1 ay önce terkedildim 1 yıllık ilişkimiz vardı belki barışırız ama zor gözüküyor cok acı çekiyorum dün akşam alkol kafasıyla biriyle birlikte oldum çok pişmanım acıdan savrulmaktan korkuyorum nasıl daha sakin dingin yaşarım acımı kenidimi suçlu hissetmeden?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBelki de kadın ya da erkeklerin en büyük hatalarından birisi de budur, birisinin acısını unutmak ve mutlu olmaya çalışmak için bir başkasının duygularını ele alarak ya da ona ilgi göstererek unutulabileceğini düşünürler.
Böyle bir şey kesinlikle mümkün değildir yani bir insanın kalbi bir insanda ise ve özellikle de karşılıksız bir sevgi ise unutmak yerine onun olmayacağını kabullenmek en güzelidir, ancak bunu yaparken de bir başkasını hayatınızı alıp onu seviyormuş ölüyormuş aşkım canım söylemlerini göz önüne alarak davranmak kesinlikle doğru bir şey değildir.
Karşınızdaki insan sizi gerçekten sevecek size gerçekten değer verecek belki de size aşık olup sevecek bir insan ama siz bir başkasını severken onu sevdiğinizi söyleyerek bir nevi Duygu aldatması yapıyorsunuz, belli bir zaman sonra belki o kişiden sıkılacaksınız ve ayrılmak isteyeceksiniz sonra da o insanın duygularını hiçe saymış olacaksınız yani kendi yaşadığınız acıları vicdansız bir şekilde bir başkasını yaşatmak ne kadar doğru bunun vicdanen düşüncesini siz yapmalısınız.02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen ayrılıkları yaraya, ayrılık sonrasında sığınılan tek gecelik ilişkileri de yaranın kabuğunu koparmaya benzetiyorum.
Aslında sadece o yaranın bilincinde olup gereken bakımı yaparsan, acısa da kaşınsa da sürekli kendini hatırlatsa da sabredip iyileşmesini beklersen gün gelecek o acının nasıl bir şey olduğunu bile hatırlamayacaksın.
Ve sonuçta olan olmuş, o yolun senin için bir çözüm olmadığını deneyerek öğrenmişsin. Tavsiyem kendine uğraşlar bulman ve kendini meşgul tutman olur.- Sosyal bir insansan yeni arkadaşlar edin
- Zaten çevren varsa onlarla buluş (bu konuları konuşma)
- Yeni bir diziye başla
- Kışlık kıyafetlerini düzenle
- Odanın dizaynını değiştir
- 5N1K sorularına yaklaşma bile
- Uykunu rayına oturt (olmuyorsa taktik verebilirim)
- Durumun müsaitse kendine hediyeler al
- Farklı müzikler keşfet (eğlenceli olanlardan)
- Yeni hobiler bulmaya çalış, belki sevdiğini bile bilmediğin seyler bulursun bu sayede 🙂
- En önemlisi de Instagram, Facebook gibi sana onu hatırlatan platformlardan ve acının üstüne giden toksik insanlardan uzak dur.
Umarım faydası olur. Yeniden mutlu olabilmen umuduyla ❣️10 Yorumla
Yanlış anlama şahsına hakaret olarak söylemiyorum bu durumun adı konacak olsa kaşarlık olurdu.. ne yazık ki sende sevmemişsin. Seven terkedilir acı çekerde başkasının altında zevk duyabilir mi.. sevsen bırak zevk duymayı tecavüze uğrayandan beter olurdun.. ama boşluktaydın tabi; al eline bir bardak suyu, bir bardak kolayı ikisinide yarıya boşalt.. kolaya su, suya kolay ekle sonra iç; boşluk doluyor ama dolması gereken şekil o mu o tadı içince anlardın bunuda yaşayarak anlamışsın.. şimdiye gelince kalbin sızlıyorda dün yok bitti; saymayacaksın, saymakta bi şey kazandırmayacak; yarınada kalbinde ki acı ile değilde ama acıdıydıyı hiç unutmayarak yaşayacaksın
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
115
Cevap
161Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılGelecekten geliyorum bu herhangi bir işe yaramıyor benden sana söylemesi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır doğru değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrildigimiz günün ertesi sabahı bir kolum yokmuş gibi hissettim.
Bu acılar ne zaman bitecek diye bile sorgulamadan sadece acıma gömülmeyi seçtim ancak hiç bir insanin kalıcı olmadığı gibi sana yaşattığı acılarda kalıcı değildir. Ben yakınımdaki insanlar sayesinde sirkelenmistim ve aslında o düşüş benim bazı şeyleri görmemi sağladı o kadar acı çekerken dost sandıklarım yanımda olmadı yanımda olmaz sandıkların ise destek oldu bazen düşmen gerekir iyigi kötüyü görmek ve daha güçlü kalkmak için birden sirkelendim desem yalan olur ama birden yeter diyerek o depresyondan çıktığımi iyi hatirliyorum çünkü daha fazla acı çekmek bana artık gözle görülür zarar vermeye başlamıştı hiç bir aşk hiç bir sevgi acı çektirmez cektirmemeli arada sırada yine ağladığım efkarlı müzikler dinlediğim oldu ve zamana biraktim hayatımdan çıktıysa benim için cabalamadiysa beni haketmiyordur dedim biz bu engelleri asamadiysak ciddi bir ilişkide olsaydık zaten başaramazdik diyerek kabullendim ve zaman geçtikten sonra anladım ki beni gerçekten haketmiyormus Allah beni korumak için meğerse hayatımdan çıkarmış o insanı. kendine yüklenme yaşadıklarını iyisi ve kötüsü ile kabul et herşeyin ilacı zaman olduğunu ise unutma.
Kendi açımdan anlattım çünkü aynı durumu yaşadığımız için kendin ile bagdastirabil diye.00 Yorumla
+1 yılBiz bir yolcuyuz, bazen yollarımız başkalarının yollarıyla kesişebilir. Bize belli bir süreye kadar eşlik ederler, zamanı gelince de giderler. (İyi veya kötü iz bırakırlar, bunlar da bize iyi veya kötü ders olur.) Yine tek kalırız, tek geldik tek gidicez. Ben bu yüzden kimseyi hayatımın merkezine koymam, o merkezde sadece ben varım en değerli benim. Kimseye gereğinden fazla değer verip, çok anlam yüklemem. Gitmek isteyeni uğurlar, bu yolcunun süresi bu kadarmış der yıkılmadan devam ederim. Değerli ve anlamlı olan sensin. Neden ayrıldınız bilmiyorum ama o ilişki o kadarmış sana kalan sadece kendini toparlayıp güçlü durmak. Ayrıca aşk işlerini kendine 1. dert olarak baz alma, senin için dert bile olmasın ki dert değil bu. Daha önemli şeyler var ya onlara kafayı takın (mesela aile meseleleri). Ayrıca içkili kafayla biriyle birlikte olmuşsun olabilir beşeriz şaşarız. Hataysa senin hatan bundan pişmanlık duyma asla.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir insanı hayatının merkezine koyup mutlu olmayı onun varlığına bağladıığında ayrılığın sonuçları yıkıcı olur. Onu kaybettiğinde yolunu da kaybedersin. Hayatının merkezine kendini koyduğunda ve mutlu olman başkalarına bağlı olmadığında, yanındaki kim olursa olsun yürüdüğün yolun bir kısmında sana yol arkadaşı olarak eşlik etmiş olur, sonra yollarınız ayrılmış olur, sen kendi yolunda devam ediyor olursun. Duygusal boşlukta alkollüyken biriyle birlikte olmuş olmana ise yorum yapmıyorum, sadece bunun için kendini suçlamana, kendini kötü ve değersiz hissetmene gerek yok. Herkes pişmanlık duyacağı şeyler yapabilir
20 Yorumla Cevabını bildiğiniz soruları neden soruyorsunuz ki? Yine de cevap vermem gerekiyorsa, tabii ki de doğru değil. Gerçekten basit bir davranış bu. Acı çekmeni anlayabiliyorum, ama acını unutturacak başka seçenekler de var sonuçta. Yeni bir erkekle birlikte olmaktansa, arkadaşlarınla veya ailenden biriyle çok daha güzel vakitler geçirebilirsin bu dönem de. Yeni bir hobi edinebilirsin, kitap okuyabilirsin. Yani sayabilecek daha çok şey var. İşe yarar mı? Belki hemen değil, ama zamanla bunları zaten aşacaksın. Sen böyle yaparak kendine olan saygını da yitiriyorsun.
11 Yorumla- +1 yıl
Bir de ek olarak “belki barışabiliriz” diyorsun her ne kadar zor gibi gözükse de. Bakalım eski sevgilin geri döndüğün de bu yaptıklarını kabul edecek mi? Tabii büyük bir ihtimalle saklayacaksın… Kandırmış olacaksın. Ama hâlâ seviyorsan ve geri dönme ihtimalin de kabul edeceksen onu, her şeyi anlatmanı tavsiye ederim. Yani illa ki çıkar bir gün ortaya. Seni de tekrar istiyorsa yaptığın hatayla kabul etsin.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendine yapabilecegin en kotu seyi yapiyorsun. Halbuki tek basina acini yasayip onu unutsan daha guclu cikacaksin. Onu unutmak icin baskalarini kullaniyorsun yetmezmis gibi belkide o unutmak icin kullandigin kisiye bagimli olacaksin ve bu kisir dongu surup gidecek.
Kendine odaklan, kimse vazgecilmez degil belki simdi oylesine bir laf gibi geliyor ama dogrusu bu. Hepimiz ask acisi yasadik yasamadim diyen yalan soyler fakat onemli olan kendini bulmak. Gitti mi? Eyvallah de yoluna devam et sen simdi kendini harap ederken butun enerjini ona veriyorsun. Hobi edin, spor yap kendine yatirim yap.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılHerhangi bir faydası yok kanka. Bende birlikte olmadım ama bir milyon kişiye falan anlatarak atlatmaya çalıştım. Neyseki geride kaldı. şu an duygusal olarak çok rahat bir dönemdeyim. Hatta arkadaşımı görüp aslında tekte yaşayıp mutlu olunabildiğini gayet iyi anladım son bir haftada. Hayallerim dünya turu, deniz tatili, güzel bir işle sınırlı. Ben bir bireyim ve bu halimi bu psikolojiyi çok sevdim. Maşallah süphanellah deyin nazar değmesin. İnanın bana 40 yaş, gençliğimde dahil bütün ömrümün en güzel kafadaki dönemi. Bunu önceden genelde depresif biri olarak söylüyorum 😊 kendini sev. Hayat sensin. Gerisi yalan 😘😘😘🌹🌹🌹
00 Yorumla
+1 yılBence doğru değil. Kendi duyguların için başkalarının duygularıyla oynuyorsun karşındaki kişiye çok yazık umut verip onu yarı yolda bıraktığın zaman senin çektiğin acıları çekecek bunu gerçekten ister misin?
21 Yorumla- +1 yıl
Hangi umuttan, hangi acıdan bahsediyorsun? Karşısındaki alkollü biriyle ilişkiye giriyor başta bu büyük bir sorun.
Ki bu olay her halinden 'Ben tek gecelik ilişkiyim' diye bağırıyor. Ortada duygu veya umut yok yani dediğin çok mantıksız.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılAlkol kafasıyla diye başlayan şeyleri komik buluyorum peki alkol almadan önce nasıl bir kafa yaşıyorsunuz da doğruyla yanlışı ve ne zaman içilip içilmeyeceğini ayırt edemiyorsunuz?
Sevgi vs gibi şeyleri yaptığınız şeylere kılıf bulmak için kullanmayın.
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kafana göre. Böyle denemek istiyorsan bir süre böyle dene, sonra kafan eserse strateji değiştirirsin. Hiçbir şey yapmayıp evde otursan bile zamanla unutacaksın zaten onu. Ekstradan bir şey yapmana gerek yok. Ayrıca onu unutma niyetiyle yaptığın her şey sana onu hatırlatacak. Ne yapıyorsan yap yine ama keyfin için yap. Kendine de bu kadar yüklenme.
10 Yorumla
+1 yılBaşlık yanıltıcı olmuş eski sevgilim yazsaydın keşke. Sanki şu anda hayatında varken aldatıyorsun gibi algı olmuş. Kendine bir uğraş bulmayı dene bence. Biraz olgunlaştığın zaman insanların ne kadar değersiz yaratıklar olduklarını ve kendine verdiğin zarara zerre değmeyeceğini elbet göreceksindir diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba, insanlar terkedildiklerinde hayatın o andan sonra yaşanmaz hale geleceğini düşünürler. Bi'Bilen olarak görüş yazan kişinin yorumuna asla katılmıyorum, "acını, yaşa, iliklerine kadar yaşa, bir sabah kalktığında unuttum demeyi bekleme " vs vs.. yapman gereken şey çok basit. Sana kendini degersiz hissttirmesine izin vermiyceksin kimsenin. Seni terkedenin seni kaybettiğine yürekten inanacaksin, hayatta senden daha degerli kimse yoktur, bu nedenle kimse için üzülüp yas tutmanada gerek yoktur
10 Yorumla
+1 yılbence şöyle yap bir kişi ile değil bir kaç kişiyle yap alkol kafasıyla böylelikle daha rahat unutursun :D
26 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Kullanamiyorsa
- +1 yıl
İşte dediğin gibi Allah insana akıl vermiş bazıları kullanabiliyor bazıları kullanamıyor ve bazıları ise bazı konularda aklını kullanmak istemiyor ve tavsiye istiyor doğru kararı vermek için ve senin verdiğin tavsiyeye bir bak ne kadar efsane dediğim gibi ilerde çocukların aklını kullanmak istemeyip senden tavsiye ister ise bu tavsiyeyi onada öner. Kb ama zoruna gitmesin doğruları soyluyorm
- +1 yıl
+1 yılÖncelikle şunu dile getirmek istiyorum insanların sevgili yapması nasıl doğal bir şey ise ayrılmak da bir o kadar da doğal dır biri ile yapamazsın ama başka birisi hayatına girdiğinde muhakak o kişi ile ileri de bir geleceğin olacak belki bir hata yapmış olabilirsin ama önceki kişi ile ayrılıp az kafanı dinleyebilir ve kendini toplamayı deneyebilirdin hiç olmazsa kendine o süreci tanırsın fakat alkol yüzünden biri ile ilişki yaşadığını dile getiriyorsun nasıl oldu anlatır mısın
00 YorumlaKimsenin sana yapmadığını sen kendine niye yapıyorsun? Canın istemiş ve ilişkiye girmişsin. Bunu kendine zehir etmenin bir manası yok. Yok onu unutmak için yok şunun için yok bunun için. Böyle bahaneler bulmana da gerek yok. Kimse sana hesabını sormuyor. Dilediğin gibi yaşa.
00 YorumlaYaşadıklarını ve üzüntünü olduğu gibi kabul et, kendini suçlama, kendine zaman ver, bu süreçte daha fazla sosyalleş, arkadaşlarınla vakit geçir, sevdiğin şeyleri yap ve içinden geldiğinde ağla, duygularını içinde tutma. İstersen yaz... Ama ilişkiden kaçın, kimseyi yara bandı yapma. Yaşadıklarından ders al ve yoluna devam et o kişi senin için doğru kişi değilmiş demek ki... Kendine karşı sabırlı ve anlayışlı ol, umudunu kaybetme.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılSiz dingin ve sakin yaşamayı tercih etmiyorsunuz ki, Aşk acısı başka biriyle, alkolle geçmez, tabi ki kolay unutulmaz kendinize zaman verin, sipor, müzik, sosyal aktivite, çalışıyorsanız iş hayatı ile günlerinizi doldurun, sevmediğiniz biriyle yaşadığınız cinsel ilişki sizi daha çok üzer, Ateşin üstüne Ateşle gidilmez insan Anasını, Babasını, Kocasını, Çocuğunu kaybediyor ve acıyla yaşamaya alışıyor,, zamanla acısı hafifliyor, zaman herşeyin ilacıdır
00 Yorumla Biraz kendine vakit ayır kafanı dağıt hayatının merkezine koyma onu o şu an mutlu hayatına devam ediyor peki sen neden yapamıyorsun salma kendini hayatına etrafına bak kendine zaman ayır çalış kendini meşgul et bir zaman sonra meşgul etmek için değil de istediğin için yapmak isticeksin... Biliyorum ayrılık zor 1 yıl az bir zaman değil hele ki ilklerinş onunla yaşadıysan ama üzülme gelip geçici onun için ne kendini ne başkasını üzmeye değer sana onu düşünme diyemem ama kendine zarar verme cilt bakımı yetişkinler için boyama kitapları filmler dizilerle kendini meşgul edebilirsin odanı toplayıp kullanmadığın eşylarını kıyafetlerini ikinci el uygulamadan satabilirsin çok güzel bi aktivite herkese öneririm... Ben zamanında 2 aylık bi insan için kendimi harap ettim ama aradan bir yıl geçti o süre zarfı zor muydu evet çok zordu ama şunu öğrendim ki DEĞMEZMİŞ...
01 Yorumla- +1 yıl
haklısın. samsun'da mı yaşıyorsun veya samsunlu musun
+1 yılBir hatadır yaptın bur daha alkol kesinlikle alma seveceğin düzgün birini bekle zamanı gelince olur eskisini unut gitsin sevse gitmezdi üzülmeye değmez bu yaptığını tekrarlarsan kendine saygın kalmaz kontrolden çıkar dağıtırsın kendini sakin ve tutarlı ol ilk sevgilisinden ayrılan sen değilsin
00 Yorumlaİnsanız hata işleyebiliriz, oldukça zor bir süreçten geçerken kendinizin yanında olup , özşefkatle yaklaşmalısınız kendinize, psikolojide de bu vardır anormal zamanlarda anormal davranmak normaldir önemli olan gayeyi şaşırmamaktır diye. Gayeniz; kendinize borçlu olduğunuz akıl , ruh, beden sağlığınızı korumak ve geliştirmek ve kendinizi gerçekleştirmektir. Allah hiçbirimizi boşu boşuna vermemiştir bu dünyaya, hepimizin gerçekleştirmek için sorumlu olduğumuz bir potansiyelimiz vardır.
01 Yorumla- +1 yıl
Ve hata yapmak hatadan ders alıp tekrarlamayınca hiçbir şeydir, bazen yanmamız lazım öğrenmek için yani bir musibet gereklidir bin nasihate bedel ve sizde biliyorum ki çok pişmansınız ve dersinizi de fazlasıyla almışsınız bu zor sürecinizde hem de.
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka insanları yara bandı olarak kullanmak unutmanı ya da acılarının hafiflemesi sağlamaz ha o an anı yaşamak istiyorsundur o an mutlusundur orası ayrı ama çivi çiviyi hiç bir zaman sökmez. Biraz insanlardan uzaklaş kendi kendine vakit geçir zamanla kendini bulursun.
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilimi desen anlarım da sevgilim diyorsun. E madem unutmak istiyorsun ayrılma diye bir şey var haberin yok mu? Başkasıyla görüşmekle onu aldatmış oluyorsun
04 Yorumla- +1 yıl
soruyu okumayı öğren önce terk edildim yazmış
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum hatamı tespit ettiğin için benim de sana yegane tavsiyem insanların açıklarını bulup onları yaralamaya çalışma. Çünkü neden biliyor musun? Öyle bir insanla karşılaşırsın ki senin moralini darma duman eder. Yaptığının doğruluğunu sorgulamak bana düşmez ama iyi bir şey değil bence. Bunu da ayak üstüne söylemiyorum, empati yaptım
- +1 yıl
kimse moralimi aşağa çekemez çünkü kimsenin düşüncelerini kafaya takmam yaptığım da yanlış değil başkasına aldatıyorsun demek yanlış
- +1 yıl
Şimdiye kadar şu sitede gördüğüm en seviyeli, basit ve mantıklı diyalog muydu. Tebrik ediyorum 👍🏻👍🏻
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcılarla yaşamayı öğrenerek. Bu dünya zevki sefa yeri değil ayrılık acısını bir başkasıyla unutmaya çalışmak sadece vicdan azabı oluşturur sana, Spor gibi daha farklı hobilere yönel bence. Acına saygı duyuyorum ama seven ve acı çeken birinin yapacağı son şeyi yapmışsın, oturup sevgini sorgula bence
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani böyle alkol kafası yapıp birileriyle birlikte oluyorsan isabetli olmuş senden ayrılması. Yarın evliyken de kavga ettik çok canım sıkıldı alkol kafası yaptım diyebilirsin mesela. Acıdan savrulup gidip birileriyle yattım, oh ne ala. Bunu yapıp da bir de böyle profesyonelce dramatize edebiliyorsunuz, edep ya Hû, Edep..!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten yapman gerekenleri sayabilirim Bir kere biriyle beraber olman seni bağlar konuyla ilgisi yok. O arkadaşı unutamazsın çünkü hafızanda yer etti. Ama ondan nefret edecek doneler bulur ve bunları hergün tekrar edersen (bi yere not düş) bir süre sonra etki etmemeye başlar. İlk girdiğin ilişki sadece yarabandı olur. İkinncisinde atlatırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgilini şimdi düşünüp güzel anılarınızın soluklaşıp sadece kötü yanların netleşeceği zaman bunu şimdi yapmazsan istemediğin anlarda aklına düşer. Hatırlamakta bir şey yok. Beklemediğin sürece acı çekmezsin. Beklediğin için acı çekiyorsun. Onu beklememenin en iyi yolu da bu değil. Cinsellikten soğursun. Böyle devam edersen.
00 Yorumla
+1 yılÜzgün olduğum için kendimi alkole verip başka birisiyle birlikte oldum bilmem ne falan diyen herkes benim gözümde o Rus bu dur net senin içinde var demekki gerçekten sevsen gidip onunla ayrıldığını için başkasının altına yatmasın
10 YorumlaBunu bi kere bende yapmıştım ama insan unutamıyor. Daha çok onu hatırlıyor. Kendine acı çektiriyorsun, başka bir şey değil. Hem bence başkalarının açtığı yaraları başkalarıyla kapatamayız. Ben öğrendim, umarım sende öğrenirsin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Yapacağını yapmışsın. Kadınların terk edildiğini öğrenip pusuda bekleyen çok erkek var. Her zaman çivi çiviyi sökmüyor. Kendini geri çekmen lazım. Sinema tiyatro gezi gibi etkinlikler kafanı dağıtmana yardımcı olur
00 Yorumla
+1 yıl"Doğru mu?" diye sorma gereği duyuyorsan yani yaptığın şeyi sorguluyorsan yanlış olduğunun sen de farkında olmalısın.
Düşün. Başka birisi de sana yarabandı görevi üstlese ne hissedersin?
00 Yorumlaacını başkalarına acı olarak ödeterek kapatamazsın şu an kalbini açmak yerine yaralarını sarmak için kabuğuna çekilme ve seninle sadece konuşacak dertleşecek birine ihtiyacın var bunun adı sevgili olmamalı!
00 YorumlaBence doğru degil birini unutmak icin kendini birakma alkol falan uzak dur güçlü olmaya çalış kendini geliştirmek icin uğraş spor yap kitap oku başkaları için üzülme kendini kandırma karşıdakinide aynı şekilde bir kadın olarak güçlü ol alkol falan uzak dur kimseye birlikte de olma yani kendinle kal yeter.
10 Yorumla
+1 yılBence yapma birini unutmak için kendini kaybetme. Spora başla, yeni bir hobi edin, doğa yürüyusleri çok güzel, bi evcil hayvan al kafanı başka şeylere ver. Kendi öz saygını kaybetme.
10 YorumlaBaşkası değil başkaları. Onlar da abazalığını unutmak için görüşüyorlar senle.
00 Yorumla
+1 yılbir yıllık bir ilişki bu kadar sarsmamalı. Ayrıca senin başka birileriyle birlikte olman ayrıldığın kişinin umurunda olsaydı ayrılmazdı. Keyfine bak
00 YorumlaDaha sert ve gaddar olmalısın. Psikolojini duzelt. Kendine gel. Gitmiş terketmiş. Alkol kafasıyla değil sağlam kafayla beğendiğin hoşlandıpın biriyle birlikte ol ve kadeh kaldır maziye….
