Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Yalnış anlamayında bunun ne tip ne de meslekle alakası yok seven insan meslek seçiyorsa sevgi değil bu geleceğe yatırımdır bu da bir yerde patlak verir tip dediğinizde gelip geçer şey huyu güzel olmayanın yüzü ne ifade eder ayrıca çirkinim diyen insanlar aksine hep güzel ve yakışıklıdır
020 Yorumla
Soran+1 yıltip önemli tipsizim bakmıyorlar gelip bana burada iyilik melegini oynamayın huy güzelligi fkn
Soran+1 yılne ilgi manyagı bakan yok hanfendi sizin sevgiliniz oldu mu soruu soruyorum
cıkıp bir kahve içip birine sarıldınız mı önce buna cevap verin
Soran+1 yılneyn ön yargısı tipsiz olana bakmıyorsunuz gelmiş karakterden bahsediyorsunuz
Soran+1 yılaz sahtekar olmayın gerçekçi söyleyin
- +1 yıl
Sahtekar felan değilim olanı söyledim tip bir insanı ilklerde etkiler sonra sevdiğin insandan başkası senin gözüne güzel gelmez hayır neden size yalan söyleyeyim ki? Huyu güzel değilse namuslu şerefli değilse dinini bilmiyorsa valla inanın tipi de mesleği de zerre umrumda olmaz ben kalbimin ne hissettiğine bakarım çünkü ben prenses değilim ben normal bi insanım karşımdaki de normal biridir herkes kendi dengine yaratılmıştır zaten
Soran+1 yılilklerde işte ilk olmayınca devamı gelmiyor ilgilenmiyorsunz bile begenmeyince
Soran+1 yılgeldi iyilik melegi yok huyuna bakarım falan bırakın bu ayakları
neyse tipsiziz bakan yok ilgi milgde beklemiyorum olay bu kadar basit iyi günler
Soran+1 yıldurumdan durum murum yok klasik türk kızı lafı yok huy önemli diyip piclerin altına yatarlar he anacıım din önemli huy önemli evet
Soran+1 yılbye.
Soran+1 yılsaçmasınız tek bunu söylüyorum bırakın ve kandırmayın milleti iyi huy diyerek :D
tip tip tip
tipim olaydı yazmayan kız kalmazdı karakter marakter önemsiz kızlar için
Soran+1 yılo piclerden biri olsam zina ederdim
elime kız eli degmedi boş yapma ben siz kızları anlatıyorum- +1 yıl
Mal müdürü kimin zina yapıp yapmadığı alnında mı yazıyor ne bilip bilmeden günah alıyorsun seni Allah’a havale ediyorum kızlar kızlar diye tutturmuşsun ah almak da günahtır senin kafana yazık cidden tedavi olman gerek soruyu silebilsem silecem sizle muhattap olamam ama anlamıyorum o kdarından silinmiyor da
Soran+1 yılya git işine uğraşamıcam seninle
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıltip gelip gecici insan yaş aldıkça yakışılılık mı kalıyor önemli olan insanın iç güzelliği merhammetli sadık biri olması ilişkisinde sen önce kendini sevmeli beğenmelisin ben bu güne kadar eli yüzü düzgün olmayan askeri personel görmedim genelde bi karizma oluyolar hele üniformala dahada
062 Yorumla
Soran+1 yılTipsizim diye hiç olmadı sevgilim
Soran+1 yılKimse merhamete bakmıyor şimdi sallamayın burada
Cevap sahibi+1 yılben salamak için yazmadım yorum size kendi doğrularıma göre cevap verdim olmadıysada sevgilim ömür boyu yanlız kalacaksın anlamına gelmez hayırlı insan çıkarsın dua et
Soran+1 yılÇıkmıyor a. mq 27 yaşına geldik hala yalnız olmasın diyorsun begenmiyorlar işte
Cevap sahibi+1 yıltipini çok merak ettim cidden bu kadar takıp üzülüyorsun kendi bende senin gibiyim yaşımda var ama umursamıyorum bu durumu sen kendini sev rabbim sana en doğru zamanda hayırlı insan çıkarcak inan
Soran+1 yılRabbim çıkarmıtor kimseyi karşıma çıksa 27 senede illaki çıkardı millletç evleendi ben daha bir kızın elini tutmadım
Cevap sahibi+1 yılsen oluruna bırak çıkar hem erkekler artık erken evlenmiyor 30 35 bulduruyor takma kafana kendini üzme cidden bende üzülürüm
Soran+1 yılNasıl 30 35 yaşına kadar bekar kalıp milletle sevgili olmuş kız denk gelcek bana
Soran+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılerken evlenen sayısı az kariyer yapayım gezeyim tozayım peşinde olunuyor bunu yaşamadan bilemezsin belki sana gelen de senin gibi hayatına kimseyi almamış olur
Soran+1 yılÖyle bir şey imkansız
Soran+1 yılİntihar etcem zsaten yakında
Cevap sahibi+1 yılsakın öyle bişey yapma aileni düşün ne kadar üzülür seni önemseyen insanları beni dinle kendi topla bunlar saçma düşünceler bak bi psikologdan destek al ya da ne bileyim kafanı konu hariç başka şeylerle meşgul et bu hayatta imkansız diye bişey yoktur
Soran+1 yılBu yaşa kadar sevilmedim geregi yok yaşamanın
Soran+1 yılPsikolog bana sevgili bulcak mı tipsizligme çözüm bulacak mı
Cevap sahibi+1 yılkendine güvenmene bu buhran halinden çıkmana yardım eder ailen seni seviyor arkadaşların seviyor şu an senin için endişe etmeye başladım
Soran+1 yılYa git neyin yardımı çirkin olduktan sonra sapık gözü ile bakıyorlar özgüvenli davransak neyin özgüveni bu tiple diyorlar
Soran+1 yılLanet olsun sizin gibi kızlara Türk kızlarına umarım belalı heriflere denk gelirsiniz
Cevap sahibi+1 yılniye sapık gözüyle bakılsın ki güzel bi mesleğin var akıllı birisin belliki ve resimde yüzün net olmasada bence yakışıklı bi adamsın valla bak intaharı falan düşünme ben ne tipsiz adamlar gördüm kendini dünya yakışıklısı sanan sen bence öyle çirkin yüzüne bakılmıycak biri değilsin
Soran+1 yılÖyle olmasa sevgilim olurdu
Cevap sahibi+1 yılsevgilin oldu diyelim niyeti paranı yemek olsa ya da sadece cinselik istese evlenmem senle desen daha mı iyi
Soran+1 yılSenn bana niyee olmadıgınu söyle?
Soran+1 yılBunu de bana
Soran+1 yılTipim varsa neden bir kız ilgi göstermeddi
Cevap sahibi+1 yılakıllı adamsın bence biliyorsun herkesin bi yerde kısmeti vardır askerlik kızları korkutan bi meslek sürekli bi savaş sefer gitme olayı akıl kalmasına neden sence herkes çok mu yakışılı evleniyor sevgili yapıyor bursada yüz nakli yapılan bi adam var adamı gör birde karısı kadın bebek gibi güzel adamda tip mi vardı evlendi
Soran+1 yılSen bana söylemeyi bırak yakısıklı arkadaşlarıma yazan kız dolu bana neden yok bunu açıkla
Cevap sahibi+1 yılne diyeyim sana nedem seni ikna edemiyorum yakışılı olduğunu seninde karşına birinin çıkıp mutlu olacağına
Soran+1 yılBana nedenini açıkla tamam diyecegim
Cevap sahibi+1 yılbi ayet vardı yanlış hatırlamıyorsam Nûr, 26. Ayet: Kötü kadınlar, kötü erkeklere; kötü erkekler de kötü kadınlara; temiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkekler de temiz kadınlara lâyıktır. diye bekletiyor çıkarmıyorsa bu ayeti düşün
Soran+1 yılArkadaşım hep bakirelerin bakireligini aldı.
Soran+1 yılBunuda açıkla bana ayetlerle gelme
Soran+1 yılBana açıkla ya neden yakısıklı arkadaşım kızları * bir tip olup bakire kızlar gidip onu seçiyor ve bakireligini ona veriyorlar ben efendi masum dururken severken beni seçmiyorlar
Soran+1 yılAçıkla bana bunu
Cevap sahibi+1 yılben bişey demiyorum çünkü nedesem verdiğim cevap memnun etmiyor seni sabaha kadar da anlatsam kendini yerden yere atcan
Soran+1 yılSem bana açıkla verdigin cevaplar tatmin etmiyor cunku beni neden yakısıkllı arkadaşlarıma yazan bakireler dolu onların altına yatıyorlar ben severken beni seçmiyorlar
Soran+1 yılSöyle bunu açıkkla tamam diyecegim
Cevap sahibi+1 yılBı sebebi vardır olmamasının bu kadar sorgulama işini Allah'a bırak her çirkinim dediğinde aslında isyan ediyorsun yoksa hayatında biri rabbim kaderini en güzel şekilde hazırlıyordur kalbinden gönlünden geçen gibi
Soran+1 yılBir sebebi vardır demekle olmuyor beni inandır t
Cevap sahibi+1 yılTabi bu cevapta sana yeterli değildir sen cirkinsin lafını duymak daha çok hoşuna gidiyor
Soran+1 yılAlllah verse çoktan verirdi Allah sevse beni zaten çirkin yaratmazfo
Soran+1 yılSen bile açıklayamıyorsun sorgulama diyorsun tipsizim işte açık ve net belli
Soran+1 yılYav sen bana açıklayamıyorsun ki umursama diyorsun bana nedenini açıkla diyorum Allahın bildigi vardır diyorsun
Cevap sahibi+1 yılSen sorguladikca isyana giriyor yaptığın çünkü bı noktadq Allah'a işini bırakman lazım ondan diyorum
Cevap sahibi+1 yılHer sevgilisi olmayan evlenmeyen çirkin mi peki
Cevap sahibi+1 yılAllah her kulunu sever sınava tabi tutar bakayım kulumun sabri nasıl diye sen sabırlı olcan ki imtihanını verebil en güzel hediye ile odulendirsin seni isyankar kul oluyorsun farkindamisin
Soran+1 yılÇirki evet
Bana açıklama bile yapamıyorssun cocukata tip vaar. Cunku bakireleri ççaaturr çutur skyor bize bak birrde sevgilimiz olmasdıı
Soran+1 yılBana ayetlerle gelme gerçeklerle geel.
Cevap sahibi+1 yılDoğru bişey mi yaptigi peki zina yapıyor cirkinsin tamam mı rahatladın mi kimse seni begenmiycrk hiç kimse olmayacak bunlar duymak daha çok hoşuna gidiyor
Soran+1 yılYa banane onun zinasından neden onlar seviliyor ben sevilmiyorum
Soran+1 yılBana gerçrkleri söyle yalanlardan sıkıldım cunku
Cevap sahibi+1 yılBence varya troluyorsun insanları ya bu kadar ezik ezik kimse konuşmaz askersin kendine güvenin olur askerim her kızı ayarlarım kafasında olur
Soran+1 yılİntihar etcem zsaten yakında Suriye'ye giderim orada kurşunlatırım çok az kaldı
Cevap sahibi+1 yılTanımadığım birine neden yalan soyleyim bu kadar uğraşıp doğru düşünmesini yanlış düşündüğünü anlatmaya çalışayım ama boş ver sana yalan söylüyorum kandiriyorumdur
Soran+1 yılTrol mrol değil
Soran+1 yılKadınlarım hayatı yalan inanmıyorum yok merhametmiş yok efendilikmiş yok özgüvenmiş hepsi boş.
Cevap sahibi+1 yılO zaman canım konuşma kendine güvenin olsun her yerden yürü kızlara kim ne derse umursama net
Soran+1 yılGerek yok. Tipsizim yeter red yedigim
Soran+1 yılNeyse sagol yinede.
Soran+1 yılYalanlaın için
Cevap sahibi+1 yılcanım mısın sana neden yalan soyleyim yaa sinir oldum şu an kimse ben böyle ciddi konularda yalan soylemem
Cevap sahibi+1 yıl*canım mısın
Soran+1 yılFazla söze gerek yok duydugumu duydum
+1 yılAynada kendine iyi bak saçma sapan konuşmuşsun ulan esmersin giderin var yakışıklısın kaçtır sorularına denk geliyorum görüyorum bulur seni biri evlenirsin illa ki. Dellendirdin akşam akşam yok neymiş tipsizmiş sakın bana diğer atar yaptığın üyeler gibi atarlanma.😒
09 Yorumla
Soran+1 yılTipsiz maymun gibiyim yoksa sevgilim olurdu
- +1 yıl
Sen sevgilin olsun diye sevgili yapacaksan, evli olayım diye evleneceksen sürünürsün böyle. Kaç yıllık ilişkim bitti sonunda keşke hiç olmasa dedim zamanımın içine etti hayıflanıp durma sinir oldum sana he. Sana iki süslü kelime yapmayacağım yapmam bekle lan evlenip ömrünü sevdiğini ya da tanıdığını sandığın ama yanlış olduğunu anladığın birine denk geleceksen zamanını harcayıp ağlayacaksan hiç yapma sevgili, bekle doğru kişi doğru zaman gelsin.
Soran+1 yıl27 sene oldu bakan yok. mk siz iyisiniz tabi manitanınız olmuş ne sevildim ne birinin elini tutum ne bir yere gittim dışarıdan söylemek kolay Allah keşke sizzede çirkinlik versedde halimi anlasanız.
- +1 yıl
Ay keşke çirkin olsam mk bir halta yaradı sanki 😏
Soran+1 yılUmarım çirkin olursun halimi anlarsın içten dua ediyorum.
Soran+1 yılYalnızlığı anlarsınız umarım
Soran+1 yılİtilmek maymun gibi olmak neymiş anlayın İnşallah
- +1 yıl
Hadi inşallah.
Soran+1 yılİnşallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılKızlar evlenir mesleğe ve paraya bakıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCebinizdeki parayı postalların üzerine dizin ne kadar yakışıklı olduğunuzu duyduğunuzda siz bile şaşıracaksınız.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜcretsiz izne çıkmak istiyorum 5 yıllığına. Olur dersen düşünürüz 🤪🤪😂
01 Yorumla
Soran+1 yılolur gel
+1 yılkimse çirkin değildir herkesin begenisi farklıdır elbet sizide beğenen olur ben ne çiftler gördüm arada tip olarak çok fark olupta ama çok mutlu olan
018 Yorumla
Soran+1 yılBen çirkinim bakan yok
- +1 yıl
Sana denk gelmemiştir dahaa önce konuştuğum bi çocuk vardı okuldan kimse begenmezdi ama hoslanmistim çok konuşma bitti ama tipten dolayı
- +1 yıl
Madem kötü hissediyorsun yüz olarak değişim yapabilirsin ufak tefek begenmedigin yerleri bence çok etkili olur senin için mutsuz olmazsin
Soran+1 yıl27 yaşındayım bu yaştan sonrada olmaz çirkinim cunku intihar etcem
Soran+1 yılKomple kafamı değişmem lazım
- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsunuz neyinizi beğenmiyorsanız tam olarak işlem yaptırın dolgu flan 5 dakikaya çok farklı birine donusebilirsiniz
Soran+1 yılKomple çirkinim yanlış düşünmüyorum 27 senedir yalnızım bakan yok.
Soran+1 yılNeyin dolgusu ya komple çirkinim diyorum
- +1 yıl
Demek yüz bölgesinde hiçbir şeyi beğenmiyorsanız burun kulak estetiği çene hattına dolgu ile bambaşka biri olursunuz araştırın derim dolgu isinkisa sürüyor ameliyat içinde uygun zamaninizda yapın
- +1 yıl
Spor yapın
- +1 yıl
Ne değişimler var en azından açın ünlü kadınlara bakın kimse yüzlerine bakmazksn şu an en beğenilen kadınlar yüz vücut
Soran+1 yılYav olmaz diyorum paramda yok zaten denedim herşeyi yinede boş hep tipsizssin diyorlar.
- +1 yıl
Elbet anlasacaginiz biri çıkar
Soran+1 yılKaslıyumda etki etmiyor
- +1 yıl
Herkes çok mu fuzel kadınların yarısı makyaj güzeli bı silip görseniz 😂
Soran+1 yılSen benimle dalga mı geçiyorsuj ya
27 senedir bakmadılar diyorum hala anlaşacagıkn çıkar diyorsun milllete kızlar teklif eder birde bana bak maymun gibiyim gelmişsin dalga geçer gibi olur diyorsun- +1 yıl
Dalga geçmek değildi niyetim ama neyse
Soran+1 yılAynen aynen he ben diyorum kimse begenmiyor maymun gibiyim sen gelmişsssij oollur diyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılAskeriye sağolsın artık hiç bir rütbeliye samimi olamıyorum nedense olmaz olsun öyle askerlik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmek istemem subayla hic evlerine gitmiyolarmis
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılsubay olunca ne oluyor?
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmem
Vah vah evlenmezdim
08 Yorumla
Soran+1 yılHaklsıın sendee tipsiz erkegi annesi bile ssevmiyor ki kızlar sevssin
Soran+1 yılBaya tipsiz olmam
Soran+1 yılTrol değil tipsizim sevgilim olmadı özgüvensizlik değill tamamı ile tip.
Soran+1 yılTipsizim tipsizin sevgilisi oldugunu görmedim dışlanıyoruz habire
Soran+1 yılNeyi sanmıyorsun tabi yakısıklı erkek olsa konuşurdun it gibi koşardınız iş tipsiz erkege gelince iyi eglenceler aynen alıştım zaten
+1 yılSubayların maaşı Ne kadar
03 Yorumla
Soran+1 yıl30 k.
- +1 yıl
Azmış
Soran+1 yılAynen az
Başarabilirsin. Azimli çocuk.
024 Yorumla
Soran+1 yılBaşaramam
Soran+1 yılBakan yok çirkinim
Soran+1 yılBaktırmaya çalışıyorum bakan ylk.
Soran+1 yılNe oldu
Soran+1 yılBulamassın çirkinim
Soran+1 yılÇirkindde bakmaz bakmıyorlar
Soran+1 yılBakmaz çirkinim
Soran+1 yılDalga geçme. komik değil agladım zaten sevilmiyorum diye
Soran+1 yılHala dalga geçiyorsub llanet olsun türk kızlarına dalgadan bıkmadınız sırf tipsizim
Soran+1 yılDiye..
Soran+1 yılHaallaa dalganı geeeçç
Soran+1 yılYa he he neyse silcem hesabı burdada dallga geçiriyorsuunnuzz zaten
Soran+1 yılokkk
+1 yılAskerde teğmen olarak devam edeceksin yani
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
İyi bakalım hakkında hayırlısı olsun.
Soran+1 yılSen kimsin
- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılAsenasular gelin acilllll
05 Yorumla
Soran+1 yılGelmiyorlar
- +1 yıl
Aferin sana
- +1 yıl
Duy
+1 yılhayır istemem
05 Yorumla
Soran+1 yılNiiee
- +1 yıl
İstemem de nasip tabi
Soran+1 yılNie işte
- +1 yıl
Tayin konusu
Soran+1 yılAnladım
+1 yılHayır asker eşi olmak istemem bi de çirkin
06 Yorumla
Soran+1 yılÜzüyosn beni
- +1 yıl
😂😂😂😂
- +1 yıl
Forma severler çok üzülme jddhakhs
Soran+1 yılSende sev
- +1 yıl
Asker doktor evliliği olmas jsjsj
Soran+1 yılOlar 🥺
Benimle değil mesleğimle evlenir misiniz sorusu
10 Yorumla
+1 yılİnsanların mesleği için mi evleniyorsunuz, pes..
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOoo havacımısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar cirkinsin girmek lazım:)
00 Yorumla
+1 yılHayır.
05 Yorumla
Soran+1 yılTaabi yakışıklı olsa evet derdiniz
- +1 yıl
Yakışıklı ile alâkası yok hiç subay sevgili veya eş düşünmedim jsjsjjs
Soran+1 yılYav he he
- +1 yıl
Peki nasıl düşünmek isterseniz.. 🙏🏻
Soran+1 yılÖyle sahtekarsınuz
1 yılAnlaşmayla olur bu işler görüşüp dememek lazım
00 Yorumla