40 günlük bir sevgilim var ve niyetimiz ciddi aileler bizi biliyorlar. Zinaya benzer şeyler konuşmaya başladık. Telefonda birbirimizi tatmin ettik. Vücudumu gördü. İçime sinmiyor bu durum sizce yanlış mı yapıyorum. Ona sorduğumda hayır güveniyorsun bana dedi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle benim senin saygına ihtiyacım yok demeden önce zaten yaklaşımınla saygı ile yaklaşmadığını gösterdin.. İslam’a karşı olmak demek imansızlık demek Buda seni dinsiz yapar ötesi yok.. senin yumuşatarak yaklaşacağın bir durum değil İslam; emir bellidir uyarsan iman etmiş olursun inkar edersen imansızlık etmiş olursun; Şunuda belirteyim insanız Beşeriz şaşarız uymadığımız haller oluyor inkar başka bu başka.. Sen inkar da olduğun sürece benim senin gibisinin saygısını ihtiyacım yok zaten.. 1000 canım olsa 1000’i de feda olsun bu yola.. Ben de kulum hata yaparım; İman etmiş birinin nasıl yatı daİman etmiş birinin nasihatı da başımın üstüne başımın üstüne.. Ama İslam’ı tercih olarak görüp ben uzaklaştım diyen imansızın söylediği söz benim zerre umrumda olmaz.. Sen benim gibiler yüzünden soğumadın senin kalbin kararmış; din Allah‘ın dini ben yanlış yapıyorsam İslam değil benim suçumdur; Çalışıyorsun bir iş yerinde iş yerinin bir kuralı var işçi kurallara uymuyor şirketi mi kapatırsın İşçiyi mi çıkarırsın ki benim ya da başkasının yanlışıyla İslamdan soğuyosun.. bahanelerini git cahile tartış benim sözlerim ilim yolunda gördüğüm sözler ben buna iman ettim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Adamla kesin evlenecek olsan sorun değil daha 40 günlük diyorsun ve telefonla heryerini görmüş bunu videoya alıp resmini çekip bir bahane bulup ayrılınca ailene veririm diye tehdit etmeyeceğini nereden biliyorsun nitekim burada bunu yapıp kızın hem önden hem arkadan tehditle yapanlar var olmadık içkiye kötü hap kullandirankar var canın istiyorsa git mastürbasyon yap nikahı kaydıyla yap sorun değil ama 40 günde bu aşamaya gelme derim
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl40 günlük birisiyle bu kadar çabuk ciddiyete bağlayıp, o konulara girmeniz bence doğru olmamış. Aşırı hız kontrolü kaybettirip, kaza yaptırır. O yüzden biraz daha sakin, yavaş ve emin adımlarla ilerlemelisin. Aileler de biliyor olsa, 40 günlük bir ilişkide erkeğe hemen güvenmemelisin bence, çünkü onlar işin içinden çok çabuk sıyrılır. Niyetini bilemezsin...
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılYine geleceği göre bir çiftimiz. Ciddi düşünüyorsunuz fakat düşünürken 1 dakika sonra başınıza ne geleblieceğini bilmeden düşünüyorsunuz. Ciddi düşünüyorsunuz , bekarete önem veriyorsunuz sevişiyorsunuz çünkü nasılsa evleneceksiniz ya Allah göstermesin bir kaza oldu evlenemeyecek duruma geldiniz? Peki ya sonra?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
28Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. İçine sinmeyen şey yanlıştır
Öldü varsay yarın nolcak
Sana uymuyorki içine sinmiyor
İçine sinmiyorsa yapmayacaksın
02 Yorumla- +1 yıl
O kadar haklısın ki Allah razı olsun senden 😔
+1 yılİçine sinmemesinin nedeni dinsel şeylerdir bunları yapıyorsan zaten güveniyorsundur ona. Din yüzünden böyle hissediyorsun karşındakinde bir sorun yok. Cinsellik normaldir bunu absürt hale getiren dindir.
