Güncellemeler
+1 yıl
ilk sevgilimdi her şeyin ilkini beraber yaşadık eşim gibi görüyordum
4 yılımı verip hayatimin merkezine koydugum kadin 6 ay önce ayrildi ayrildiktan 1 ay sonra başkasiyla sevgili oldu. Ben ona çok emek vermiştim. Ameliyat olduğunda ailesi gelemedi ben bekledim sabahlara kadar başında. O da bana bisey olucak korkusuyla günlerce ağlardi deprem zamanı. Daha neler neler. 6 ay oldu ayrılalı ben atlatamamışken o nasil 1 ay sonra başkasiyla oluyor. Gün gelir pişman olup kapima gelir mi? Benim hayallerimle hep dalga geçerdi hayallerimi gerçekleştirsem gün gelir beni araştırır mı kahrolur mu hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gelse ne olur ki kabul edersen tekrar gitmeyeceği ne malum sen de next yap kıymet bilmediyse onun kaybı
next de yapamıyorum 1 arkadaşım bile yok hiç yapayalnızım
At gibi giden it gibi döner tecrübeye dayali ben bana ihanet eden sevgililerimi bile özlüyorum bazen hahahahah yani o seni hayli hayli özler
Ve kesinlikle araştırır yeni konuştuğu çocuğun 1 hatasinda aklina sana yaptigi yanlis gelecek emin ol ben aynilarini yasiyorum
ihanet eden o yani özler mi? gerçekten çok değer verdim çok sevdim...
Tabiki özler ben ne kadar canım bi cocuk diyerek ayrildigim sevgililerimi bile stalklayip pisman oluyorum sadece 1 ayyy sonraaaa pisman olacak izle ve görrr
6 ay olduuuu
Tamam 1 ay dedim ya sen bana guven 1 ay sonra hesabina bakacak ben dua ettim hahahahah
gerçekten mi bakar mı 10 aralıka kadar
Bakar bakarsa evime 1 kutu baklava gönder kanka hahahahahah
baktığını nerden anlıycam kanka
La kanka fakeden bakar ya da kemdi hesabindan sen story at hesabini gizlilikten cikar gorursun hatta mesaj bile atar seni işletmeyede calisir
Hiç sanmiyorum niye boyle bisey yapsin ki ben cok pesinden koştum istemedi
Sen gizlilikten xokar story at
Cikar
2 3 gün boyunca
Daha önce yaptim ne yapiyo biliyo musun. Tabi sevgili yapmadan önce yapiyodu. Benim storymi izliyo fake hesaptan sonra engelliyodu ben yüzden göremiyodum bakti mi bakmadi mi diye
Fake hesapla istek atmaz mi
Sence hangi foto pp için daha güzel
https://imgyukle.com/i/JJRuqA
https://imgyukle.com/i/JJRx71
Fake hesaplada istek atar bu arada üstteki foto bence bendede bi ara 6382737 tane fake vardi sadece eski sevgililerim icin aciyordum merak etme pisman olacak kankaaaaaaaaa elbet bir günnnn sende boş ver onu bu arada onüne bak niceleri vardir yavas yavas baska insanlara alismaya bak
kanka çok yalnızım arkadaşım yok işten eve evden işe iş yerindekiler de yaşlı. o yüzden ortamım yok nicelerim de yok. sence fotoğraflarda nasılım
Yakisiklisin benden sana bir layykkk
teşekkür ederim umarım pişman olur kapıma gelir bu dünyada kimse sevemez onu benim gibi
Umarimmmmm
Iyi dileklerin için teşekkür ederim 10 araliğa kadar pişman olursa baklavan hazırr
Tamam ben burdayimmmmm
Tamamdır
Çok zor olmalı senin için hele baglandıysan tedavisi zaman unutmaya bak bence
evet bağlanmaz olur muyum ilk sevgilimdi her şeyin ilkini beraber yaşadık eşim gibi görüyordum
Acaba oda seni eş olarak görmüyorum uydu
evet sürekli evlilik hayalleri kuruyodu
Ne olabilir ki acaba daha önceden belli ediyormuydu
Olmaz
neden
Senin onun burcu nd
Ben koç. o aslan
Aslanlar boyle iste
e ne olucak sonra