Aşk İlişkileri Dillere düşeceğiz seninle dediğin bir aşkın oldu mu (:? SweetPsycho Takip Et Xper 5 Yaş: 104 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Dillere düşeceğiz seninle dediğin bir aşkın oldu mu 😬🙈❤️ Güncellemeler+1 yıl :)) ❤️❤️❤️ Dillere düşeceğiz seninle dediğin bir aşkın oldu mu (:? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Hayır aşka inanmıyorum 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. Düştük zaten dillere düşeceğimiz kadar :D ahsh 0 0 Yorumla
benzek1 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı. Engelle beni yoksa ailevi değerlerine hakaret edeceğim 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Hiç o dereceye gelmedi 0 0 Yorumla
Tanju34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Olmadı dillere de düşmedik 0 6 Yorumla SweetPsycho +1 yıl Diğer ki maçlara :) belki olar Yorumla Tanju34 +1 yıl Yok ben genelde fazla bağlanmayı sevmiyorum Yorumla SweetPsycho +1 yıl Aha okay Yorumla Tanju34 +1 yıl Okay🤔 Yorumla SweetPsycho +1 yıl Hımm great:) Yorumla Tanju34 +1 yıl Yes ples😃 Yorumla
kreeck Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı. Düşelim anam düşelim 🐧 0 0 Yorumla
_Ǥнσsτ10_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bir kere olmuştu, şimdi başkasıyla evli. 0 0 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olmaz mı 0 3 Yorumla SweetPsycho +1 yıl Maşallah 🧿 Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Darısı başına 🙏 Yorumla SweetPsycho +1 yıl Amin :)) Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Olduda bitti 0 4 Yorumla SweetPsycho +1 yıl Kısmet değilmiş kanka Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Öyle zaten kanka Yorumla SweetPsycho +1 yıl Hayırlısı ya nasipten öte yol yok ki Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Aynen öyle 👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır aşka inanmıyorum
Düştük zaten dillere düşeceğimiz kadar :D ahsh
Engelle beni yoksa ailevi değerlerine hakaret edeceğim
Hiç o dereceye gelmedi
Olmadı dillere de düşmedik
Diğer ki maçlara :) belki olar
Yok ben genelde fazla bağlanmayı sevmiyorum
Aha okay
Okay🤔
Hımm great:)
Yes ples😃
Sen aman düşme zor kaldirirlar seni 😅😅😅
Düşelim anam düşelim 🐧
Bir kere olmuştu, şimdi başkasıyla evli.
Pek sevilmedim olmadı
Olmaz mı
Maşallah 🧿
Darısı başına 🙏
Amin :))
Olduda bitti
Kısmet değilmiş kanka
Öyle zaten kanka
Hayırlısı ya nasipten öte yol yok ki
Aynen öyle 👍
Olmadı
Nerde