016 Yorumla- +1 yıl
O da bana bunu söyledi ama yorumlarda herkes niyetiniz zaten ciddi değil başka bi şeymiş diyorlar sence doğru olan ne
- +1 yıl
Niyetinin ciddi olduğunu düşünüyorum yoksa bu konuya bu kadar kafa yormazdın ya da kızlar soruyordan böyle bir yardım almazdın. Sen ciddi düşünüyorsun karşındakini bilemem ama ilişkilerde cinsellik normaldir eğer toxic bir ilişkiniz yoksa yani ilişki sana zarar vermiyorsa aksine seni mutlu edip iyi hissettiriyorsa buna devam etmelisin. Çünkü 2 tarafada iyi gelen bir ilişki günümüzde bulmak çok zor.
- +1 yıl
Lütfen bana mesaj atar mısın beni anlayan bi tek sen varsın
- +1 yıl
Mesaj atamıyorum instagram vereyim mi
- +1 yıl
İnstam onda da var
- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
İnstagramım onda da açık twitter?
- +1 yıl
@WilliamJames963
- +1 yıl
Mesaj atamıyorum
- +1 yıl
Twitter dan mesaj attın mı? Uygulamayı pek bilmiyorum attıysan göremedim
- +1 yıl
İlginç sen twitterını versene
- +1 yıl
Kızım biraz aklını başına al dinsizlerin sözüne inanılır mı; gider ayak sana yürüyor.. konuştuğunu bildigi halde üç gün sonra en fazla belden asagı başlar buda.. bu kadar mı safsız.. sevgilin içinse tabikide onun yaptığı sevgisizliğin, senin basit görmesinin durumundan ötürü.. namusu için değil şehvetini tatmin için bakıyorum belli ki.. yazık haline
- +1 yıl
@Tafo21 ona yürüdüğüm çıkarımını nereden yaptın çok şaşırdım. Evet dinsizim bunun nedeni sorgulamamdan kaynaklanıyor bana verilen beyini kullanmamdan ve anlıyorum ki sen beynini kullananlara düşmansın. Müslüman olmayan herkes kötüdür kafası ilk kez karşılaştığım bir durum değil sizin gibileri iyi bilirim. Bak dostum iyi bak herkes senin sandığın gibi gizli sapık bir insan değil herkes senin gibi kızları sadece birer tatmin aracı olarak görmüyor sevgi yanında cinselliği de getirir biliyormusun bunu? Evrimsel süreci anlatırdım sana burada ama anlamayacağın için hiç girmiyorum ama sana tek diyeceğim bu dar bakış açısından çıkman olur. Kaç yaşında adamsın şu yazdıklarının kalitesizliğine bak utan kendinden.
- +1 yıl
Ben kalitesiz değilimde sen anlayamadığın için kalitesiz sanıyırsun; hep sanmışsın ama sandığın şeyler bende yok.. ben tövbekarım; önümdekini bi duvalatte işerken kullanıyorum bunu önce bi belirteyim.. ben iman ettim ki kulun hesabı yalnız Allah a dır; son nefret kadar çukurda var, huzurda.. onun için ben ömür boyut hizmete vakıf olurum mazallah bana yetmezde, bir dinsiz kelimeyi tevhit de bulunur salih bi amel işler geçmişinde ki tüm karanlığı kapatır. Çok şey sanıyoruz kendimizide hep derim sanada söyleyim; bir damla kan etmiyoruz; beynimize gitmeyecek bir damla kan ile yok olacak insanlarız ve buna engel dahi olacak gücümüz yok.. bir damla etmediğimiz yerde kendimizi bi şey sanmak en büyük beyinsizliktir en büyük aptallıktır.. beynin var sanıryorsun gözün tesadüf tamam, korunması için kapagıda tesadüf olmuş, hadi terin akmasın diye üzerine gelen kaş ında büyük bir sanatçının işi gibi dursada tesadüf olsun.. bu tesadüf insanı ne kadar çok tanıyor ki gece olsunda insanın hayat sürebilmesi için gündüzü çıkarın.. ortada kusursuz bi sanat var ama sanatçı yok ve bunu göremeyen beynim var diyor.. senin kalbin bile boş atıyor bilader kalbin bile boş atıyor, gözün zaten hiç bakmıyor.. baktığın gözün tedasini yapamayanlar var görmüyorda.. ama yok sen bizim gibileri bilirsin.. sözün bile herkeste olan klasik gelişi güzel laflar.. varlığını tesadüf eseri sanıp beynim var diye devam et sen.. sana ne desem boş.. düşünmüş ama böyle bi eseri tesadüfe vermiş😁
- +1 yıl
Madem yaşımdan vurmaya çalışıyorsun; bak koç din Allah ın islam Allah ın; kanun Allah ın.. ben islamcı gözüküp bi yanlış yapıyorsam bu islamın değil benim kusurumdur; zaten kur’an da geçer münafıklar için cehennemin en dibi diye; münafıktanamazını kılar orucunu tutar.. mesele takva.. ben birinden kendimi bu yolda üstün görüyorsam ben zaten emiri bilmiyordurum.. bizde üstünlük olmaz olamaz.. tabi bu müminler için. Siz gibi dinsizleri, Avrupa da kafiri adam yerine bile koymayız o ayrı; Allah a düşmanlık eden düşmanımızdır; buda yerli yersiz zulüm etmek demek değil; senin dinine dokunmadığı sürece zulüm haramdır; işin özü ilim olmadan bilim bile fayda etmezken senin gibi dinsizin karşısında boynum bükük düşecekse o boynum zaten kopsun.. simdi işine bak senin o sandıklarından değilim ben
- +1 yıl
@Tafo21 yine mi şu dandik argümanlar gerçekten sana olan saygımı yitirdim. Dediklerin tamamen safsatadan ibaret bunlar benim yorumumu hak etmiyor ve hakkımda dediklerinde tamamen yanlış. Ben hiçbir zaman her şey tesadüf eseridir demedim dostum yukarıda mesajlarım var git bir oku bakayım neler göreceksin. Birde İslam dini saygıyı bu kadar önemseyen bir dinken senin bu saygısızlığın beni şaşırttı. Sırf İslama inanmıyorum diye dinsiz dedin bana beni aşşağıladın sen bir kul olarak dininin ismini lekelemekten başka bir şey yapmadın. İslamı yeterince araştırıp inanmamaya karar verdim ben çakma Müslümanları görüp bu inancımdan vazgeçmedim. Ama senin ve sizin gibiler yüzünden bu dinden soğuyor insanlar bunu bilmelisin davranışlarına dikkat et yoksa insanların sana olan saygısını yitirmesini sağlarsın.
+1 yılBizimde 4 yıllık vardı inandım ve ileriye gittim nişan olacaktı aldaati ben sırf namusum için sustum ama şimdi beni tamamen yarı yolda bıraktı hem bedenim hemde param gitti zehir zıkkım olsun. Ben onu sevmiştim 4 yıl öyle hayallerim yıkıldı kı bir xaha asla evlenemicem
03 Yorumla- +1 yıl
İsmi neydi
- +1 yıl
Öyle deme bende bir dikim ameliyatı geçirdim. Ümidini asla ama asla kaybetme
- +1 yıl
@Opucukopucj pardon size istek attım önemli şeyler demek istiyorum lutfeder misin
Yazık sadece yazık ne kadar ciddi olursan ol isterse nişanlın olsun asla öyle şeyler konusmamslisiniz sabredin evlenmeyi bekleyin
00 YorumlaSavunması çok komik güveniyorsun bana 😀 böyle şeylerin yapılmasi ve konuşulmasını yadirgamam ama 40 günde ciddi düşünmeyi yadırgadım garip bulurum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGitme. Biliyorum zor arzularsin hoslandigin insanı ama iyice tanımadan yaşama.
24 Yorumla- +1 yıl
Dimi kendimi durdurmalıyım. O da çok yüksek biri bende
Cevap sahibi+1 yılYaşayıp pişman oldum sen yapma.
- +1 yıl
Ben dikim yaptırdım bir de
+1 yıl40 gğnde ne ciddiyeti ne güveni ne sevfisi allah aşkına
acele ediyorsunuz00 Yorumla
+1 yılYanlış tabiki ben o tarz şeylerin konuşulduğu ilişkiyi ciddi olarak görmem basar geçerim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntı bi durum. Siz Nisan yapın yazın da evlenin. Sonu iyi olmaz yoksa
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Asıl ciddi düşünülen biri ile ileri gidilir bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl40 günde niyetinizin ne olduğunu belli etmişsiniz yazık
063 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOysa annen baban senin hakkında ne kadar değişik düşünüyodur
- +1 yıl
Utanıyorum
Cevap sahibi+1 yılUtanmakta haklısın utanmalısın bence
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon yaptım ama bi kızla bişey yaşamadım ve kendimi koruyorum umarım kendini korumayı başarmış biriyle de evliliğim olur
Cevap sahibi+1 yılSevgilim oldu hiç bölye şeyler yapmaıdm yapmak istedi ayrıldım
Cevap sahibi+1 yılUmarım 1 tane yoktur bi de karım vardır birbirimizi bulup mutlu oluruz 😅😅
Cevap sahibi+1 yılBiraz alay ediyomuşsun gibi hissettim alay etmedin demi benle
Cevap sahibi+1 yılNude göndermiş
Cevap sahibi+1 yılYani ben öpüşmeye ve dokunmaya da karşıyım neden karşıyım baştan çıkabilir iki taraf da
Cevap sahibi+1 yılYoksa ben de istekli biriyim yani
Cevap sahibi+1 yılEvet rencide olabilir basit olmasaymış bana atan başkasına da atar yani
Cevap sahibi+1 yıl26 yaşında mısın
Cevap sahibi+1 yıl26 sandım nasıl dayandın dicektim
Cevap sahibi+1 yılBen atsın istemedim
Cevap sahibi+1 yılÜstelik kapalı bi kızdı açık halini atmıştı ben sildim ben istesem bile atma demiştim
Cevap sahibi+1 yılNasıl yanş
Cevap sahibi+1 yılÖzel gelmese konuşmazdım zaten
Cevap sahibi+1 yılYa baştan çıksam ben de ona atsam foto falan buluştuğumuzda aklıma gelse
Cevap sahibi+1 yılAnlmadım?
Cevap sahibi+1 yılDemin dedin ya neden kendini diğer erkeklerle bir tutuyosun diye orada anlamadım
Cevap sahibi+1 yılYani namaz falan yok sadece cumaları onu da inşallah allah nasip eder
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası sadece din değil
Cevap sahibi+1 yılYani eşimden de aynı şeyleri beklediğim için özel olsun sadece ben görmüş olayım mahrem yerlerini keza onun için de ben de aynı şekilde eğer kendim yaparsam ondan yine bunu beklersem saygısızlık etmiş olurum diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılKarşıma çıksan kem küm edecek birisin gelip sanalda artistik ediyosun
Cevap sahibi+1 yılYani sonuçta ben kötü biri de olabilirim yani
Cevap sahibi+1 yılÖnce düşünmeyi öğren ben kimseyi yargılamadım kendisi sormış ben de fikrimi belirttim
Cevap sahibi+1 yılBen kendimi koruyup saklıyosam ondan da aynı şeyi beklerim sana ne benim isteklerimden ben sormuş muyum sana
Cevap sahibi+1 yılSen gelmişsin benim yorumumun altına ve kızı etiketleyerek havalı görünmeye çalışmışsın özgüven eksikliğin burdan belli oluyo
Cevap sahibi+1 yılÖyleyim seni ilgilendirmez artistik yapma
- +1 yıl
@Hullecii çok haklısın yemin ederim 😔
Cevap sahibi+1 yılOlum sanane benim insanlığımdan ben sadece yaptığı şeyi anlasın diye öyle konuştum kimseye de sormadım iyi yapmış mıyım diye şov yapma burada sana kimse sormadı fikrin varsa git soruya yanıt ver benim yorumuma değil
Cevap sahibi+1 yıl@çaressizkaldım sen ciddi misin ya djsldmdl neyse devam et bildiğin yolda
Cevap sahibi+1 yılKöşeye sıkıştığımı da nerden çıkardın kedi gibi tıslayan sensin
Cevap sahibi+1 yılBaşta yumruklamak isterim diyip sonra miyav çeken yoluna bak
Cevap sahibi+1 yılŞu hal hareket tavırlara bak ya ergen olduğun o kadar belli ki
Cevap sahibi+1 yılSana tavsiyem kardeşim yorum yaparken o kişi anan bacın kuzenin gibi düşün acaba o yapsaydı diye düşün öyle yorum yap burada şov yapma
Cevap sahibi+1 yılAna bacı karıştırmak derken küfür veya hakaret mi etmişim ya da seni rencide edecek bişey mi söylemişim hala şov yapmaya devam ediyosun güzel manipüle etmeyi öğrenmişsin nerden öğrendiysen fakat sökmez evet bacımdan kuzenimden aynı bu tarz bişey duysam yine üzülürüm utanmalısın derim yine annen baban senin hakkında nasıl düşünüyo sen ne yapmışsın derim ben burdaki kardeşime de kötü bi ithamda bulunmadım sadece utanmalısın dedim
Cevap sahibi+1 yılUtanmak insani bi durum utanmayan insandan korkarım her zaman utanan insanda her zaman ışık vardır
Cevap sahibi+1 yılCevap verecektim de hiç ışık yok aynen kardeşim bravo çok güzel iş yapmışsınız geniş olmakla baya bi yol katedersin sen ha bu arada @çaressizkaldım sen de aynen devam et bacım yorumlarımı geri aldım daha da fazla ileri götür sonuçta bu geniş şovmeni haklı bulduğuna göre sende de utanma ve çekinme yok ben boşuna yırtınmışım burada zaten böyle bi ortamda niye ciddiye alıp yırtındım onu da bilmiyorum yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür ederim 🙏 Allah ıslah etsin sizi
Cevap sahibi+1 yılAğzımı bozdurma git başka yerde iş ara
Cevap sahibi+1 yılÇocuksun 🥲
Gizli Üye(30-35)+1 yılNikah için gerekli belgeleri hazırla de bakalım ne olacak?
00 Yorumla
+1 yılZina veya günah haram şeyler hep geri dönün doğru yol değil
02 Yorumla- +1 yıl
Çok utanıyorum
- +1 yıl
Tövbe et kendine hakim ol gerekiyor sa ayrıl Allah ile sevgili ol namaza başla
+1 yılBence bildiğini yaparak tecrübe edineceksin bazen yanlış yapmakta gerekiyor ama gitme derim
00 Yorumla
+1 yılTelefondan yapcağınıza gidin gerçeğini yapın anlamıyorum bu sanal fantazilerinizi 😀😀
00 YorumlaCiddi düşünüyorsam hayatta gitmem
02 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım
Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı. 40 günde ne kadar ciddi olabildiniz ki
04 Yorumla- +1 yıl
Aile ve niyet
- +1 yıl
Ne yapmam gerekiyor
Aşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı. 40 günde ciddi olamazsin da. Giderdim
00 Yorumla
+1 yılEvet yaşamadım ama yaşamak isterim
00 YorumlaGiderim de kırk günde ne ciddisi bu
00 Yorumlatelefondan birbirlerine el sallamışlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlis yapiyorsun ufaklik...
04 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum ama bazen dayanamıyorum
Cevap sahibi+1 yılPişman olacaksın.. ağlayacaksın ama nafile.. git banyoda mastürbasyon. ysp.. sakın yapma..
- +1 yıl
Lütfen bana akıl ver ya beni kötü bilirse
Cevap sahibi+1 yılTakip et beni.. konusalim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDogru degil.
21 Yorumla- +1 yıl
Sadece utanıyorum
+1 yılBu zamana kadar ne kadar ileri gittiniz
06 Yorumla- +1 yıl
Benim de şaşırdığım nokta bu
- +1 yıl
Siz neler yaptiniz
- +1 yıl
Yani 40gunde ne kadar ileri gittiniz en fazla neler yaptiniz
- +1 yıl
Okuduklarını fazla ileri gitmedik
- +1 yıl
Hmmm
- +1 yıl
Bana bi yazsana biseyler soyliycem
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar ileri
03 Yorumla- +1 yıl
Telefonda birbirine ayıp şeyler söyleyerek rahatlatarak
- +1 yıl
Bu dogal
- +1 yıl
Yazamıyorum burada
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılsonuna kadar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. sklır senden
00 Yorumla
+1 yılGiderdim , gittim de ve evlendim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi düşünemem ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖlwceksin be
00 YorumlaDaha erken ya
00 YorumlaZevk alıyor musun
00 Yorumla
+1 yılVücudunu nasıl gördü
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe gibi ayıp şeyler?
14 Yorumla- +1 yıl
Mesela yanında olsam soyup kucağımda yatağa götürsem seni gibi
- +1 yıl
Aklına gelen şeyler
Cevap sahibi+1 yılHii anladım
- +1 yıl
Çok varda
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok istiyorumm😁😁🚿
10 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz