anladığı tek şey seks ve kadına parayla bi şeyler almaktı
- +1 yıl
ilgi zaten değilki
- +1 yıl
bişi almak ilgi olmaz
Soran+1 yılHayır diyorum ya hergün görüşüyordu geliyordu mesaj atıyor arıyordu
- +1 yıl
çünkü ilişki yaşamak istiyordu
- +1 yıl
arada bi fark var
Soran+1 yılE tamam da ilişki değil ki o. Hergün görüşelim kız yanımda dursun yalnızlığımı götürsün istediğimde seks yapayım. Yoksa sohbet paylaşım yoktu içten samimi bence.
Soran+1 yılYani yeri geliyor iki günlük ilişki oluyor daha samimi içten duygulu oluyor.
- +1 yıl
ooo sen hiç bişi anlamıyon ki
- +1 yıl
neyse ne istiyorsan onu yap
- Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılGüldürdün🤣Beni kullanmaya çalışıyorlar, sevmiyorlar falan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 16 bin liraya safir , pırlanta kolye aldım yaranamadım, sen beni 16 bin ile mi satın alacaksın heeeee? Dedi... o yüzden 10 liraya gül almak yeterli diye düşünüyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılOha be nasıl aldın abi ben de aldırtmak istiyorum ama ayıp geliyor öyle sipariş vermek.
Cevap sahibi+1 yılBen kmrü körüne aşık oldum , aldım
Soran+1 yılValla lafta bana da ölümüne aşık olanlar oldu da hiç o kadar harcama yapmadılar. Her zaman para aşkları cimrilikleri demek ağır basmış.
Soran+1 yılBen bi de öyle kızlardan olamıyorum açıkçası. Bana şunu al bunu al diyen. En fazla işte lüks yemek ya da uçak bileti alan oldu onlar da bi şey değil bence yani. Sonuçta millet pırlanta telefon alıyor.
Cevap sahibi+1 yılSen cimrilere , bende nankörlere denk geliyorum işte.
Soran+1 yılAynen kanka kesinlikle öyle. Ya benimkiler mesela cimri olmasa bile bencil oluyor. Hani mesela para harcıyor ama sadece kendi çıkarını duygularını düşünüyor ilişkide mesela. Ben kırılır mıyım üzülür müyüm umrunda değil.
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç senin
Ne kadar harcadığına bağlı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Cimrilik tanımın yanlış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Para ile sevgi ölçülmez
04 Yorumla
Soran+1 yılDedi fakir
Soran+1 yılHadi çalışsana lan beni almaya paçoz. Laflara bak popon yırtsan senle çay içmem kaşar pislik seni 😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. İğrençsin
04 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Bu kız tam bir kasar dostum
Soran+1 yılFakirler ağlıyor.
Soran+1 yılEskorta paranız mı kalmadı ezikler.
- +1 yıl
Lan manyag eskort bile senden daha değerli bir insandır. En azından iş olarak yapıyor ekmek parası kazanıyo. Ee sen? Bedava iki biraya kendini diktir. Hahahah mall ya
+1 yılHayır
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sizce erkeğin kadına verdiği değer harcadığı para ile ölçülmez mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler