İlişkim ile endişelerim var?

Merhaba benim yaklaşık 3 yıllık bir ilişkim var bunun ilk yılları karışık geçti biraz güven sorunları yaşadık vs son 1 senedir özellikle yazdan beri ilişkim çok güzel mutluyum ama bu birkaç haftadır sevgilim dalga geçiyor benimle ve bu gözüme çok batıyor kırıyor beni açıkçası takıldığını söylüyor ama ben rahatsız oluyorum en son hassas bir konuda tartışırken sen bu kadar düşünceli miydin dedi bana geçmişi açması hoşuma gitmedi özellikle öyle bir anda bugün mesela benim kedilerim var arkadaşlar onların mama veteriner masraflarına yardım olsun diye yavrularımı ücretli ya da mama karşılığında sahiplendiriyorum arkadaşlarıyla beraber buluştuğumuz zaman tanımadığım kişilerin yanında kedilerini damızlık kullanıyor demesi hiç hoşuma gitmedi yanlış anlaşılmaya çok açık bir konu ben kendime para İçin yapmıyorum hiç öyle bir düşüncem yoktu ama malum ekonomik şartlar zorlayınca böyle bir şeye karar verdim neyse bugün de yavrularımdan birini sahiplendirdim sahiplenen kişi daha önce kedi bakmamış bana birkaç soru sordu vs ondan bahsederken benimle yine dalga geçti kedilerine iyi sahip bulacaktın bulamamışsın falan diye ve hiç hoşuma gitmiyor gerçekten bugün sert çıkıştım ama böyle şeylerde dalga geçmesi cidden napcam bilmiyorum akıl verin
İlişkim ile endişelerim var?