1 ay önce biriyle tanıştım. Ilk başlarda muhabbeti sanıyordu iyiydi. Bi kahve içip tanışmayı teklif etti kasıma erteledim. O süre içinde arkadaşın muhabbeti kesildi gün içinde saysam toplam 10 mesajımız bile yok. Onlarda basit napiyorsun falan.. ama buluşma teklifini de halen ediyor onda bir şey degişmedi. Bu durumda buluşmaya gerek var mı? Saçma geliyor bana hal böyleyken buluşmak tanışmak. Ama kendisinin dediğine göre aşırı yoğun çalıştığı için sohbet edemiyormuş. (Yemedim) Buluşursak iyi olacakmış diyor
Bazı insanlar mesaj yazarak sohbet etmekten keyif almaz. Bazıları telefonda iletişim kurmaktan hoşlanmaz. Eğer karşındakine güveniyorsan, zaten buluştuktan sonra ne istediğini anlarsın.
Yani çocuğun size karşı ilgisizliğini aslında siz bile nedeni ile söylediniz. Bence burada bir sorun yok çocuk çalışıyor ve aşırı yoğun ama aynı zamanda sizinle buluşmak istiyor bence ona bu fırsatı verin derim yani çocuğun bu durum için geçerli bir sebebi var sonuçta..
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mazereti geçerli degil. Çünkü mesela hikaye paylaşıyorum en gec 1 saat sonra izliyor. Ama ne yorum atıyor nede o süre icine mesaj yaziyor. Zamanı varmış demek ki? Bide zamanım yok dedigi halde sürekli takip etdiklerinde artış oluyor. Elinde telefon olub diger işlemleri yapabilen mesajda yazabilir diye düşünüyorum
Çocuğun durumunu net olarak kendim görmediğim için buradan yazdıklarınıza istinaden böyle bir yorum yaptım bence hikaye, beğenmesi görme vs bu tür şeyler ile birinin size karşı ilgisini ölçmeyin derim zamana bırakıp öyle karar verin bence
Merhaba, bence o günü iple çekiyor yani nasılsa buluşacağım deyip işi savsaklamış gibi geldi bana. Ben olsam sizin gibi düşünürdüm yani buluşmak bana manasız gelirdi. Çünkü samimiyetsiz bir insan profili çiziyor bu yaptığıyla. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Günaydın. Evet kesinlikle samimiyetsizlik. Zamanım yok dedigi halde hikayelerime bakabiliyor, hikaye paylaşabiliyor, ve birilerini takip edebiliyor. Telefonu eline alanilen sohbette edebilir pek ala. Bisey bekledigim yok ama buluşayım mı buluşmayayım mı onu da şaşırdım. Buluşursam boşa zaman kaybı. Buluşmazsam trip gibi olacak ki asla öyle niyetim yok