00 Yorumlaya bebeğim fazla karışmak gibi olmasın ama bence karşı cinsin duygularıyla oynuyomuş gibi olur yani bence unutmak için bir arkadaşına danış veya bir piskolog yardımıyla yoksa sen eski sevgilisi unutmak için biriyle berabersen bu ilişki hiç gerçek olmaz çocuk samimiyete inanmaz benim kuzenimde bir aralar öyleydi ama şu an unuttu çok mutlu bir ilişkisi var kendine biraz zaman ver toparlan güzelim
00 Yorumla
+1 yılBence yanlış hatta bencesi yok direkmen yanlış çünkü o karşındaki kişiyi kukla gibi kullanıyorsun başka bir açıklaması olacağını zannetmiyorum ve terk edilmişken aşktan umudu kesmek daha doğru olurdu bence ya da 1 yıllık ilişkinin evlilikle sonlanacağıni düşünmemek gerekir
00 YorumlaAdam gitmiş neyi bekleyeceksin barışmak isteyen sensiz durabilir mi? Bu hisleri yaşadım hırs intikam arzun yaptırdı sana sonra merhamet duygusu bunları çoook yaşadım sonra öyle biri ile tanıştım ki beni ondan önce sevmeyen bunları yaşatan kişiler için boş yere harcadığım zamana fekadarklıklara beklemelere üzülüyorum
00 Yorumla
+1 yılşu an her şey çok yeni olduğu için kendince hırsını alıyorsun belkide birileriyle sevgili olarak kendine zaman tanimalisin. Sen kendine yetebilirsin herşeyin üstesinden yalnız gelebilirsin. Yanlış kararlar vermene yol acabilir çünkü bu ayrılık acısı o yüzden birileriyle tanisiyosan sadece arkadasca ol ileriye gitme derim pişman olma üzülme diye.
00 Yorumla
+1 yılÇok doğru hem de çok doğru. ben ona onunla bununla konuşma yazma dedim dinlemedi.
Beni haksız yere suçlama dedim Allah İn her günü suçladı. Sitede maaş hesaplamaya girdim ve orada karılara yazıyor oldum. Resmen ruh hastası.
Defol fu da kurtuldum şükür. Allah belasını versin onun. Şimdi de sosyal medyada fingirdiyor
00 Yorumla
+1 yılGerçekten sevmiş olsaydın bu kadar kisa sürede hem tekrar birlikte olma ihtimaliniz olduğu halde başkariyla görüşemezdin, canın istemezdi ve aklindanda geçmezdi görüşeyim deye.
O yüzden yani rahat ol zaten sevmiyorsun, sadece alışkanlık, barışmazsanız unutursun 1-2 aya)00 Yorumla
+1 yılDeğil. Bende boşanma aşamasındayım ve kendime zaman ayırıp içime yolculuk ediyorum. Artık kişilerin önemi kalmadı günümüz de. Yapacağın en güzel şey , duygularına zarar veren herkesi kendinden uzak tutmak ve uzak durman olacaktır. İlla hayatında birileri olacak diye bişe Yok. Enkaz üstüne bişey inşa etmeye çalışmakla senin yaptığının arasında fark yok diyim gerisini sen anla
00 Yorumla
+1 yılBaşkasıyla unutulmaz. Daha da depreşir çünkü kimse onun gibi olmaz vs vs. En güzeli pc oyunları oynamak. Dene gör :D kendine insan dışında bir haz merkezi keşfet.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı. Birisini en etkili unutma şekli bir başkasına sans vermektir
tek başına hep aklında o olur unutamzsın
bir başkası bu devreden cıkmanı kolaylaştırır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu kafayla devam edersen pişman olacağın çok şey yaparsın. Giden gitmiştir bir başkası için hayatını böyle mav etme yoluna bak yaşamanın tadını çıkar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence sende çok sevmiyormussun ki başkasıyla birlikte olabilmişsin. Her ayriligimizda her üzüldüğümüzde unutmak için birileriyle birkte olursak vay halimize
01 Yorumla- +1 yıl
aynen acı çekiyormuş baksana :D :D o yüzden birinin altına yattı :D :d ya bi gitsin ya şimdi bunu dedik ya kötü olan biz oluruz :D bari bir değil bir kaç kişi ile yat ki tadı çıksın ahahaha :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlkol kafasıyla birlikte olmak ne demek yaaa? Bu kadar mı ucuz? Bunları duyup, görüp, yaşayan bir erkek evliliği hiç düşünür mü? Biraz alkolle zaten seks ihtiyacı gideriliyormuş dedirtirseniz bu hallere dusmeniz gayet normal.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDefolsun gitsin dünya da erkek mi yok bırak şu sevgiliyi ya kendine gel kendini toparla artık önemse ye iç gez toz değmiyor pislik erkeklerin peşinden gitmeye kendini hiç sevmiyorsun sen takılmisn bi itin peşine ne olduğu belli değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılAlkolden uzak dur spor yap değişik. Kurslara kayıt ol kendine yeni hobiler edin. Çalışmıyorsan iş bul çalış
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Zor durum, çiçvi çiviyi söküyor ama acıtıyor işte. Başka bi yöntemde bulunmadı, çoğu kişi zinaya düşmemek için namaza başladı.
