arkadaşlar lütfen yardımcı olun bu konuda ne yapıcağımı bilmiyorum kafam çok karışık ben çok kıskanç biriyim ama sevgilim bu konuda bana eskisi kadar duyarlı olmuyor önceleri kıskanmam hoşuna giderdi ama şimdi erkek dediğim an kıyamet kopuyor aramızda biz ilişkiye başlarken ortak hesap açmıştık ve hiç bir srunumuz yoktu ama sonrada itiraz etmeye başladı ve kişisel facebook hesabını açtı ve onda erkekler ekli bende bu durumdan rahatsız oluyorum bu konu hakkında onunla knuşmaya çalıştım ama sürekli konulma açılınca lafı agzımdan çıkmasına izin vermiyor ve geçenlerde bir erkek fotoğrafına yorum atmıştı yavaşrasına ben görünce cinlerim tepeme çıktı tabi ama ben bunu söyleyince sinirlendiğimi görünce yorumu kaldırdı facesinin şefresini filan bilmiyorum na güvendiğim içinde öğrenmek istemiyorum ama bu durum çok canımı sıktı aklımda deli sorular var o olay olduğu an o çocuğu ekledim ve bunu ona söyledim öğrenince sinirlendi ve sildim bende canım sıkıldı çünkü neden sildirdi bana geri konuşmama izin vermedi sonra telefonda biraz tartıştık ve bana ona güvenmediğimi söyledi ama güveniyorum sorun benim çok kıskanç olmam mı bilmiyorum bunu sürekli yüzüme vuruyor ve en ufak erkek konusu açıldığında beni tehdit ediyor canımı sıkma tüm erkekleri ekler konuşurum diye ama onun dediğine göre şu an facesindeki hiç bir erkekle konuşmuyormuş konuşmuyorsa o çocuk neden öyle bir yorum yazdı ve tüm fotolarını durumlarını begeniyor anlayamıyorum bu konuda kafam çok karışık ben tabi ona güenmediğimi hissetirerek bir suçluluk duyğusu yarattı üzerimde ve telefonu kapattıktan bir süre snra tekrar aradım ve bana direk larak o yorumu yazan çocuğun adını bir daha duymak istemediğini ve ben ekleyip sildiğim için bana eklerse kabul etme dedi engelle dedi sakın sende ekleme dedi ve bende engelliceğim onu dedi bende tamam dedim ve konu böyle kapandı gitti ama bu konuşmanın ardından aklıma türü sorular geldi ve kafam çok karıştı sizce neden bunları demiş olabilir özellikle kız arakdaşalar yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada sözlü olduğumuzuda söylemek isterim aile arasında tabi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar