1 ay önce terkedildim 1 yıllık ilişkimiz vardı belki barışırız ama zor gözüküyor cok acı çekiyorum dün akşam alkol kafasıyla biriyle birlikte oldum çok pişmanım acıdan savrulmaktan korkuyorum nasıl daha sakin dingin yaşarım acımı kenidimi suçlu hissetmeden?
Sevgilimi unutmak için başkalarıyla görüşüyorum, bu doğru mu?

Bir yıllık bir ilişkinin iyisiyle kötüsüyle yasını tutmanı tavsiye ederim öncelikle. Yara bandı ilişkilerle anlık acını dindirmek o an için iyi gelebilir ancak ileride hiç ummadığın bir zamanda bu ayrılık hayaleti karşına çıkar ve aynı hissi sana yaşatır. Bunu yaşmamak adına ilişkinin yasını iliklerine kadar yaşa bunun süresini sen belirleyeceksin. Bir sabah uyanıp unuttum geçti gibi bir cümle kurmayı bekleme. Bu hayalperestlikten başka bir şey olmaz. Zamanla ayrılığa yokluğuna ve onsuz yaşamaya alışacaksın. Bu da biraz zaman alacaktır. Kendine bu zamanı tanımalısın. Hayatına girecek insan bu dönemden sonra ise ancak sağlıklı yeni bir ilişkin olacaktır. Süreci yaşamadan birlikte olduğun kişiler bir kaçıştan öteye gidemeyecektir. Zaten yaranı başkasıyla kapattığında da o bandı çekip atmak isteyeceksindir. Bu sebeple o kişiye de kendine de bunu yaşatma. Yaptığın şey için de kendini suçlama acıdan kaçmanın yolunu arıyorsun ve hata yapman çok doğal. Önemli olan anlayarak tekrar etmemen. Umarım en kısa sürede atlatırsın.🙏🏼
Abla guzel yazmışsın da kendini cinselliğe verirse daha faydalı olmaz mı duygulardan uzak ve mantıklı bi yaşama kavuşmaz mı? ne sevgilisi Allah aşkına ya sevgili kavramını ne kadar dramatize kullaniyosunuz
her ilişkiden sonra kısa veya uzun süre yas tutulmalı die düşünüyorum. daha önceden deneyimledim böyle bi olayı. asla barışmam diye düşündüm başkasıyla gönül eğlendirdim. sonra pat diye çıkıverdi. özlediğimi farkettim. diğer çocuğu da üzmüş oldum. bana sorucak olursan bi süre kimseye flört anlamında yaklaşma derim