10 YorumlaBiz hala tertemiz yaşıyoruz ya. Erkek halimle ben cesaret edemem sende iyi yürek varmış. O iki erkekle de evlenemezsen seni alacak adama yazık…
10 Yorumla
+1 yılNormal bı durum alkol cinselliği artırıyor ve karşı tarafında ilgisi seni bu duruma getirmiş olabilir zevklerden kacma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bir ay olmuş bekle kendi içinde yaşa dönüp gelecek pişman olacak belki sende hem bu arada pişmanlık duyacak dahada farklı şeyler yapmazsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Böyle şeyler yapmayın karşınızdaki insanlara değer verin başkalarının acısını unutmak için böyle bir şeye bulaşmayın.
00 YorumlaBirlikte olma ama konuş vakit geçir o eksikliğin yerini doldur ama abartmadan sonra içinden çıkılmaz bir hal alırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu yaptığın çok yanlış insanları yarabandı olarak kullanıyorsun umarım yaşattığını yaşarsın çünkü biri beni kullandı kalbimi paramparça etti hala ah ediyorum kim insanları kullanıyorsa umarım birgün onlarıda kullanırlar !
00 YorumlaGöğsünü gere gere çek kızım acını güçlenirsin. Saçma sapan işler yapma. Zamanla unutuyorsun zaten
00 Yorumla
+1 yılBöyle zamanlarda kendi halinde kalıp kimseye bulaşmamak bulaştırmamak lazım. Zamanla kendi kendine geçicek bir şey bu
00 Yorumla- Devamını Gör (216)
Devamını Gör(261)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimi unutmak için başkalarıyla görüşüyorum, bu doğru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Bir yıllık bir ilişkinin iyisiyle kötüsüyle yasını tutmanı tavsiye ederim öncelikle. Yara bandı ilişkilerle anlık acını dindirmek o an için iyi gelebilir ancak ileride hiç ummadığın bir zamanda bu ayrılık hayaleti karşına çıkar ve aynı hissi sana yaşatır. Bunu yaşmamak adına ilişkinin yasını iliklerine kadar yaşa bunun süresini sen belirleyeceksin. Bir sabah uyanıp unuttum geçti gibi bir cümle kurmayı bekleme. Bu hayalperestlikten başka bir şey olmaz. Zamanla ayrılığa yokluğuna ve onsuz yaşamaya alışacaksın. Bu da biraz zaman alacaktır. Kendine bu zamanı tanımalısın. Hayatına girecek insan bu dönemden sonra ise ancak sağlıklı yeni bir ilişkin olacaktır. Süreci yaşamadan birlikte olduğun kişiler bir kaçıştan öteye gidemeyecektir. Zaten yaranı başkasıyla kapattığında da o bandı çekip atmak isteyeceksindir. Bu sebeple o kişiye de kendine de bunu yaşatma. Yaptığın şey için de kendini suçlama acıdan kaçmanın yolunu arıyorsun ve hata yapman çok doğal. Önemli olan anlayarak tekrar etmemen. Umarım en kısa sürede atlatırsın.🙏🏼
Abla guzel yazmışsın da kendini cinselliğe verirse daha faydalı olmaz mı duygulardan uzak ve mantıklı bi yaşama kavuşmaz mı? ne sevgilisi Allah aşkına ya sevgili kavramını ne kadar dramatize kullaniyosunuz
her ilişkiden sonra kısa veya uzun süre yas tutulmalı die düşünüyorum. daha önceden deneyimledim böyle bi olayı. asla barışmam diye düşündüm başkasıyla gönül eğlendirdim. sonra pat diye çıkıverdi. özlediğimi farkettim. diğer çocuğu da üzmüş oldum. bana sorucak olursan bi süre kimseye flört anlamında yaklaşma derim