Evlenmek istiyorum ama bana kimse katlanmıyor ya da ben terk ediyorum, ne yapacağım?

Aslında benim psikolojik sorunlarım fazla okb, bipolar bozukluk, histerik bozukluk, majör depresyon hepsi var aslında çirkin bir kız değilim ama çok sorunum olduğu için hiçbir erkek bana tahammül etmiyor ya da ben şutluyorum. Evlenmek benim gibi sorunlu biri için normal değil ama istiyorum ben de kimseyi de mutsuz etmek istemiyorum çünkü ben mutsuz edip karşımdaki insanı delirtebiliyorum. İlgi arsızlığım bütün erkeklerle flörtleşmek konuşmak iltifat almakta hoşuma gidiyor. Hep daha çok beğenilmek istiyorum. Benim kalbim yok sanmayın ben terketsem bile arkadan günlerce ağlarım mesela. Hatta ilgi görünce kaçan biriyim. bazen İltifat sarılma sevmiyorum ama bazen de aşırı ilgi istiyorum. Belki bana tahammül edecek birisi olsa diyorum ama kimse etmez benim gibi deliye kim tahammül eder. Güzellik yetmiyor işte hiçbir şeye. Yalnız mı öleceğim evlenebilecek miyim ben 🥺?

Evlenmek istiyorum ama bana kimse katlanmıyor ya da ben terk ediyorum, ne yapacağım?